Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

daddy zapiekanke może byś zjadł?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

yeti zaorany

Ethan Carter na XO, w tym tygodniu Hellblade i Crash, na tym gównie obesranym plejbece4 bez gier zostało coś jeszcze czy tylko gra z myszą i multiplatformy 720p/15fpsów? xDDDDD

Jakie sztosy, 3 letnie Zaginięcie Chmielarza, roczne Hellblade oraz Crash, który wyjdzie za pół roku. Dostali trzy kotlety pokryte plesnią i szczękaja z zachwytu jak to na bezpanskie kundle przystało. Czy spencerem zajmie się w końcu jakieś towarzystwo ochrony zwierząt, bo co ten po.JE.b odwala, to przechodzi ludzkie granice.

daddy zapiekanke może byś zjadł?

On to może jedynie między jednym czopkiem, a drugim dostać co najwyżej suchy chleb, a na deser galaretke z bitą śmietana prosto od swojego opiekuna z choroszczy.

Opublikowano

yeti już spokojnie, na jesień będzie spyro remaster, kolejny ex na pół roku xDDD  

edit: yeti jak ładnie rozpisał swój jadłospis w Choroszczy, jebaniutki.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
7 godzin temu, Bzduras napisał:

Owszem, ale odnosiłeś się do kwestii ekskluzywności, ja z kolei do istnienia gierki w jakiejkolwiek formie. Kapkum ma wywalone jajca na serię, wolą trzepać bezpieczną kapuchę na remasterach poprzednich części niż stworzyć nową. Zupełnie jak Sony :v

a to tak łatwo stworzyć nową świetną grę? Od prawie 10 lat mamy tendencję na konsolach gdzie na 10 gier 7 jest sequel 3 są nowe z czego ledwie 1 się przyjmie i będzie kontynuowana.

Opublikowano
13 minut temu, YETI napisał:

trzy kotlety pokryte plesnią

Cieszę się, że w końcu sam dostrzegłeś to, jakie produkcje otrzymujesz jako dumny posiadacz PS.

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

Tyle sprzedanych konsol a exy olane na marketing pif pafów i fifki, dobre studia pozamykane, online z 2006, sonybociarnia już na wymarciu, ostatnie osobniki będą pod specjalną opieką w Choroszczy, $ony niezłe świry, czego oni nie zrobią dla kasy.

Ładna schizofrenia

Opublikowano

yeti już spokojnie, na jesień będzie spyro remaster, kolejny ex na pół roku xDDD  

Do jesieni to może wy czekajcie na jakiegoś exa do ogrania na laptopie w dzień premiery. Przez najbliższe 2 miesiące wyjdzie tyle gier na PS4, że ciężko będzie uzbierać taka lidze przez cały rok na ten dekoder do gierek z x360.
Cieszę się, że w końcu sam dostrzegłeś to, jakie produkcje otrzymujesz jako dumny posiadacz PS.
To kotlety były zjadliwe w dniu premiery, a nie 1,5 czy 3 lata po, łapiesz bocie? Okruchy z pańskiego stołu dla wyglodnialych kundli, tfu!
To kotlety były zjadliwe w dniu premiery, a nie 1,5 czy 3 lata po, łapiesz bocie? Okruchy z pańskiego stołu dla wyglodnialych kundli, tfu!
Opublikowano

weź jeszcze raz napisz bo nie słyszałem 

Opublikowano

No będą 2 gry na plejke warte uwagi w tym Yakuza 6 której betonowe klapy i tak nie kupią.

Co tam w tym roku jeszcze? A no remake Yakuzy 2, którego nikt nie kupi i może ten Conrado Moreno na swoim wiernym skuterze wakczący z zombie.

W międzyczasie pewnie jeszcze zalew japońskiego gówna z gołymi dziećmi dla koniobijców i tyle.

E3 ogólnie będzie ciekawe w tym roku. Micromiętcy muszą do(pipi)ać jakimiś exami, a SONY ogarnąć dupe z klonowaniem TLoU.

Opublikowano

Opublikowano
a to tak łatwo stworzyć nową świetną grę? Od prawie 10 lat mamy tendencję na konsolach gdzie na 10 gier 7 jest sequel 3 są nowe z czego ledwie 1 się przyjmie i będzie kontynuowana.
A hooy mnie boli czy łatwo, płacę to wymagam :lapka:
Opublikowano

raczej nie wymagają patrząc na ilość sprzedanych konsol PS4.

Opublikowano

I dlatego niebiescy przenoszą sie do VR być szczurami nie tylko w rzeczywistości, ale i w gierce, a po odłożeniu hełmu odpalają remaster gry, który kupili w cenie nowej gry - kolejny wspaniały dzień w obozie Sony :lapka:

Opublikowano

Nie najlepsza ale najbardziej interesująca xdddddd
To co oni na tej konferencji pokażą, skoro nie będzie najlepsza, ale jak coś może nie być lepsze od tej zenady, którą pokazują co roku. Może teraz pokaz garnków zamiast samochodu? Spencer ty wariacie, wiem że nie zawiedziesz i jak co roku boty pochowany po konferencji, albo transfery do Sony.
Opublikowano

Days Gone strategicznie na 2019, żeby było się czym jarać za rok. Sony? Szanuję.

xdddddd

>pokaż gierkę na e3 2016

>pokaż gierkę na e3 2017

>w 2018 roku przesuń gierkę na 2019 r

klapy? stan umysłu. to ja już wolę directa gdzie zapowiedzą 5 letnie porty które chociaż wyjdą za 3 miesiące, a na e3 zostać zbombardowany kolejną E P O P E J Ą gamingu, która wyjdzie za maksymalnie rok

Edytowane przez ragus

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Nie najlepsza ale najbardziej interesująca xdddddd

wiem yeti ze ciezko ci to ogarnąć ale jak ty grales w trailery motorstorma i liar to ms na e3 pokazalo ekskluzywne dlc do gta 4, eksluzywne mass effect, bioshock, oblivion itp itd no raczej ciężko bedzie to przebić

Opublikowano

W czerwcu po e3:

jakie Exy pokazało sony? No days gone... 

xddddd

Opublikowano

days gone, deth stranding, tlou 2, dreams, deep down, shitmue 3, final vii

mało?

Opublikowano

Captain toad, donkey kong, mario tenis, bułki, wędliny itp. To jest właśnie lineup na yebanego switcha Xd no ale tak na e3 to kurła ale będzie!

Opublikowano

pupcio biegnij do działu sony rozi znowu niera obraża

Opublikowano
wiem yeti ze ciezko ci to ogarnąć ale jak ty grales w trailery motorstorma i liar to ms na e3 pokazalo ekskluzywne dlc do gta 4, eksluzywne mass effect, bioshock, oblivion itp itd no raczej ciężko bedzie to przebić
Boty i te ich powroty myślami do poprzedniej generacji. Jakie to piękne, a zarazem smutne, bo niby co wspominać z ostatnich 4 lat, jak za każdym razem trzeba była latać na Teneryfe, po uprzedniej dawce leków w Choroszczy.
Captain toad, donkey kong, mario tenis, bułki, wędliny itp. To jest właśnie lineup na yebanego switcha Xd no ale tak na e3 to kurła ale będzie!
Piękny lineup na poranna kupę.
Opublikowano
13 minut temu, ragus napisał:

pupcio biegnij do działu sony rozi znowu niera obraża

c0rwa znowu?:[ co ten chłopak wyrabia

Opublikowano
29 minut temu, YETI napisał:

Boty i te ich powroty myślami do poprzedniej generacji. Jakie to piękne, a zarazem smutne, bo niby co wspominać z ostatnich 4 lat, jak za każdym razem trzeba była latać na Teneryfe, po uprzedniej dawce leków w Choroszczy.
Piękny lineup na poranna kupę.

Nie czas już na zapiekanke? Czemu z nami smutnymi botami na forum siedzisz? 

Opublikowano

czyli co, klapy traca swoje exclusivy ktore staja sie multiplatformami a jak dobrze wiemy, jesli chodzi o multiplatformy, to chinski go.wniany odkurzacz jest zawsze najgorszy. hmmmm... yeb.ac sony? Yes, Sir.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.