Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

papaj widze nie czuje o co chodzi

Opublikowano

Mazzeo zapal wraz ze mną i chodź tutaj do nas, przytulimy, zaopiekujemy się. Nawet do wrogów czasem trzeba wyciągnąć rękę.

IMG_2431.JPG

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ty Ragus ale od Ori to się odpyerdol, co?

Ale co odpie,rdol? A czy ja się czepiam Ori? Przecież to jest świetna gra. Ja się czepiam marketingu Microsoftu. Po co mam kupić XOX, skoro mogę ograć to samo taniej.

Opublikowano

Przewidzialem, było dokładnie tak

Skateboard+master+like+a+boss_ee5cc8_506

Opublikowano

Przecież ta konsola z niczym się nie kojarzy. Z forzą? Serio?

Nie każdy lubi Halo, ale przecież gdyby zakończyli szóstką w doje,banej grafice, to od razu byłby inny odbiór. 

Ale przyznajcie przy Metro już wszyscy myśleli że M$ zaczyna ładować bomby xd

Jeszcze jak

Edytowane przez ragus

Opublikowano

mi  z minecraftem i mazzeo

Opublikowano

Najlepsze jak na początku przedstawiali specyfikacje konsoli, jak to posłuchali graczy, ze Ci chcą mocy, aby gry prezentowały się za(pipi)iście, po czym pokazali jakieś gówna xD

Opublikowano

MS naprawde wszystkich zaskoczyl, bo serio takiej beki na pewno nikt sie nie spodziewal.

Opublikowano

Ale przyznajcie przy Metro już wszyscy myśleli że M$ zaczyna ładować bomby xd

W życiu. Druga gra pokazana już multiplatforma? Już było jasne że nic nie mają, może jeszcze jakaś bomba zostawiona na koniec ale nawet to nie wypaliło.

Opublikowano

w zasadzie konsole uratują tylko na dniach pokazane multiplatformy.

Np. wolfenstein, może dorzucą teksturki na scorpio, zeby nie bylo

i jeszcze te wypowiadanie na głostylko  słowa exclusive, gdy napis brzmial launch itd.

Czy będzie choc 1 gra ktora nie wyjdzie tez na windows 10?

Opublikowano

Wydaję mi się, że M$ całkowicie minął się z rynkiem i sami do konća nie wiedzą dla kogo jest ten sprzęt.

Ludzie, którzy chcą mieć 4k, lepszą grafikę i dobre gry kupią PRO.
Osoby, którym zależy na uber grafie, wielkim rynku INDY, Mob etc wybiorą Peceta.

500$ z vatem i marżą to u nas będzie z 2200 - za tyle to już można kupić high endową kartę graficzną, którą wciągnie nosem tę konsole.

Opublikowano

To jest szokujący przykład, jak w chu,jowy sposób można próbować sprzedać ludziom bardzo dobry sprzęt. Przecież to jest mocniejsze od Pro.

Czuliście to podczas prezentacji? Uważam, że poziom żenującego marketingu tylko trochę przewyższa pokaz WiiU, a to są mocne słowa. Xbox One S i Xbox One X. Który lepszy? Wyglądają tak samo, mają tak samo śliczne screenshoty z gier na tyłach swoich opakowań.

Za rok egzamin poprawkowy, tak to widzę. Znowu będą musieli odkręcać syf, który sami naprodukowali.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mam nadzieje ze sony poczuje krew i bedzie boksowal z calych sił, pora skonczyc.

Jak wiadomo, czasami gdy myslimy ze sony uratuje konferencje, okazuje sie ze jest rownie nijako. Maja iść z falą,  bam bam BAM.

A TERAZ (pipi)A KRETYNY Z IGN SPUSZCZAJA SIE NAD MINECRAFT, GRA KTORA WYGLADA JAK (pipi)

Opublikowano

Mam nadzieje ze sony poczuje krew i bedzie boksowal z calych sił, pora skonczyc.

Jak wiadomo, czasami gdy myslimy ze sony uratuje konferencje, okazuje sie ze jest rownie nijako. Maja iść z falą,  bam bam BAM.

A TERAZ (pipi) KRETYNY Z IGN SPUSZCZAJA SIE NAD MINECRAFT, GRA KTORA WYGLADA JAK (pipi)

Sony w sumie nic robić nie musi, Xbox znokautował się sam.

Samo to, że wiemy na 100% procent iż będzie nowe IP od From  znaczy tyle, że M$ nie powinien tutaj nawet przyjeżdżać. 

Opublikowano

Już nawet 25 minut Mario i Xenoblade nie brzmi tak źle po tym show.

Opublikowano

Wystarczy gameplay z nowego Spider-mana zeby przebic to co dzisiaj sie wydarzylo

Potwierdzone, że będzie gameplay z pająka.

W sumie jak tak na chłodno spojrzeć to Swtich ich zaorał. Nintendo, które ma dużo mniej $ niż M$ wypuści/ło w tym roku

- Zelde

- Xeno 2

- FE:W

- Monstera na Switcha

- Mario O

I pewnie coś się jeszcze znajdzie

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wydaję mi się, że M$ całkowicie minął się z rynkiem i sami do konća nie wiedzą dla kogo jest ten sprzęt.

Osoby, którym zależy na uber grafie, wielkim rynku INDY, Mob etc wybiorą Peceta.

500$ z vatem i marżą to u nas będzie z 2200 - za tyle to już można kupić high endową kartę graficzną, którą wciągnie nosem tę konsole.

Dzisiaj jako chyba jedyny komentujący w tym temacie zakładam kupno w okolicach premiery, natomiast zauważ ile ludzi ostatecznie przesiadło się z fata na eskę dla samego wyglądu czy chęci posiadania nowego modelu, a tutaj jednak zdecydowanie będzie wpływ na samą grę (jak duży w praktyce zobaczymy niebawem).

Opublikowano

No, ile?

Opublikowano

Dzisiaj jako chyba jedyny komentujący w tym temacie zakładam kupno w okolicach premiery, natomiast zauważ ile ludzi ostatecznie przesiadło się z fata na eskę dla samego wyglądu czy chęci posiadania nowego modelu, a tutaj jednak zdecydowanie będzie wpływ na samą grę (jak duży w praktyce zobaczymy niebawem).

Dobra ja to rozumiem, że kupili Ske - trochę lepsze działanie gier, była Forza 3 i geary na horyzoncie. Powiedz mi co jest teraz. Podaj jedną grę, ale taką jedną grę która sprawi, że ludzie to kupią? Switch ma Zeldę, dla której kupiłem to małe cacko od Niny. Przeszedłem i sprzedałem, ale czy żałuję starty 150-200zł? Nope.. bo przeszedłem jedną z najlepszych gier ever. 

Wolałbym kupić drugi raz PRO lub Switcha niż to (pipi). W cenie 500$ można kupić ps4 + switcha i mieć w (pipi)e Forze/Pudziany/Gejlo. Nie twierdzę, że to złe gry, ale ileż można grać w to samo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.