Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

:obama: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, Godot napisał:

Klapeusz poleca granie na PC. Czy jest większa forma zezwierzęcenia?

jarać się tymi 15 fpsami na ps4, greg 

Opublikowano
18 minut temu, Metoda napisał:

Tak, kupić macbooka do cywilzacji.

Starcrafta :yao:

Opublikowano
21 minut temu, Godot napisał:

Klapeusz poleca granie na PC. Czy jest większa forma zezwierzęcenia?

tak. granie na pc i w 240p

niczego nie żałuje

Opublikowano
25 minut temu, nobody napisał:

tak, tak, a później będzie kolejne mocarne 75% i no nie wiem co tak suabo miał byc hit seba i w ogóle przekupieni recenzenci :usmiech:

jeśli będzie 75% to gra przebije moje oczekiwania :lapka: ale bez względu na recenzje nadal pozostanie produkcją innowacyjną 

Opublikowano
3 minuty temu, nobody napisał:

tak. granie na pc i w 240p

niczego nie żałuje

No to wiadomo skąd fascynacja plejstejszyn. 

Opublikowano

trzeba ustalic w koncu od jakiej sredniej na meta zaczyna sie obiektywnie mówiąc guwno na x1 bo wiadomo ze w przypadku exów ps bezpieczne nie bedzie nawet 99% :obama:

24 minuty temu, Ficuś napisał:

BB i Demonsy tak rozne :banderas:

Xddd

w kontekscie cinematic exp. oczywiscie wiec fail ptysiu :*

Opublikowano

O, remake Demon's Souls, wezmą się za to k,urwa w końcu? Pieniądze leżą na ulicy, tylko się schylić. Teraz kiedy oryginalne serwery do DS mają być wyłączone to chyba nie ma lepszej okazji do ogarnięcia remastera/remake'u.

Próbowałem ostatnio znowu się za to zabrać na PS3 no i jestem piekielnie rozpieszczony, jest dużo mniejsza tolerancja  na granie w gierki na PS3. DS3 to abominacja od której ręce się wykręcają, a gierka się mocno postarzała wizualnie (a nie wyglądała za dobrze już na start). Wszystkie Dark Soulsy i BB można ograć w ludzkich warunkach jak na 2018 rok, tylko jedyna część do której Sony ma prawa będzie zarżnięta bez sensownego ogrania :/. Byłoby chociaż na PC to byłby darmowy remaster jak ze wszystkimi grami na PC, no ale nie, tylko to cholerne PS3 ehhhh. Byłoby na Xboksa to pewnie dostalibyśmy w BC, a kto wie czy nawet nie byłoby jakiegoś update'u nawet do 4K. A tak to jest na plesteszon i musimy się modlić o remastera za ponad 100 zł, a i to nie jest pewne xd

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

dobre gierki omijają pc szerokim łukiem wisz o co cho

Opublikowano
36 minut temu, nobody napisał:

trzeba ustalic w koncu od jakiej sredniej na meta zaczyna sie obiektywnie mówiąc guwno na x1 bo wiadomo ze w przypadku exów ps bezpieczne nie bedzie nawet 99% :obama:

pamiętać należy że według wielu użytkowników pewna gierka z 71 punktami na Metacritic to gra "genialna" i posiadacze innych konsol jakoś potrafią uszanować tę opinie.

Tym bardziej należy uznać że komuś może się podobać gra która jest na tyle innowacyjna że jest w zasadzie bezkonkurencyjna, bo nie ma drugiej podobnej gry. Właśnie dlatego pisałem o słynnej   P U S T C E , której nie można wypełnić. Balon napisał abym zagrał w Zelde:BOTW, Mario Odyssey i Nier Automate i są to gry bez wątpienia genialne, ale które  w żaden sposób nie przypominają tego co oferują głupi Piraci. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

@asax

bardzo aestetycznie napisane, ale z tym poszanowaniem dc to juz sie nie zapedzajmy xd

2 godziny temu, Godot napisał:

No to wiadomo skąd fascynacja plejstejszyn. 

240p na 3dsie*

najgorzej ;/

Opublikowano
3 godziny temu, aphromo napisał:

No One juz od paru lat zatopiony, nawet Spencer cos mowil ze MS powinien wydawac wiecej gier na PC:yao:

https://www.dsogaming.com/news/xboxs-phil-spencer-there-will-be-more-pc-exclusives-games-more-details-coming-in-the-future/

Blacha to od zarania dziejów poletko Mikroszafotu. Ale Sory? Te chciwe gajery niebieskiej korporacji doskonale wiedzą, że na tych blacharskich złodziejach wiele nie zarobią, ale...choćby na waciki dla ich rozpuszczonych żon? A czemu by nie?:kaz:

Opublikowano
38 minut temu, Czezare napisał:

Blacha to od zarania dziejów poletko Mikroszafotu. 

Kazdy o tym wie, wszak zdaunione pomysly nie biora sie znikad. Cebulka z gamepassa rowniez na PC, powalcza o maniakow grania za talerz zupy.

Zaluje jedynie posiadaczy konsol, zeby czasem jakas ciekawa gierka nie okazala sie pc only, bo spencer sprobuje znowu wygrac graczy pctowych.

Sony ? Oni rownie dobrze mogliby usiasc i grac na harmonijce do konca generacji. To juz imo Switch bedzie wiekszym konkurentem.

Ale to w swoim czasie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A wy co? Czekanie w krzakach na dinobota?

Opublikowano

kurła, i pomyśleć, że zelda oraz marian są jeszcze przede mną :fsg: 

Opublikowano
10 godzin temu, MaZZeo napisał:

kiedyś używało się określenia ubigame, teraz jest sonygame na określenie balasa z graficzką i marną mechaniką i gameplayem.

Dobrze, że jest xbox ze swoimi odkrywczymi grami i ratuje rynek :obama:

g4F8njr.jpg

Opublikowano

Nie będę tego pisał w temacie o grze bo będzie ostry bulwers.

Ogrywam właśnie Shadow of the Colossus na PS4. Lata temu olałem grę po trzecim kolosie bo sterowanie i framerate mnie dobijały. Dałem teraz drugą szanse grze i zrobiłem w 2 i pół godzinki 7 kolosów i nie chce mi się w to dalej "grać". ICO i The Last Guardian są dla mnie o niebo lepsze, a ta gra jest no po prostu dla mnie niczym. Lece od jednego kolosa na 10 minut do drugiego, po drodze kilka owoców i jaszczurek i żadnych emocji dodatkowo denerwujące nadal mimo, że "nowe" sterowanie. Nadal nie ogarniam kultu tej gry, tak samo jak Blacka od Criteriona, który był po prostu średniakiem w dniu premiery. 

Opublikowano

bo ta gra jest kupsztylem ale koprofile teoretycy chwytaja sie brzytwy aby moc wojowac dalej plastikiem w tym temacie.

Opublikowano
Dobrze, że jest xbox ze swoimi odkrywczymi grami i ratuje rynek :obama:

g4F8njr.jpg

Hahaha, jaki rak, jakie walec, jakie podlaskie bezguscie.
Opublikowano
8 godzin temu, Nemesis napisał:

Xbox ma Ori za to. Piękny szpil. Czekam na sequel z wypiekami.

Piękna gra, której powinni zazdrościć posiadacze innych konsol 

Brawa dla Microsoftu za to że nie boi się inwestować w takiego rodzaju produkcje 

Opublikowano

Ta lista mazzeo, nie ma gorszego bezguscia na forum z faktycznie grajacych w gry userow

Opublikowano
7 minut temu, asax napisał:

Piękna gra, której powinni zazdrościć posiadacze innych konsol 

Brawa dla Microsoftu za to że nie boi się inwestować w takiego rodzaju produkcje 

Ori to pójdzie na każdym komputerze z biedronki w 4k, nawet komputer Czarka by ta grę w 60 fpsach wyświetlil, więc każdy, kto ma ochotę i 30 zł na koncie może ta grę sprawdzić. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.