Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Masz bardzo ograniczone spojrzenie na tym czym jest zjawisko grania, oraz subkultury graczy. To nie tylko włączanie i wyłączanie kawałka plastiku. No ale cóż, za dużo chyba do przeskoczenia żebym coś teraz wskórał u ciebie w tym aspekcie...

radze wybrać się czym prędzej do specjalisty, może jeszcze się tę psychoze da radę odwrócić

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

:doom:As the world fell, each of us in our own way was broken. It was hard to know who was more crazy... me... or everyone else. :doom:

Opublikowano

Mendrek to fenomen. taka komiksowa postac nerda, którego wypierają się inni nerdzi, rodem z amerykanskich filmów o nastolatkach, ale jednak naprawdę. no i to on stworzył ten temat. pogódźcie się że jesteście w jego królestwie

Opublikowano

Żadna firma nie  nieomylna i żadna nie zaspokoi wszystkich pragnień gracza.  Sony nie zapewni mi  najlepszych wyścigów jak MS a MS nie  ma takich tytułów jak Nintendo. No i jak chce przenośnego grania to trzeba do Nintendo inaczej nie da rady. Zawsze gdy przywiązujesz się do korpo one to wykorzystują, dlatego trzeba chłodno kalkulować.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

To może ja wyświetlę Mendrka? Niby klap, ale i tak wiadomo, że to ukryta opcja blacharska...

Opublikowano

Mendrek weź ty juz lepiej zwktm i idź opyerdol sobie jakiegoś kebaba. Do tego się bardziej nadajesz. Gust masz syerdolony, do tego zero pokory i samokrytyki. Ficek spuścił ci ostry wpjerdol, szans z nim nie miałeś od początku, leżysz z obitą mordą i zamiast ją zamknąć, to dalej cos bełkoczesz, prosząc się tym samym o więcej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ale tych 10 też nie umie, bo oni sa spoceni, zdenerwowani,  a mendrek czeka 2 strony aż im  stamina spadnie, dopier,dala,  a oni znowu ganiają jak kurczaki xD

wyjaśnianie rzeczywistości mendrkowi xD

Opublikowano

Wystarczy jeden mendrek żeby wszystkim xbotom się mózg spierdział

Opublikowano

WirusMendrek

Sprzedajcie xboxy a odblokuję wam konta.

double-eagle-m309-shotgun-black-1.jpg?au

Opublikowano

Mendrek bawi się bociarnią jak chce. Sonus Chrystus, którego bezbotnicy chcą ukrzyżować. 

Opublikowano
52 minuty temu, milan napisał:

No ale tych 10 też nie umie, bo oni sa spoceni, zdenerwowani,  a mendrek czeka 2 strony aż im  stamina spadnie, dopier,dala,  a oni znowu ganiają jak kurczaki xD

wyjaśnianie rzeczywistości mendrkowi xD

(pipi)a (pipi)łem <3

Opublikowano

Mendrek bawi się wszystkimi, klapersy też zgrzytają zębami na ten trolling, CW jak życie.

Niezła beka jak ktoś pęka w CW i łapie wkurwa czy prosi kilka razy o czasowego bana jak apromo i paru niebieskich bo łapa im lata jak mają sami skasować konto xD

Opublikowano
7 godzin temu, Mendrek napisał:

@Ficuś Nie wiem czemu do tej pory uważasz że grałem w DA 2 tylko dlatego, że chciałem pograć w W3? Lol, ja W3 odpaliłem, wyłączyłem i do tej pory nawet nie mam go zainstalowanego. DA 2? Przeszedłem. Bardzo szanuję, pomimo pewnych wad.

Ale wracając - nie wiem czego tu nie rozumiesz? Czemu tak lubię Playstation? Kibicujesz MU i Ruchowi Chorzów. A ja Ci powiem - to czemu nie Legii Warszawa i City do kompotu? Zapewne znasz odpowiedź. Jest coś romantycznie magnetycznego i elektryzującego w miłości do marki. Staje się ona cząstką tożsamości, a w społecznym kontekście staje się jakąś transcendentalną tradycją i środkiem wyrazu. Mam to szczęście, że Sony dość szczodrze traktuje graczy. Nawet jeśli to korpo, jeśli zalicza wpadki i manię wielkości po drodze, to i tak ludzie jej ufają. Coś w tym jest. Tyle o mnie.

Teraz jednak sytuacja jest tak klarowna, że nie wiem po co sięgać po gorsze alternatywy. Wbrew temu co asax powyżej pisze, sytuacja jest kłopotliwa. Nintendo obudziło się dopiero teraz, MS po pełnym zanurzeniu w szambie wychyla się i zaraz potem chowa z powrotem, pc i mobilki poszły w jakieś patologie i stanęły w rozwoju. Dobrze, że Playstation trzyma formę. Absolutnie wypełnia mój czas i potrzeby. Kupiłbym Xboxa i czułbym się jak frajer, bo leżałby w kącie. Podobnie chyba ze Switchem. Sorry, ale z tak kiepską ofertą, w imię udawanej obiektywności i budowania własnego ego, to nie mam na to czasu - wybieram najlepsze i nie potrzeba mi 2 i 3 miejsca na podium...

przykro mi, jesteś zyebany :)  

nie rozumiem jak można być takim dzbanem, żeby grać w jakieś guwna i wmawiać sobie, że to super hity kiedy te faktyczne hity są dostępne na wyciągnięcie ręki na innej konsoli

to tak jakby pisać, że crash to fantastyczna platformówka bo się nie grało w ani jednego współczesnego mariana, który pokazuje co to znaczy dobra platformówka

to jest jakaś pier.dolona abstrakcja w wykonaniu karolka

tfu

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bić Mendrka? Szkoda było by mi ręki na tego blacharza...

Opublikowano

gow będzie klonem ryse, detroit czerstwym guwnem, chyba tylko spiderman od insomaniac na ten rok :/ szkoda bo liczylem na lepsze wsparcie Sony

Opublikowano

To jest chyba ten moment kiedy cinematic experience wjeżdża za mocno.

Liczę na to że po premierze nie będzie klepania się po plecach i mówienia i wszystko jest w porządku, tylko gracze upomną się o tożsamość serii. Podobny przykład był w przypadku Halo , gra dostała bardzo dobre recenzje, ale ogromna krytyka fanów w sprawie beznadziejnie poprowadzonej narracji i tragicznej fabuły zmusił studio 343 do publicznego przyznania się do błędu, postanowienia poprawy a nawet zwolnienia kierowniczych stanowisk w studio, odpowiedzialnych za fabułe i narracje

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.