Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No właśnie, dlatego tak jak pisałem - PUBG jest uczciwe i z góry mówi: to jest nieukończony produkt za 80 zł. Możesz się dobrze bawić i kupić go już, ale wciąż przy nim grzebiemy i go rozwijamy.

Sony za to wystawia gierkę okrojoną z 90% obiecywanych rzeczy za pełną cenę (NMS), kłamie podczas jej reklamowania i jakoś nie pamiętam, by Mendrek, Faka i koledzy odsądzali od czci i wiary ich ukochaną firmę-matkę. To samo z Driveclubem. To samo też w przypadku innych firm, jak np. ze Star Wars Battlefront.

Opublikowano

Co? Sam beształem tego NMS i całą politykę wokół tego syfu, także wypraszam sobie. Już tak sobie nie wymyślaj.

Opublikowano
31 minut temu, raven_raven napisał:

No właśnie, dlatego tak jak pisałem - PUBG jest uczciwe i z góry mówi: to jest nieukończony produkt za 80 zł. Możesz się dobrze bawić i kupić go już, ale wciąż przy nim grzebiemy i go rozwijamy.

Sony za to wystawia gierkę okrojoną z 90% obiecywanych rzeczy za pełną cenę (NMS), kłamie podczas jej reklamowania i jakoś nie pamiętam, by Mendrek, Faka i koledzy odsądzali od czci i wiary ich ukochaną firmę-matkę. To samo z Driveclubem. To samo też w przypadku innych firm, jak np. ze Star Wars Battlefront.

Moglbym sie czepiac, ze przewalutowanie to jest od niedawna i wogole, ale co to ma do dyskusji, bo nie widze zwiazku ? To juz lepiej jakby - z mojego punktu widzenia - jakby udawali ze to normalna gra to jakas linia obrony " Gaben nie wiedzial " by byla.

DC i NMS byly yebane, i to przez wszystkie obozy, zwlaszcza playstationowcow. Nie wkladaj w usta innym co nie mowili.

Opublikowano

jak się nazywał ten bot z ameryki, co chyba nawet jakiś kanał na youtube prowadził?

Opublikowano

ale je,bią mnie wszyscy plejstejszonowcy bo z całego forumka kilku się znajdzie, co faktycznie nt. NMS nie mieli pozytywnego zdania. napisałem o kogo mi konkretnie chodzi, bo to oni się teraz w tej dyskusji wypowiadają

Opublikowano

wyglada na to, ze nie pozostaje nic innego, jak zgodzic sie z tym, ze sie nie zgadzamy.

Opublikowano
4 godziny temu, Mendrek napisał:

Nie nadintepretuj moich słów. Bardziej zwracałem uwagę, że kiedyś gry AAA na PC potrafiły wyznaczać trendy graficzne (Crysis), co akurat było pożyteczne dla wszystkich. Zwróciłem uwagę nie tylko na aspekty graficzne w mojej wypowiedzi, dodałem muzykę, single player, a tak naprawdę to wierzchołek góry lodowej braków gry z early access. Taka patologia sprawia, że gra wiecznie będzie wersją alpha/beta, jak DayZ czy Star Citizen. Po co kończyć grę, skoro rycerzyki się rzucą na półprodukt? A potem się dziwić, że na piecyku p2w, kąpiele ze starym, early accessy i gry bazujące na nostalgii. Ponoć z ostatniego raportu mikropłatności na PC biją rekordy. Co za bagno...

Półprodukty i mikropłatności na PC? Pewnie uczą się od geniuszy z Sony. Co za bagno...

PS. Jak tam Gran Turismo Sport? Kupione na premierę czy czekasz aż dadzą w plusie? 

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

jak się nazywał ten bot z ameryki, co chyba nawet jakiś kanał na youtube prowadził?

mmmppppfmmpfmmm zeratul mmmppfpfmpppmmm

Opublikowano

Zeratul to ten daun co twierdził , że po co xboksowi eksy jak on i tak gra cały rok w destiny?

:yao:

Opublikowano

na poczatku zeratul byl smieszny, pozniej to juz zaczel sie niczym niepoparty fanboizm albo rozkminanie rzeczy oczywistych

a i to jego hurr durr bo mnie stac na wszystko zaczelo byc denerwujace

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To prawie tak sam jak ty: na poczatku byles smieszny (smieszny jak twoj pijany kolega co na imprezie nasral sobie w gacie), z czasem stales sie zalosny tak jak mendrek, a teraz to jestes attention whore co wchodzi do kazdego tematu i spamuje jakies (pipi)y. Gardze bardzo

Opublikowano

Widzisz, Ocelot, nawet yebac nikogo nie umiesz :yao:,

Smieszny ?Czlowiek najgorszym sedzia we wlasnej sprawie jak powiadaja,coz, lokalna spolecznosc najprawdopodobniej doceni moj wklad w rozwoj forum przyznajac mi zaszczytny tytul bezbeka, wiec chyba nie skonsultowales sie z kolegami :yao:

medrek ? gdzie tam porownujesz jakies wynurzenia do  slow mistrza, ktore zreszta sam wrzuciles w sygne:yao:

Attenion whoring ? Pisze tutaj + wiesci gminne, rzecz jasna to forum jest publiczne i rozni sie zjawiaja, chociaz czasem jak patrze na te wszystkie randomy, ktore lataja za mna po calym forum i narzekaja ze sie woze jak alfons, to sie zastanawialem czy oni serio nie wiedza co to przycisk ignoruj, ale jak patrze na ta niewiedze (  Czy warto kupicTV 4K ktory nie wyswietli dobrze HD:yao:) i ignoracje to... chyba po prostu nie wiedza:yao:

Ale nie boj nic, uspokajam - ja tez juz sie zmeczylem.

Do tej pory mialem czas i sile by miazdzyc tutejsze robactwo i np. pomagac w dziale HD, tym niemniej juz za niedlugo moje mysli beda pochloniete czym innym.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ales naksrobal shit-post’a. 5x emoticon jak dwunastolatek ktory nie ma nic ciekawego do napisania.

mam nadzieje ze wiecej prawdy w twoim ostatnim zdaniu (iz bedzie cie mniej na forum) niz w twoich innych postach (e.g. Ze juz mi nie bedziesz odpisywal i ze zrobiles jeden wyjatek). Jestes rakiem na tym forum i dobrze by bylo jakbys sobie zrobil przerwe 

Opublikowano

No, faktycznie, przyszedł i zmiażdżył wszystkich :D Nie wiem już sam gdzie jest granica między totalną ignorancją, zadufaniem, zwyczajną głupotą, a brakiem siusiaka. Ale widocznie u niektórych te rzeczy rozdawane są z jednej puli. 

Opublikowano

Ocelot zrozum, nikt ci to nie wierzy ani cię nie szanuje. Spójrz na mnie. Ponad 15 lat na forum, mógłbym ci godzinę opowiadać co tu widziałem i co przeżyłem. Nie kryję się z niczym, ujawniam swoje fotki, swoje sprzęty, swoje poglądy - jestem dumny z tego.

Ty z kolei ani psn id, ani gamertaga, ani steam, ani niczego. Jakieś niejasne fotki wrzucasz z Wii U (XD), najeżdżasz na ludzi którym do pięt nie dorastasz, generalnie panoszysz się tu jak gołąb z kromką chleba na szyi. Także wracaj tam pod swój taborecik chłopcze bez butów, o ile takowy masz. Bo nie zdziwiłbym się jakbyś sam był jakimś biedakiem, wszak to oni najczęściej innym biedę wypominają :yao: 

https://www.jonpeddie.com/press-releases/overall-gpu-shipments-increased-9.3-from-last-quarter-amd-increased-8-nvidi

Cytat

The overwall PC market increase 10.34% quarter-to-quarter, and decrease -2,16% year-to-year

Ale piękna parabola w dół, rynek hardware PC się zapada i chwilowe boomy na koparki bitcoinów nawet nie pomagają. To największa recesja od dekady ;)

Opublikowano
29 minut temu, Mendrek napisał:

Spójrz na mnie. Ponad 15 lat na forum, mógłbym ci godzinę opowiadać co tu widziałem i co przeżyłem. Nie kryję się z niczym, ujawniam swoje fotki, swoje sprzęty, swoje poglądy - jestem dumny z tego.

Twój staż nie ma nic do rzeczy, bo po tych 15 latach dalej klepiesz te swoje bezwartościowe, przepełnione myśleniem życzeniowym posty.

Opublikowano

Ja chciałem tylko nadmienić ze Driveclub nie był sprzedawany w pełnej cenie, a pieniądze za niego były zwracane bo gra nie oferowała tego czego zapowiadali.

18 godzin temu, raven_raven napisał:

To się nazywa "battle royale". Jesteś zrzucany bodajże z 63 innymi graczami na mapę i spadając na spadochronie wybierasz sobie miejsce lądowania. Następnie przeczesujesz pobliskie budynki w poszukiwaniu wyposażenia by zdobyć przedmioty do craftingu, bronie i amunicję oraz pojazdy. Cel jest jeden: zabić wszystkich innych i zostać "the last man standing". Pole gry po pewnym czasie zaczyna się zawężać automatycznie eliminując graczy, którzy w zadanym czasie nie przesuną się bardziej do środka prowokując w ten sposób potyczki na coraz mniejszym obszarze. To tak pokrótce. Można oczywiście się skumać ze znajomymi i współpracować. Nie jest to raczej w moim typie, ale znajomi, którzy grają mają pełno radochy ze względu na odmienność każdej rozgrywki i możliwości jakie gra daje. Coś w tym nowym podejściu jest takiego, że ludzie co zjedli w CS-a 1.6 zęby siadają do PUBG i wsiąkają na setki godzin jakby odkryli granie online na nowo.

Brzmi fajnie, nigdy nie próbowałem grać w taki typ rozgrywki, aż sprawdzę przy premierze na Xboxie.

Opublikowano

Tak aby dyskusja wróciła na dobre tory. 

(pipi)ać sony. Ps4 znowu w szafie kilka miesięcy posiedzi. Od kilku miechów nie ma w co grać z exow. Jak ktoś ma pc czy xboxa co w ostatnich miesiącach wyszło ciekawego? Gry na vr? Gt sport?  Pierwsze pół roku goty a teraz wszyscy grają w multiplatformy wmawiając że sony ma jakieś exy w drugiej połowie roku. Kto na tym forum obecnie z obozu sony gra w exa? 

PS4 poczeka w szafie na yakuze 6 lub spider mana ciekawe co będzie pierwsze. 

Opublikowano

W przyszłym tygodniu będę ogrywał Zaginione Dziedzictwo:banderas:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak PS4 leży w szafie u blanta to PC i Xbox już pewnie dawno w śmieciach. 

Spoiler

2013_%2525206_18_%2525201_%2525200.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

@Faka

Jak czytam Twoje wywody dotyczące community pubg czy innych gierek z pcta, to chyba nie wychodziłeś przez ostatnie lata z piwnicy.

Odpal sobie pierwszego lepszego coda/halo czy cokolwiek innego na "kąsoli" i posłuchaj jak 10 letni dzieciak pruje się do mikrofonu, że Ci rucha starą, bo go zabiłeś.

Chyba, że na konsolach takie teksty, to przejaw friendly community, to przepraszam.

Opublikowano
45 minut temu, blantman napisał:

Tak aby dyskusja wróciła na dobre tory. 

(pipi)ać sony. Ps4 znowu w szafie kilka miesięcy posiedzi. Od kilku miechów nie ma w co grać z exow. Jak ktoś ma pc czy xboxa co w ostatnich miesiącach wyszło ciekawego? Gry na vr? Gt sport?  Pierwsze pół roku goty a teraz wszyscy grają w multiplatformy wmawiając że sony ma jakieś exy w drugiej połowie roku. Kto na tym forum obecnie z obozu sony gra w exa? 

PS4 poczeka w szafie na yakuze 6 lub spider mana ciekawe co będzie pierwsze. 

Hmm Uncharted: TLL, Yakuza Kiwami, Gran Turismo Sport, dodatek do Horizon, ale (pipi) nie ma exów w drugim półroczu tzw. Blacharski (pipi)enie gdzie tam to dopiero są ex sztosy hehe. Ja(pipi)e.

Opublikowano
3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Hmm Uncharted: TLL, Yakuza Kiwami, Gran Turismo Sport, dodatek do Horizon, ale (pipi) nie ma exów w drugim półroczu tzw. Blacharski (pipi)enie gdzie tam to dopiero są ex sztosy hehe. Ja(pipi)e.

czemu konsolorze są tacy żałośni xdd

rozdmuchane DLC do milionowego Uncharted, jakaś abominacja mimo wszystko lubianego przeze mnie dotąd Gran Turismo i k,urwa DLC liczone jako ex XDDD

wstydziłbym się w ogóle z czymś takim wychodzić do ludzi

A exy tylko i wyłącznie na PC? I to takie, które mają na Steamie conajmniej "bardzo pozytywne"? Aha, i pełne gry, nie DLC? Tylko w tym roku:

Dead Cells, Hollow Knight, A Hat in Time, Dreamfall Chapters, PUBG 1.0, Total War Warhammer 2, 

Chciałem jeszcze napisać o:

Stellaris, Factorio, Rimworld, Hearts of Iron IV, Civ VI, Planet Coaster

ale to już 2016, ale szybko ten czas leci.

No ale pewnie, nic nie ma do grania. Jak się orientuje tylko w fifie, buterfildzie i asasynach to może tak (chociaż te wszystkie gry też są na PC). Tfu, konsolomaniaki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.