Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zboki już zbierają każdy porzucony karton przy śmietnikach by było w co grać w 2018 roku. Pudło po konsoli też pewnie poświęcą na papierowego dildosa do yebania przez Niny.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 540,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

uch tak, ale będzie grane kolko kolko kwadrat w god of war i qte w spodermanie, alez gameplay wszechczasow.

Opublikowano

O tak, mam nadzieję że dodatkowo z polskim dubbingiem.

To byli czasy :banderas:

Opublikowano

xd mam gdzieś jeszcze tego tłoka w domu z bazarowym "dublingiem"

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

yakuza 7, horizon god of war, dreams i sotc

Kolego kermit czy Ty mnie prowokujesz do ponownego wrzucenia nadchodzacych exow na PS4 ?

Opublikowano

A tak się boty nabijały z podjarki deszczem w Driveclub, a teraz wodą się jarają w SoT. Karma-karabin strzelający bumerangami w tej generacji ;)

Opublikowano

PSN się znowu wyjebało na ryj. Jak oni śmią żądać pieniędzy za coś takiego to ja nawet nie. 

Opublikowano

Mialem okropny sen. SoT i Crapdown 3 było jedynymi exami ps4 na najbliższe pół roku i Yeti, Aformo, oraz Mendrek próbowali grać nimi, jako argumentem za ps4, wywołując reakcje rzygania beką przez kubotów, do tego stopnia, że z zażenowania chowałem za nich twarz w dłonie i omijałem udzielanie się CW. Rzeczywistość przekroczyła jednak granice wyobraźni. Wy serio jaracie się na głodzie bezwstydnie gunwem na "6" xddddddd

Opublikowano
Mialem okropny sen. SoT i Crapdown 3 było jedynymi exami ps4 na najbliższe pół roku i Yeti, Aformo, oraz Mendrek próbowali grać nimi, jako argumentem za ps4, wywołując reakcje rzygania beką przez kubotów, do tego stopnia, że z zażenowania chowałem za nich twarz w dłonie i omijałem udzielanie się CW. Rzeczywistość przekroczyła jednak granice wyobraźni. Wy serio jaracie się na głodzie bezwstydnie gunwem na "6" xddddddd
Aż mną wzdrygnelo i zrobiło się niedobrze. Całe szczęście człowiek jest w Królestwie Niebieskim, a nie w tym szambie bez gier i nie musi ostrzy nożyczkow i wmawiać sobie, że jest się multiplatformowcem, który przez cały rok może grać na PS4, bo na innych konsolach zero gier.

PS. Tak serio, to z tych wszystkich exow na xboxa, to piraci wydają się całkiem ok. Założenia gry są fajne i może coś z tego być. Reszta, splunac szkoda, gdyby taki crapdown pojawił się na PS4, to nawet nikt by na to nie zwrócił uwagi. Na PS4 exy to inna liga, liga mistrzów doprecyzowujac.
:banderas:
Opublikowano
16 minut temu, nobody napisał:

Zawsze lepsze jaranie guwnem na 6, które jest czymś świeżym i nowym IP a nie osiemnastą jakuzą i the god of us 7

Opublikowano

jak tam niebieskie robale? Będzie w co grać na plejbece bez gier czy same klony symulatora noszenia drabin i pif pafy? :)

Opublikowano

Xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Zawsze lepsze jaranie guwnem na 6, które jest czymś świeżym i nowym IP a nie osiemnastą jakuzą i the god of us 7

Dlatego ja w 2018 ogrywał będę świeżutkie eksluzywne ip w postaci nowego action rpga od PLATINUM GAMES

1rBKJZ.gif

I ambitny projekt klasycznego slashera, rozpoczęty od jednego kolesia, który zyskał wsparcie Sony

VP0Lz9.gif

I się z was (pipi) zwierzeta śmiał d9e381df5ea47caea80b4a6f50421959.jpg?w=5

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że SoT będzie największym hitem MS od czasu premiery pierwszego Gears of War. Ktoś tu powiedział, że to gierka którą ludzie wolą oglądać niż w nią grać... No pond 500 czy nawet 600 streamów nadawanych w tym samym momencie by się z tym nie zgodziło. Poza LoL itp. gigantami to takich wyników nie widziałem.

Opublikowano

Szykuje się perełka i najlepsza gra generacji. Widzieliście te fale? :obama:

Opublikowano

kolejne chinskie slashery, moze jeszcze souls like? jprdl kiedy to guwno sie ludziom znudzi

Opublikowano
7 minut temu, kermit napisał:

kolejne chinskie slashery, moze jeszcze souls like? jprdl kiedy to guwno sie ludziom znudzi

no rzeczywiscie fhuj tych klasycznych chinskich slasherów w stylu dmc, czy ng na rynku xd

Opublikowano

No Bayonetta 2, zaraz Bayonetta 3 po co grać w jakieś podróbki?

Opublikowano

fakt, lepiej grać 4 lata w tą samą gierkę single player i wmawiać że tytuł bez daty premiery już za rogiem :mevek:

Opublikowano

A pewnie, że tak

Opublikowano

znowu to chińskie gówna które interesują ze 2-3 osoby w Polsce, czyli w sumie całą społeczność klapów ;)

Opublikowano

:kaz: 

Opublikowano

Macie hdr u siebie na konsolachczy tylko ja mam na komputerze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.