Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, dobre gierki mozna policzyc na palcach obu rak,  ficek dobrze zrobil ze kupil przyszlosciowa konsole hybrydowa ktora zaora i ms (o co nietrudno) i sony, postapil slusznie, jak przystalo na swiadomego GRACZA

3ds>vita

jedna zelda albw zajada i osrywa line up tego smiecia od sony

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xboty, zachowujecie się tak samo jak wyborcy PiS/PO - co by się nie działo i jaką krzywdę wam zrobili nadal będziecie na nich głosować

Niepojęte.

Opublikowano

mowi to osoba ktora nigdy nie kupila konsoli bez loga playstation

Opublikowano

xbox one x +500

mama godzila sie tylko na jedną konsole na swieta, miej troche wyrozumialosci

Opublikowano

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, dobre gierki mozna policzyc na palcach obu rak,  ficek dobrze zrobil ze kupil przyszlosciowa konsole hybrydowa ktora zaora i ms (o co nietrudno) i sony, postapil slusznie, jak przystalo na swiadomego GRACZA

3ds>vita

a no jasne, oczywiscie, jeszcze jak, ale to tylk oswiadczy o marnej jakosci zarowno 3dsa i vity, ktore sie do DSa i PSP nie umywaja :cool: 

Opublikowano

Mówi osoba która nie ma pojęcia o czym mówi. 

Nigdy nie kupiłem, ale za to pożyczyłem. Po ograniu waszych tytułów flagowych cieszę się, że nie kupiłem tego guwna.

Opublikowano

No żałosne są te xboty

Opublikowano

Że sony nie ogarnia handheldów to jest wątek na oddzielny temat.

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, dobre gierki mozna policzyc na palcach obu rak

Widzę, że bycie nintendozbokiem to naprawdę specyficzna choroba.

Opublikowano

A wypomina mu to fan xbonka, no beka

Opublikowano

Nie wiem o co afera, jako posiadacz sprzętu z ekosystemu Windowsa jestem bardzo zadowolony z gier, których nie ograją posiadacze sprzętu z innych ekosystemów. Nie wiem tylko po co ten  X, przecież za 500 usd można kupić zrobić upgrade sprzętu do jakichś 9 terafanków.

Opublikowano

Ale o 3 w nocy będzie totalny rozbiór xboxa XDD Karaluchy się pochowają do bunkrów majnkraftowych  :pawel:

Opublikowano

W sumie to nawet zazdroszcze botom. Tyle sztosow na PS4 maja jeszcze do ogrania  :banderas:

Większość botów ograła te sztosy wcześniej od ciebie  :rotfl:

Opublikowano

Na którą muszę sobie budzik nastawić dzisiaj?

Swoją drogą liczę na jakąś przeróbkę upadku od Mazzeo z ciśnięciem beki z MS

Opublikowano

Mówi osoba która nie ma pojęcia o czym mówi. 

Nigdy nie kupiłem, ale za to pożyczyłem. Po ograniu waszych tytułów flagowych cieszę się, że nie kupiłem tego guwna.

aha pozyczyles, to przepraszam

UWAGA MAMY TU PRAWRZIWEGO KONESERA  ELEKTRONICZNEJ ROZRYWKI

Opublikowano

Na którą muszę sobie budzik nastawić dzisiaj?

Swoją drogą liczę na jakąś przeróbkę upadku od Mazzeo z ciśnięciem beki z MS

2, sony ma tyle gier że musi je pokazywać przed konferencją :obama:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Nintendo o której?

Opublikowano

Ja po tej generacji w wykonaniu MS mam kilka teorii:

- sukces x360 to bylo dzielo przypadku

- wszyscy ludzie zwiazani z x360 umarli lub odeszli z firmy przed rozpoczeciem pracy nad xone

- MS trzepie jakies wielkie pieniadze przy zerowym nakladzie pracy (praktycznie brak wewnetrznych studiow i podejmowania ryzykownych projektow)

- (pipi)ac graczy

- spencer spi z ballmerem a ten pozwala mu na robienie czego chce nie martwiac sie o potencjalnych stratach

- tak naprawde to nie istniejemy tylko jestesmy czescia jakiejs wirtualnej rzeczywistosci, a wczorajsza konfa to glitch w systemie

Nie wiem, ktora teoria jest najblizsza prawdzie, ale licze ze wszystkie

Opublikowano

MS ma wszystko wyliczone. 

Max zysk bez jakiegokolwiek ryzyka -> Super Duper 4k Minecraft 

Są chyba gorsi od EA

Opublikowano

x360 byl sukcesem tylko dlatego ze Sony z(pipi)alo start ps3

Opublikowano

Nintendo o której?

jutro o 18 25 min directa, potem treehouse gdzie przez pierwsza godzine kolejne sute informacje 

Opublikowano

W sumie tak na chłodno to microsoft po prostu uderza w inny typ graczy i było to wiadome od zapowiedzi że każda gra od microsoftu ukaże się również na win10. Jak ktoś chce mocarne exy kupuje ps4 plus switch-a i ogrywa top gier tej generacji. XOX po ostatnich poczynaniach Microsoftu widać że ma być opcją dla ludzi łaknących 4k a nie posiadających pieniędzy na mocny PC(zresztą o czym mowa jak już pisałem mam high end PC a za nic nie jestem wstanie ogrywać gier 4k/60fps więc tutaj może na konsoli pomóc jedynie optymalizacja. Jedynie denerwuje mnie fakt że będzie to 4k/30fps? A zdecydowanie wolałbym 1080-1440p z 60fps więc i tak zostanę jeśli chodzi o multiplatformy na PC. 

Opublikowano

6tflops w CPU GPU + procesor o mocy laptopowych intelów = prędzej czy później 1080p @ 30fps w grach z rozbudowaną fotorealistyczną grafiką.

Ale generalnie flopy i flapy mnie nie obchodza w graniu, wygląda na to, że Vita ma lepszy lineup na 2017 niż one x.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

x360 byl sukcesem tylko dlatego ze Sony z(pipi)alo start ps3

Plus 360 szybciej wyszła i była tańsza. Dodatkowo za(pipi)isty pad no i gry. Takie gearsy w co-opie zamiotly wtedy wszystko. Dodatkowo Halo i Forza :obama: Eh to były czasy. Mieli dobrą konsolę, w za(pipi)istej cenie i dołożyli do tego świetne gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.