Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

oni chyba wszyscy nie są tacy prawda?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

boty jarają się gang beats, sea of thieves i crackdaunam, z xboxem nigdy nie było tak dobrze :rotfl:

Opublikowano

z xboxem nigdy nie było tak dobrze :rotfl:

To już jest passe, wraz z nową generacja dopalaczy, boty odleciały jeszcze bardziej. 63e6f0f30990550d42e5aff6ad8192a6.jpg
Opublikowano
3 godziny temu, asax napisał:

nie rozumiecie zajawki. 

ale ok jak wam przeszkadza to przestane o tym pisać poza tematem. Chociaż gra mi się podoba i po prostu dlatego lubie o niej pisać, nie robię tego specjalnie xD

Forum PSX Extreme - no fun allowed™ 

Opublikowano
16 minut temu, raven_raven napisał:

Taaaaaaaaaaak jak mówisz :lapka: 

GOW

W dniu 3.07.2016 o 13:28, raven_raven napisał:

To cinematic bieganie podczas którego się nic nie dzieje, te głębokie scenki z guwniakiem zamiast rozpier,dalania wszystkiego co się rusza, ten topór xd

nawet mi nie żal osób które się tym jarają

Ogólnie :lapka: 

W dniu 23.06.2017 o 15:07, raven_raven napisał:

A te gierki? Ja pier,dolę konsolorze się jarają remasterami/remake'ami gier z PS1 i Vity, a u wujka Gabena chyba tylko z ostatniego roku Hollow Knight, Planet Coaster, Hearts of Iron IV, Redout, GRIP, Tyrrany, PUBG, Dead Cells (i w piz,du innych o których konsolorze mogą pomarzyć) + gierki z PS4 + gierki z XBOX + multiplatformy w 8K.

Ratched :D 

W dniu 10.04.2016 o 23:15, raven_raven napisał:

kolejna nawalanko-szczelanka na plejstejszon, tylko tym razem dla dzieci a klapy się jarają :rotfl:

Tu wiadomo

W dniu 1.07.2015 o 22:04, raven_raven napisał:

Gardzę tym Uncharted i ludźmi którzy się tym jarają ;/

Opublikowano

Czy ja się gdziekolwiek kogokolwiek czepiam, biegam za kimś jeśli komuś jakaś gra się podoba? Wyrażam swoje opinie, tak samo jak każdy może sobie nie lubić SoT z jakiegokolwiek powodu. Gorzej, że asax się po prostu jara w stosownych miejscach i co rusz ktoś wypisuje jakim to jest botem, jak grę reklamuje, że tego się już czytać nie da itd. Do tego piję. No, ale znajdzie się jeszcze z 10 równie podobnych cytatów w poprzednich Console Wars i pewnie 3 lata temu gdzieś jeszcze obraziłem grę w dziale PlayStation, więc #rekt

Opublikowano

A czy ja coś sobie wymyśliłem? :D Cytat dałem w stosownym miejscu :drinks:

Opublikowano

Jest subtelna różnica między czepianiem się jednego użytkownika w różnych miejscach forum a pisaniem do ogółu i to w console wars, jeśli by się czepiać gardzenia w tym temacie całą grupą osób to ładne wyruchanie logiki by to było, bo dzieje się to dosłownie w co drugim poście.

Opublikowano

Zrobilo sie powaznie. Kyo jak wyjasnil HELMUTA 

Opublikowano

P.S. Jak coś to była tylko pierwsza strona z wyszukiwarki i to nawet do połowy nie dotarłem ;) 

Opublikowano

No przecież sam napisałem, że byłoby tych postów jeszcze więcej. W Console Wars ludzie się wyzywają, niespodziewane.

I poszukaj może trochę dalej w poszukiwaniu dobrej analogii, bo w ani jednym tym poście nie przyje,bałem się do konkretnego użytkownika :usmiech: 

Opublikowano

No przyjebałeś w tych postach do jarania się gierkami. Forum PSX Extreme - no fun allowed™   Ale spoko - rozumiem to nie gierki na Xone więc jarać się nie wolno :( 

Co tu wszyscy tacy wyczuleni na cytaty własnych postów? Przecież to Wasze posty a nie moje :dunno:

Opublikowano

1 minutę temu, Kyo napisał:

No przy(pipi)ałeś w tych postach do jarania się gierkami. Forum PSX Extreme - no fun allowed™   Ale spoko - rozumiem to nie gierki na Xone więc jarać się nie wolno :( 

Co tu wszyscy tacy wyczuleni na cytaty własnych postów? Przecież to Wasze posty a nie moje :dunno:

Zaplonal jak Andruszkiewicz.

Edytowane przez milan

Opublikowano
Spoiler

Pssst dla plusików to robię. Nothing personal

Opublikowano

Zdrowe :yao:

Opublikowano

Nawet jeśli jest tego dużo, to chodzi mi o ogół działania na forum, tak samo jak Tobie z resztą, bo pisząc oryginalnego posta też nie miałeś na myśli tylko console warsowej twórczości, bo o to by mi nawet powieka nie drgnęła. I tak, pisanie o gierce w jej temacie czy temacie konsoli to coś, co bym nazwał zdrowym jaraniem się. Tylko dzisiaj były już prztyczki w temacie Xbox One - komentarze i jeszcze gdzieś od dwóch różnych użytkowników. Nic odnośnie samej gry od nikogo, kto byłby w ogóle tą produkcją (a nawet konsolą) zainteresowany, a zwykłe czepianie się, bo tak.

Opublikowano

Przecież nikt nie napisał asaxowi w temacie o piratach że ma  skończyć się jarać

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Dobra - to następnym razem poproszę instrukcję i wytyczne - czego ma post dotyczyć, może jakiegoś konkretnego usera, gry, okresu, może z jakiegoś konkretnego tematu to może spełnię Twe oczekiwania. Śmiesznie nie będzie ale będzie Pan zadowolony :D  

Wciekam bo zrobiło się pooooważnie :lapka:  a to głupie CW 

Forum PSX Extreme - no fun allowed™ :D -> idealnie wpisuje się do tej sytuacji kruku ;) 

Opublikowano

Szkoda, że nikt nie pamięta jakie było czepianie się w temacie Horizon Zero Dawn XD - zaraz każą poszukać i wklejać cytaty, a takiego uja (zapomniałbym, niektóre posty też zostały skasowane z tego powodu). Ważne, że pamiętam, co było i większość też, że z tego powodu nawet zamykali na jakiś czas wątek, shitstorm, zaczepki i podśmie(pipi)ki.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

asax to i tak nie taki Slupek swego czasu, który tak się niektórymi grami jarał, że to aż się słabo robiło jak się czytało te pełne ekstazy posty na temat takiego GTA, RDRa czy La Noire, aż w końcu ludzie zaczęli mu zwracać uwagę na to i przestał regularnie pisać :( 

teraz to tylko taki Rozi w temacie o BFie 1 jara się tą grą jak po(pipi)any i banda nintendozboków tasujących do każdej gry Nintendo, czyli np. Ficuś

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Śmiało szukaj, przeczytaj tylko wpierw czy chodzi o czepianie się gry czy użytkownika. Bo je,baną Aloy i tą ubigierkę będę je,bać po wieki, tak jak wszystkich się nią jarających

Opublikowano

Są niestety wśród nas takie jednostki, które nie są w stanie za nic zaakceptować faktu, że na Playstation jest najlepiej. Niektórzy przeżywają hipsterski bunt (Ficuś), niektórych pupa boli że dali się nabrać na alternatywę (raven), inni mają po prostu płaski gust niczym gracze w USA (Mazzeo), niektórzy są po prostu ludźmi z Białegostoku (Wezyr), no i na końcu Ocelot który jest po prostu naiwnym snobem bez gustu i odwagi.

Nie wiadomo czy ich żałować, czy wyśmiewać. Szkoda, że nie chcą się bawić z ponad 70 milionami posiadaczy PS4. Szkoda, że nie chcą podtrzymywać narodowej tradycji wielbienia Playstation. Szkoda, że po prostu nie doceniają tak dobrego line up'u ex'ów dzięki którym nasza branża nie utonęła jeszcze w morzu copy-paste gier-usług pokrojonych w kostki z przylepionymi cenami ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.