Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 558,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

przeciez oni jej nawet nie probowali ratowac tylko perfidnie z premedytacja ja usmiercali decyzjami

Opublikowano

No i gdzie jest to przenośne PS4 o jakim trąbili w internetach od kilku miesięcy? Czyżby znowu wyszedł mokry sen użytkowników gnijącego powoli forum NeoGaf? 

Opublikowano

Dla użytkowników chcących używać przenośnej stacjonarki stworzona Switcha. 

Opublikowano

A po co komuś takie przenośne PS4 zwłaszcza jak już Rayosek napisał, że mamy Switcha na rynku i opcje zdalnej gry w PSV?

Właśnie, gdzie można kupić biała wersje Vity? Już tylko eBay mi zostaje?

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

Dla użytkowników chcących używać przenośnej stacjonarki stworzona Switcha. 

Nie neguje. Ale ten pomysł kilkukrotnie już widziałem na różnych stronach. Były koncepty, potencjalny wygląd a niektórzy specyfikacje już znali. Widzę, że jakaś część osób nie mogło sie pogodzić ze śmiercą Vity i wymyślali takie rzeczy dla uspokojenia własnego ego. 

Opublikowano

Tymczasem w Japonii co sie dzieje przez Monster Huntera :obama:
Wczesniej ps4 zeszlo przy okazji Dragon Questa XI ale i tak sie wielu japonczykow jeszcze wstrzymalo z zakupem bo po co kupowac konsole dla jednej ukochanej gry?
Monsterek rozyebal ta tame tym samym robiac sie gierka generacji w Japonii :banderas:

Monster Hunter World – PS4 – 159,613/1,750,969
Dynasty Warriors 9 – PS4 – 117,495/Nowość
Sword Art Online: Fatal Bullet – PS4 – 75,623/Nowość
Splatoon 2 – Switch – 23,461/2,021,028
Shadow of the Colossus – PS4 – 21,900/Nowość
Mario Kart 8 Deluxe – Switch – 19,210/1,327,107
Mario + Rabbids: Kingdom Battle – Switch – 15,755/129,815
Dragon Ball FighterZ – PS4 – 14,237/82,968
Super Mario Odyssey – Switch – 13,912/1,601,866
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Switch – 12,087/859,764
Dragon’s Crown Pro – PS4 – 11,691/Nowość
Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon – 3DS – 9,654/1,548,683
Mario Party: The Top 100 – 3DS – 6,436/155,782
The Elder Scrolls V: Skyrim – Switch – 5,625/19,547
Dragon Ball Xenoverse 2 for Nintendo Switch – Switch – 4,512/114,728
1-2-Switch – Switch – 4,477/395,563
Yo-kai Watch Busters 2: Sword/Magnum – 3DS – 4,437/501,342
ARMS – Switch – 4,322/364,806
Pokkén Tournament DX – Switch – 4,320/222,781
Monster Hunter XX Nintendo Switch Ver. – Switch – 3,373/214,492

Jest cudownie dokupie jeszcze Switcha dla The World Ends With You, No More Heroes, Bayonet, Xenobladow, Zeldy i nic tylko grac :banderas:

Opublikowano

hoo.y kogo obchodzi jakas obe.srana japnia? Tylko Polska! /s (not really)

Opublikowano
5 godzin temu, Zetta napisał:

Tymczasem w Japonii co sie dzieje przez Monster Huntera :obama:
Wczesniej ps4 zeszlo przy okazji Dragon Questa XI ale i tak sie wielu japonczykow jeszcze wstrzymalo z zakupem bo po co kupowac konsole dla jednej ukochanej gry?
Monsterek rozyebal ta tame tym samym robiac sie gierka generacji w Japonii :banderas:
Jest cudownie dokupie jeszcze Switcha dla The World Ends With You, No More Heroes, Bayonet, Xenobladow, Zeldy i nic tylko grac :banderas:

Olanie konsol nintendo i powrót na konsole dla dorosłych to była bardzo dobra decyzja capcomu, seria Monster hunter znowu odżyła. Granie na tym koślawym 3ds w 240p jak jakieś zwierze to była katorga.

Opublikowano

Generalnie cieszy mnie kondycja PlayStation. Na koniec tej generacji będziemy mogli sobie powiedzieć: "PS4 wygrało". Mam mniej czasu niż gier, a to oznacza że line up jest mocny i obfity. Nie muszę się nawet przejmować co tam u konkrencji, bo nie ma tam lepiej. Nawet radosne popierdywanie zielonych i blaszanych przegrywów w tym temacie, to bardziej przyjemność niż stres. Trochę jak oglądanie małp w cyrku. Od czasu do czasu wpadnie tu jakiś switchowiec, to mu się pomacha jak dziecku specjalnej troski, on się uśmiechnie, no i jest gites :)

Fajnie się tak czuć jak w czasach PSX-a. Wiadomo co należało mieć pod telewizorem, wszyscy jakoś tacy pogodni byli, rozmawiało się o grach. No to tak prawie jak teraz. PlayStationopol jest ok ;)

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Generalnie cieszy mnie kondycja PlayStation. Na koniec tej generacji będziemy mogli sobie powiedzieć: "PS4 wygrało". Mam mniej czasu niż gier, a to oznacza że line up jest mocny i obfity. Nie muszę się nawet przejmować co tam u konkrencji, bo nie ma tam lepiej. Nawet radosne popierdywanie zielonych i blaszanych przegrywów w tym temacie, to bardziej przyjemność niż stres. Trochę jak oglądanie małp w cyrku. Od czasu do czasu wpadnie tu jakiś switchowiec, to mu się pomacha jak dziecku specjalnej troski, on się uśmiechnie, no i jest gites :)

Fajnie się tak czuć jak w czasach PSX-a. Wiadomo co należało mieć pod telewizorem, wszyscy jakoś tacy pogodni byli, rozmawiało się o grach. No to tak prawie jak teraz. PlayStationopol jest ok ;)

seriouscatcover.jpg

Opublikowano
20 minut temu, Mendrek napisał:

Generalnie cieszy mnie kondycja PlayStation

Generalnie mam to w dupie.

Opublikowano

no ja też,

lol, monopol plejsteszyn. Jak przy konkurencji w postaci prawdziwej konsoli - Switcza i dominacji PC master race sony spuszcza wam ciepłą srakę na ryj w postaci samych remasterów gier sprzed 20 lat to ja juz widzę co byście dostali jakby to była jedyna platforma do gier.

Opublikowano
19 minut temu, gekon napisał:

Jak przy konkurencji w postaci prawdziwej konsoli - Switcza i dominacji PC master race

giphy.gif

Opublikowano

tak, wiem, że klapy są upośledzone jak te biedne leniwce

Opublikowano
5 godzin temu, gekon napisał:

no ja też,

lol, monopol plejsteszyn. Jak przy konkurencji w postaci prawdziwej konsoli - Switcza i dominacji PC master race sony spuszcza wam ciepłą srakę na ryj w postaci samych remasterów gier sprzed 20 lat to ja juz widzę co byście dostali jakby to była jedyna platforma do gier.

Pamietam czasy dominacji szaraka i ps2 ktore nie miały realnej konkurencji, cudowne lata dla graczy :banderas:  potem przyszedł xbox z płatnymi usługami sieciowymi i dlc

Edytowane przez Shen

Opublikowano

jak pisalem wielokrotnie, sony i ich firmy wewnetrzne to od zawsze wyrobnicy, ktorzy przez 20 lat dostarczyli branzy garstke wybitnych tytulow, a karawane psx/ps2 cisnely ku chwale tylko cztery rodzime firmy - capcom,namco,square,konami

Opublikowano
10 godzin temu, Mendrek napisał:

to mu się pomacha jak dziecku specjalnej troski, on się uśmiechnie, no i jest gites :)

Osoby ktòre nie potrafią podjąć ze mną merytorycznej dyskusji, proponuję by zamiast kontrargumentòw dały mi minusa :)

PlayStationopol jest ok ;)

faktycznie jak na dziecko specjalnej troski dużo się uśmiechasz :)

Opublikowano

mendrek ile gier i jakie skonczyles w 2017roku?

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

mendrek ile gier i jakie skonczyles w 2017roku?

ON NIE MA CZASU XD

Opublikowano

jakos na over(pipi)z i tejkena czas mial

Opublikowano

Dajcie już spokój temu Mendrkowi. Bezdomnego ze schizofrenią chodzącego o kulach też byście kopali po kostkach? NIE SONDZE!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.