Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zboki już zbierają każdy porzucony karton przy śmietnikach by było w co grać w 2018 roku. Pudło po konsoli też pewnie poświęcą na papierowego dildosa do yebania przez Niny.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

uch tak, ale będzie grane kolko kolko kwadrat w god of war i qte w spodermanie, alez gameplay wszechczasow.

Opublikowano

O tak, mam nadzieję że dodatkowo z polskim dubbingiem.

To byli czasy :banderas:

Opublikowano

xd mam gdzieś jeszcze tego tłoka w domu z bazarowym "dublingiem"

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

yakuza 7, horizon god of war, dreams i sotc

Kolego kermit czy Ty mnie prowokujesz do ponownego wrzucenia nadchodzacych exow na PS4 ?

Opublikowano

A tak się boty nabijały z podjarki deszczem w Driveclub, a teraz wodą się jarają w SoT. Karma-karabin strzelający bumerangami w tej generacji ;)

Opublikowano

PSN się znowu wyjebało na ryj. Jak oni śmią żądać pieniędzy za coś takiego to ja nawet nie. 

Opublikowano

Mialem okropny sen. SoT i Crapdown 3 było jedynymi exami ps4 na najbliższe pół roku i Yeti, Aformo, oraz Mendrek próbowali grać nimi, jako argumentem za ps4, wywołując reakcje rzygania beką przez kubotów, do tego stopnia, że z zażenowania chowałem za nich twarz w dłonie i omijałem udzielanie się CW. Rzeczywistość przekroczyła jednak granice wyobraźni. Wy serio jaracie się na głodzie bezwstydnie gunwem na "6" xddddddd

Opublikowano
Mialem okropny sen. SoT i Crapdown 3 było jedynymi exami ps4 na najbliższe pół roku i Yeti, Aformo, oraz Mendrek próbowali grać nimi, jako argumentem za ps4, wywołując reakcje rzygania beką przez kubotów, do tego stopnia, że z zażenowania chowałem za nich twarz w dłonie i omijałem udzielanie się CW. Rzeczywistość przekroczyła jednak granice wyobraźni. Wy serio jaracie się na głodzie bezwstydnie gunwem na "6" xddddddd
Aż mną wzdrygnelo i zrobiło się niedobrze. Całe szczęście człowiek jest w Królestwie Niebieskim, a nie w tym szambie bez gier i nie musi ostrzy nożyczkow i wmawiać sobie, że jest się multiplatformowcem, który przez cały rok może grać na PS4, bo na innych konsolach zero gier.

PS. Tak serio, to z tych wszystkich exow na xboxa, to piraci wydają się całkiem ok. Założenia gry są fajne i może coś z tego być. Reszta, splunac szkoda, gdyby taki crapdown pojawił się na PS4, to nawet nikt by na to nie zwrócił uwagi. Na PS4 exy to inna liga, liga mistrzów doprecyzowujac.
:banderas:
Opublikowano
16 minut temu, nobody napisał:

Zawsze lepsze jaranie guwnem na 6, które jest czymś świeżym i nowym IP a nie osiemnastą jakuzą i the god of us 7

Opublikowano

jak tam niebieskie robale? Będzie w co grać na plejbece bez gier czy same klony symulatora noszenia drabin i pif pafy? :)

Opublikowano

Xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Zawsze lepsze jaranie guwnem na 6, które jest czymś świeżym i nowym IP a nie osiemnastą jakuzą i the god of us 7

Dlatego ja w 2018 ogrywał będę świeżutkie eksluzywne ip w postaci nowego action rpga od PLATINUM GAMES

1rBKJZ.gif

I ambitny projekt klasycznego slashera, rozpoczęty od jednego kolesia, który zyskał wsparcie Sony

VP0Lz9.gif

I się z was (pipi) zwierzeta śmiał d9e381df5ea47caea80b4a6f50421959.jpg?w=5

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że SoT będzie największym hitem MS od czasu premiery pierwszego Gears of War. Ktoś tu powiedział, że to gierka którą ludzie wolą oglądać niż w nią grać... No pond 500 czy nawet 600 streamów nadawanych w tym samym momencie by się z tym nie zgodziło. Poza LoL itp. gigantami to takich wyników nie widziałem.

Opublikowano

Szykuje się perełka i najlepsza gra generacji. Widzieliście te fale? :obama:

Opublikowano

kolejne chinskie slashery, moze jeszcze souls like? jprdl kiedy to guwno sie ludziom znudzi

Opublikowano
7 minut temu, kermit napisał:

kolejne chinskie slashery, moze jeszcze souls like? jprdl kiedy to guwno sie ludziom znudzi

no rzeczywiscie fhuj tych klasycznych chinskich slasherów w stylu dmc, czy ng na rynku xd

Opublikowano

No Bayonetta 2, zaraz Bayonetta 3 po co grać w jakieś podróbki?

Opublikowano

fakt, lepiej grać 4 lata w tą samą gierkę single player i wmawiać że tytuł bez daty premiery już za rogiem :mevek:

Opublikowano

A pewnie, że tak

Opublikowano

znowu to chińskie gówna które interesują ze 2-3 osoby w Polsce, czyli w sumie całą społeczność klapów ;)

Opublikowano

:kaz: 

Opublikowano

Macie hdr u siebie na konsolachczy tylko ja mam na komputerze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.