Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czuję, że dziś będziemy świadkami większego gwałtu niż wtedy

Paradoksalnie przez fatalną konfę MS przyszli posiadacze PS4 Pro trochę stracą, bo Sony nie ma teraz powodu, by obniżać cenę z $399 na $349 :xboss:

Kuśwa, a jak ja to napisałem to mnie forumowe klaperstwo gremialnie zminusowało. Pani premier, jak żyć?! :frog:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Niech jeszcze wróci Keymaker i otrzymamy Świętą Trójcę Głosu Rozsądku.

Opublikowano

Smialo stwierdzam ze Zeratul swoim postem przebil ravena. 

ech, no teraz to mi naprawdę przykro. a tak się starałem was zadowolić chłopaki

Opublikowano

Niech jeszcze wróci Keymaker i otrzymamy Świętą Trójcę Głosu Rozsądku.

I Psykopata. Ale on już na PPE dokazuje. 

Opublikowano

nowoczesność , przepych, wspaniałość

DCISP0tXkAAXd1d.jpg

ilustracja sugeruje ze powypyerdala nas w kosmos

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Smialo stwierdzam ze Zeratul swoim postem przebil ravena. 

ech, no teraz to mi naprawdę przykro. a tak się starałem was zadowolić chłopaki

Trzeba było po prostu napluć na śmiecia :dunno:

Opublikowano

Dobra, olać konfę Mikro/Makrobeki. Czas na prawdziwą rozrywkę, a mianowicie czas na E3 2017 PC Autism Show!

Za 20 minut się zaczyna...

1YXNCuw.gif

Opublikowano

konfa pc dobra do wieczornej drzemki przed 3.00 

szkoda że BB2 jednak fake ;/

Opublikowano

Zrobiłeś mi dzień :sir:

Opublikowano

Tak ma być tam MS

Opublikowano

bedzie goty

rok albo dwa lata temu mieli takie megatony jak np. laska ktora zasiadla przed kompa i miala 60 sekund zeby nawalic jak najwiecej gierek do koszyka na stemie, zeby dostac je za darmo

tzw gra w steam sale, najlepszy ex blacharzy

Opublikowano

nie ma tej konfy pc na youtube ign?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

PC GAMER jest na youtube z konferencją e3.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

PC GAMER jest youtube konfa e3.

ostateczny dowód na to, że Faka cofa się w rozwoju 

pojedyncze słowa przestają łączyć się w zdania ;)

Edytowane przez asax

Opublikowano

PC GAMER jest youtube konfa e3.

ostateczny dowód, że Faka cofa się w rozwoju 

pojedyncze słowa przestają łączyć się w zdania ;)

Idź bronić twoje gunwo synku xboxa, do tego się tylko nadajesz. Po za tym pisałem na szybko, więc zamknij mordę z łaski swojej, taknieok? Pomóc koledze tylko chciałem gdzie może sobie obejrzeć.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

na jutub znalazłem na kanale glp tv. Lekko ponad 2k oglądaczy xd

btw ten pierwszy szrot jak żywcem wyjęty z konfy ma lel

Opublikowano

Jedyny problem jaki mam z konferencją Microsoftu jest brak gier które miałyby sprzedać Xbox One X. Z jednej strony mnie go nie trzeba sprzedawać bo kupię go jako fan konsol, ale z drugiej miłoby było zobaczyć kilka obietnic gier które wyjdą w ciągu następnych3-4 lat które będą pokazywać moc. Forza Motorsport 7, Anthem i Metro to za mało. Nagrałem nawet rok temu filmik, że dobrze jest być fanem playstation bo sony potrafi zarazić swoich graczy... Microsoft pokazuje fakty, a Sony sprzedaje marzenia. Koniec końców wybieram rzeczywistość czyli konsolę i gry na Xboksa, ale po to są konferencje by móc czasem sobie pomarzyć. Póki co nie widać alternatyw na skasowany Fable Legends i Scalebound, co mocno smuci. Z drugiej strony po rewealcyjnym lineup przez 2 ostatnie lata nie ma co się dziwić, że jeden rok jest słabszy. Cykl deweloperski to teraz średnio 3 lata więc trzeba dać firmie złapać oddech. Jeżeli chodzi o cenę to uważam ją za absolutnie sprawiedliwą, a nawet dosyć niską jeżeli weźmiemy pod uwagę komponenty. Design konsoli prezentuje się bardzo dobrze. O gry się nie martwię w tym roku przecież Destiny 2 wychodzi, a ja cały czas męczę gry z 2015 roku i Warframe. Pamiętać należy, że teraz gry to usługi które nie są produkcjami na 8h. Ja średnio mam ponad 100h spędzone z grami w które gram na Xbox One, co zaś oznacza, że liczę bardziej na jakość niż ilość.

Anthem zapowiada się bardzo ciekawie ale mam duże obawy jeżeli chodzi o tą grę. Głównie rozbijają się one o ilość contentu jaki ta gra będzie posiadać. Destiny ma z tym problemy, a Anthem przy Destiny wygląda jak next genowa produkcja.

Oho, widzę że boty się powoli budzą po luju ogłuszaczu jaki sprzedał im wczoraj knur, jeszcze trochę otępiali ale już biorą rozbieg i marzą że znów złapią falę - niestety czytając te posty mam przed oczami coś takiego:

64fa8-funny-beach-fail-girl-wave-3.gif?w

Mike-Tyson-clapping-and-laughing.gif

Co ten Zeratul, to ja nawet nie wiem. Prawda, Sony sprzedaje marzenia, a potem je dostarcza. Genialne Bloodborne - nowe IP od FS, Uncharted 4 - potężna przygodówka akcji, remake Ratchet & Clank - pierwsza gra wideo o pixarowej jakości, The Last Guardian - czysta magia, Nioh - mokry sen fanów Onimushy, Horizon: Zero Dawn - gra w ruchu prezentuje się jeszcze lepiej niż w demie E3. A przed nami kolejne rakiety, już znane i te, które dopiero zapowiedzą. Dostarczają gęsto i równo, dla wszystkich, wszędzie i zawsze.

Ostatnio na GaF-ie wyliczyli po jakim czasie od prezentacji na konfach (E3, Gamescom, PSX, TGS) wychodzą gry wydawane przez Sony i MS na PS4/XOne. I co się okazało? Na gry zielonych trzeba czekać DŁUŻEJ. W co ty na XO piłowałeś w tym czasie? W ReCore? W QB? W Halo Wars 2? Miej litość dla bliźnich.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Żeby się jeszcze nie okazało, że konfa PC zayebie tą microsoftową ;)

bez obaw będzie na niej microsoft, więc spokojnie da radę ją spyerdolic 

Opublikowano

szkdoa ze tylko dlc

jakby dowalili x coma 3 to nawet PC by zaoral konfe MS

Opublikowano

Jedna normalna produkcja na Steam bez premiery na konsolch i konfa MS pokonana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.