Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

przeciez oni jej nawet nie probowali ratowac tylko perfidnie z premedytacja ja usmiercali decyzjami

Opublikowano

No i gdzie jest to przenośne PS4 o jakim trąbili w internetach od kilku miesięcy? Czyżby znowu wyszedł mokry sen użytkowników gnijącego powoli forum NeoGaf? 

Opublikowano

Dla użytkowników chcących używać przenośnej stacjonarki stworzona Switcha. 

Opublikowano

A po co komuś takie przenośne PS4 zwłaszcza jak już Rayosek napisał, że mamy Switcha na rynku i opcje zdalnej gry w PSV?

Właśnie, gdzie można kupić biała wersje Vity? Już tylko eBay mi zostaje?

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

Dla użytkowników chcących używać przenośnej stacjonarki stworzona Switcha. 

Nie neguje. Ale ten pomysł kilkukrotnie już widziałem na różnych stronach. Były koncepty, potencjalny wygląd a niektórzy specyfikacje już znali. Widzę, że jakaś część osób nie mogło sie pogodzić ze śmiercą Vity i wymyślali takie rzeczy dla uspokojenia własnego ego. 

Opublikowano

Tymczasem w Japonii co sie dzieje przez Monster Huntera :obama:
Wczesniej ps4 zeszlo przy okazji Dragon Questa XI ale i tak sie wielu japonczykow jeszcze wstrzymalo z zakupem bo po co kupowac konsole dla jednej ukochanej gry?
Monsterek rozyebal ta tame tym samym robiac sie gierka generacji w Japonii :banderas:

Monster Hunter World – PS4 – 159,613/1,750,969
Dynasty Warriors 9 – PS4 – 117,495/Nowość
Sword Art Online: Fatal Bullet – PS4 – 75,623/Nowość
Splatoon 2 – Switch – 23,461/2,021,028
Shadow of the Colossus – PS4 – 21,900/Nowość
Mario Kart 8 Deluxe – Switch – 19,210/1,327,107
Mario + Rabbids: Kingdom Battle – Switch – 15,755/129,815
Dragon Ball FighterZ – PS4 – 14,237/82,968
Super Mario Odyssey – Switch – 13,912/1,601,866
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Switch – 12,087/859,764
Dragon’s Crown Pro – PS4 – 11,691/Nowość
Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon – 3DS – 9,654/1,548,683
Mario Party: The Top 100 – 3DS – 6,436/155,782
The Elder Scrolls V: Skyrim – Switch – 5,625/19,547
Dragon Ball Xenoverse 2 for Nintendo Switch – Switch – 4,512/114,728
1-2-Switch – Switch – 4,477/395,563
Yo-kai Watch Busters 2: Sword/Magnum – 3DS – 4,437/501,342
ARMS – Switch – 4,322/364,806
Pokkén Tournament DX – Switch – 4,320/222,781
Monster Hunter XX Nintendo Switch Ver. – Switch – 3,373/214,492

Jest cudownie dokupie jeszcze Switcha dla The World Ends With You, No More Heroes, Bayonet, Xenobladow, Zeldy i nic tylko grac :banderas:

Opublikowano

hoo.y kogo obchodzi jakas obe.srana japnia? Tylko Polska! /s (not really)

Opublikowano
5 godzin temu, Zetta napisał:

Tymczasem w Japonii co sie dzieje przez Monster Huntera :obama:
Wczesniej ps4 zeszlo przy okazji Dragon Questa XI ale i tak sie wielu japonczykow jeszcze wstrzymalo z zakupem bo po co kupowac konsole dla jednej ukochanej gry?
Monsterek rozyebal ta tame tym samym robiac sie gierka generacji w Japonii :banderas:
Jest cudownie dokupie jeszcze Switcha dla The World Ends With You, No More Heroes, Bayonet, Xenobladow, Zeldy i nic tylko grac :banderas:

Olanie konsol nintendo i powrót na konsole dla dorosłych to była bardzo dobra decyzja capcomu, seria Monster hunter znowu odżyła. Granie na tym koślawym 3ds w 240p jak jakieś zwierze to była katorga.

Opublikowano

Generalnie cieszy mnie kondycja PlayStation. Na koniec tej generacji będziemy mogli sobie powiedzieć: "PS4 wygrało". Mam mniej czasu niż gier, a to oznacza że line up jest mocny i obfity. Nie muszę się nawet przejmować co tam u konkrencji, bo nie ma tam lepiej. Nawet radosne popierdywanie zielonych i blaszanych przegrywów w tym temacie, to bardziej przyjemność niż stres. Trochę jak oglądanie małp w cyrku. Od czasu do czasu wpadnie tu jakiś switchowiec, to mu się pomacha jak dziecku specjalnej troski, on się uśmiechnie, no i jest gites :)

Fajnie się tak czuć jak w czasach PSX-a. Wiadomo co należało mieć pod telewizorem, wszyscy jakoś tacy pogodni byli, rozmawiało się o grach. No to tak prawie jak teraz. PlayStationopol jest ok ;)

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Generalnie cieszy mnie kondycja PlayStation. Na koniec tej generacji będziemy mogli sobie powiedzieć: "PS4 wygrało". Mam mniej czasu niż gier, a to oznacza że line up jest mocny i obfity. Nie muszę się nawet przejmować co tam u konkrencji, bo nie ma tam lepiej. Nawet radosne popierdywanie zielonych i blaszanych przegrywów w tym temacie, to bardziej przyjemność niż stres. Trochę jak oglądanie małp w cyrku. Od czasu do czasu wpadnie tu jakiś switchowiec, to mu się pomacha jak dziecku specjalnej troski, on się uśmiechnie, no i jest gites :)

Fajnie się tak czuć jak w czasach PSX-a. Wiadomo co należało mieć pod telewizorem, wszyscy jakoś tacy pogodni byli, rozmawiało się o grach. No to tak prawie jak teraz. PlayStationopol jest ok ;)

seriouscatcover.jpg

Opublikowano
20 minut temu, Mendrek napisał:

Generalnie cieszy mnie kondycja PlayStation

Generalnie mam to w dupie.

Opublikowano

no ja też,

lol, monopol plejsteszyn. Jak przy konkurencji w postaci prawdziwej konsoli - Switcza i dominacji PC master race sony spuszcza wam ciepłą srakę na ryj w postaci samych remasterów gier sprzed 20 lat to ja juz widzę co byście dostali jakby to była jedyna platforma do gier.

Opublikowano
19 minut temu, gekon napisał:

Jak przy konkurencji w postaci prawdziwej konsoli - Switcza i dominacji PC master race

giphy.gif

Opublikowano

tak, wiem, że klapy są upośledzone jak te biedne leniwce

Opublikowano
5 godzin temu, gekon napisał:

no ja też,

lol, monopol plejsteszyn. Jak przy konkurencji w postaci prawdziwej konsoli - Switcza i dominacji PC master race sony spuszcza wam ciepłą srakę na ryj w postaci samych remasterów gier sprzed 20 lat to ja juz widzę co byście dostali jakby to była jedyna platforma do gier.

Pamietam czasy dominacji szaraka i ps2 ktore nie miały realnej konkurencji, cudowne lata dla graczy :banderas:  potem przyszedł xbox z płatnymi usługami sieciowymi i dlc

Edytowane przez Shen

Opublikowano

jak pisalem wielokrotnie, sony i ich firmy wewnetrzne to od zawsze wyrobnicy, ktorzy przez 20 lat dostarczyli branzy garstke wybitnych tytulow, a karawane psx/ps2 cisnely ku chwale tylko cztery rodzime firmy - capcom,namco,square,konami

Opublikowano
10 godzin temu, Mendrek napisał:

to mu się pomacha jak dziecku specjalnej troski, on się uśmiechnie, no i jest gites :)

Osoby ktòre nie potrafią podjąć ze mną merytorycznej dyskusji, proponuję by zamiast kontrargumentòw dały mi minusa :)

PlayStationopol jest ok ;)

faktycznie jak na dziecko specjalnej troski dużo się uśmiechasz :)

Opublikowano

mendrek ile gier i jakie skonczyles w 2017roku?

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

mendrek ile gier i jakie skonczyles w 2017roku?

ON NIE MA CZASU XD

Opublikowano

jakos na over(pipi)z i tejkena czas mial

Opublikowano

Dajcie już spokój temu Mendrkowi. Bezdomnego ze schizofrenią chodzącego o kulach też byście kopali po kostkach? NIE SONDZE!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.