Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Można ale tylko przez rok :lapka:

Czyli klapy mogą się jarać Crashem (czy tam jakąś inną 20-letnią platformówką) przez ten rok, jak najbardziej. Jeszcze jak.

Ale z botów i ich czasowej ekskluzywności Rise of the Tomb Rider, to już beka i w ogóle MS niszczył wtedy branżę. 

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Aha, ok

Opublikowano
31 minut temu, Hum napisał:

Czyli klapy mogą się jarać Crashem (czy tam jakąś inną 20-letnią platformówką) przez ten rok, jak najbardziej. Jeszcze jak.

Akurat w przypadku crasha to nie ma się czym jarać kolego. :lapka: 

Opublikowano

wyscigowcy juz zaczeli wystawiac kolosy na pchlim - standardowa regula przy exach sony, 2 lata fapowania, pozniej 8h i do zyda bo na nic wiecej gra sie nie nadaje

Opublikowano

teraz 3 msc czekania i walenia do filmikow z developmentu gowa i sytuacja sie powtarza

Opublikowano

Ja już czekam na swoją kopię za jakieś 70-80 zł po jakimś sonowcu wyścigowcu, myślę za parę dni moje życzenie się spełni :)

Opublikowano

tez sie czaje ograc to w tej cenie tylko sie boje ze znowu bede zasypiac w wedrowkach miedzy jednym sztos kolosem, a drugim

Opublikowano

ja tam wole świeże rime niz odgrzewany kotlet remasterek

Opublikowano

Klapy same sobie zrobiły gamepass, kupują gierkę a potem potem robią  „pass” do innego klapa obniżając cenę o 5zl, w sumie w skali miesięcznej wyjdzie taniej niż xboxowe rozwiązanie :obama: 

Opublikowano

To i tak milion razy lepsze niż czekanie na darmowy weekend z największymi hitami ukochanej konsoli. 

Opublikowano

Albo skladeczki na konto w 10. A później zdziwienie że Sunset się sprzedał w 400 tys sztuk. 

Opublikowano
56 minut temu, Ficuś napisał:

tez sie czaje ograc to w tej cenie tylko sie boje ze znowu bede zasypiac w wedrowkach miedzy jednym sztos kolosem, a drugim

no mogli w tym remake zrobic jakiegoś autopilota na Agro, zaznaczasz na mapie kolejna pozycje kolosa i Ci samo jedzie, wtedy moglbys spokojnie podziwiac widoki albo sie zdrzemnac 

Opublikowano

Dla Ficusia musieliby fast travel zrobić, żeby kolosy skończył. Chłop nie wyszedł z 1 lokacji w Wiedźminie, a myślisz że Agro sobie poradzi... 

XD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale ja na poważnie mówię z tym autopilotem :| chcialoby sie zeby kuń sam jechał w wyznacozne miejsce na mapie (niekoniecznie, zeby zaznaczalo od razu lokacje kolosa nastepnego na mapie) a ty sie relaksujesz, pijesz piwko i kontemplujesz widoczki :potter: 

Opublikowano

co w tym dziwnego izi ze nie wyszedlem z bialego sadu nigdy?

Opublikowano
15 minut temu, easye napisał:

Albo skladeczki na konto w 10. 

Pamietam te tematy jak ludzie kupowali Journey za 32zł na pięciu xD

Opublikowano

[Crash Team Racing Składka 5 osób]

tak było, akurat dziadowania to klapy nikomu nie powinny wypominać xD

Opublikowano

ja bym chcial fast travel w gran turismo.

Opublikowano

Niech pierwszy rzuci kamieniem ten klap, który nigdy w składkach udziału nie brał 

Opublikowano

rayos krol cebuli, loda robi byle ktos mu dal 5zl taniej

Opublikowano

Ficuś ale z Ciebie zyeb xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.