Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, Rayos napisał:

no nie od dziświadomo, ze bluber ma teczki na KAŻDEGO. w sumie to trochę to imponujące, ale również przerażające 

Nie mam żadnych teczek :lapka: wszystko jest łatwo dostępne w internecie xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
16 godzin temu, Mendrek napisał:

Mam ignora na tego frajera powyżej, co to kupuje i promuje platformy bez dobrych gier do ogrania (frajerstwo trzeba izolować ze społeczności), i widzę że mogę odkryć jego wypociny, tylko nie wiem czy warto. Napisał coś więcej ponad mało śmieszny bulgot randoma bez gamingowych ID (bo się wstydzi swojego bezguścia i sprzętowej biedy)? Może mi ktoś dać znać kto go nie ma jeszcze w ignorowanych? ;)

ojjj chyba tym razem mamunia nie poklepała karolka po pleckach i nie powiedziała, że synek jest niesamowity xd

Opublikowano

oj ty mój specjalny płateczku śniegu oj ti ti 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

No, patch 60 FPS do Fortnite dziala swietnie ( 600p na Loniaku:obama:), najmocniejsza premiera zaorana przez darmowke z lepszym gameplayem, wielkie zmiany w Sony, caly nacisk  skupia sie na grach, data premiery Detroid, a na Xboxie co, mozliwosc przejmowania kontroli nad postacia przez widza na streamie:dynia:

Lecz się 

Opublikowano

fortnite xd

przecież to nawet nie stało przy PUBG

Opublikowano

A może dla odmiany porozmawiamy o jakichś dobrych grach?

Opublikowano

Aż sobie przypomniałem ta akcje jak bluber wrzucił kanał YouTube który rukacz lalek miał polubiany :pawel: Kilka postów dalej i już była pęknięta psycha, spoiler z Heavy Rain I ban. Well played bluber :s159:

Opublikowano

Dobra. I`m out. Śledzę ten temat od kilkunastu miesięcy i takiego stężenia bełkotu jeszcze nie było, tego nie da się już czytać. Jak ktoś nie zgadza się z jedyną słuszną linią forum, że Xbox to najlepsza konsola i jak argumentów zaczyna brakować to zaczyna się znieważanie, ubliżanie, poniżanie, podśmie(pipi)ki... Mazzeo i bluber kiedyś nawet mi na matkę naskoczyli. I w imię czego? Jakichś pudełek stojących pod telewizorami? Składam więc oficjalny wniosek o usunięcie konta z tego forum, ban, whatever. Ktoś powie - to nie wchodź do CW. To forum jest już tak przesiąknięte zieloną spier doliną umysłową i toksycznymi ludźmi, że nie chce mieć z nim nic wspólnego a CW i tak jest uprawiane w innych tematach (nie zliczę ile razy ktoś mnie już pytał czy zrobiłem drużynę w Wiedźminie). Na normalnym forum takie spaczone jednostki jak bluber czy mroku już dawno wyłapałyby bany, oni mają nasrane w tych swoich głowach. Niestety temu forum do normalności dużo brakuje więc ja wychodzę. Wasz cyrk, wasze małpy.

XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Właśnie to wklejałem xD

Mazzeo i bluber kiedyś nawet mi na matkę naskoczyli. I w imię czego?

200.gif

Opublikowano

Jak ktoś nie zgadza się z jedyną słuszną linią forum, że Xbox to najlepsza konsola i jak argumentów zaczyna brakować to zaczyna się znieważanie, ubliżanie, poniżanie, podśmie(pipi)ki...

tak właśnie jest na tym naszym forum psx extreme

Opublikowano

W końcu nazwa forum zobowiązuje: Phil Spencer Xbox 

Tylko te Extreme, jakiś taki generyczny dodatek, no ale już niech se będzie.

Opublikowano

Extremalne doznania przy jedynym słusznym sprzęcie, czego tu nie rozumieć?

Opublikowano

Ale perełki :obama:  nintendo c0rwy już miały jaranko śmieciem aka diablo 3 czy ta beka jeszcze przed nami? 

Opublikowano

srajos sie jarał

Opublikowano

Dobra beka, beką ale u klapów jest rimejk SOTC, zaraz God of Czołg, DETROIT a potem jeszcze Gays Done, Spodermon a u zboczków co? Remaster Donkeya z trybem dla debili a na Xku,rwie jakieś smieci z gamepassa. 

:reggie: 

Opublikowano

xbox nie potrzebuje nowych gier, dla wlascicieli xboxa wystarcza stare gry ktore juz ograli na x360

Opublikowano

Lepiej grać w stare ale ale dobre i sprawdzone produkcje :)

Opublikowano

Myślę, że warto będzie wydać 2k na nowego Xboxa by mieć Wiedźmaki w FullHD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.