Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Popłakałem się dzisiaj jak Easye napisał mi, że oni tymi piratami chcieli walczyć w CW

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

state of decay 2 was zaje,bie!

Opublikowano

Zobaczymy przy premierze crackadaunwchuy 3 klapy!

Opublikowano

patrzac na gust isis to trzeba bylo walczyc ryse i luckys tale :kaz: 

Opublikowano
W dniu 1.02.2017 o 10:58, Ins napisał:

Jezu jaka tragedia. Po co to powstaje ? Przecież nie dość, że oceny będzie miało słabe to i tak nikt tego nie kupi. 

No w sumie się nie pomyliłem ;P

Opublikowano
1 godzinę temu, kubson napisał:

Sea of Thieves za trudne bo nie ma znacznikow

Nie tylko znaczników, w tej grze nic nie ma.

Opublikowano

Asax pewnie wykupi caly naklad SoT, zeby potem palic frana, ze gra sie fantastycznie sprzedaje i rare juz robi darmowy dodatek w ktorym bedziesz gral beczka prochu. 

Opublikowano

ESjW8Ys.png

No nie wiem co tak słabo (póki co).

Opublikowano

branza nie zasługuje na sot

Opublikowano

Słabe przyjęcie Piratów to tak naprawdę porażka całej branży bo oznacza że na następne kilkanaście lat jesteśmy skazani na multiplayery w stylu: Call of Duty, Destiny, Battlefielda i Battle-Royale 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Porażką było skasowanie Scalebounda i ładowanie hajsu w tą spyerdolinę.

Opublikowano
7 minut temu, asax napisał:

Słabe przyjęcie Piratów to tak naprawdę porażka całej branży bo oznacza że na następne kilkanaście lat jesteśmy skazani na multiplayery w stylu Battlefielda.

Ło, no to świetnie w takim razie.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:
10 minut temu, asax napisał:

Słabe przyjęcie Piratów to tak naprawdę porażka całej branży bo oznacza że na następne kilkanaście lat jesteśmy skazani na multiplayery w stylu Battlefielda.

Ło, no to świetnie w takim razie.

Dzień 43: pacjent nie rokuje, zalecana eutanazja.

Opublikowano
44 minuty temu, Kyo napisał:

ESjW8Ys.png

No nie wiem co tak słabo (póki co).

Spokojnie, ja jeszcze wierzę, bo w końcu 100tys widzów na twitchu, bo najlepiej wykonana woda z łez klapow (no nie powiem, płaczemy z beki), bo magia Rare, bo donsterydo zmienił nic na sasax i wmowil botom, że to będzie w końcu coś na poziomie przynajmniej Moss. 

:yao: Spencer ty chory sku(r)wysynu :rotfl:

12 minut temu, asax napisał:

Słabe przyjęcie Piratów to tak naprawdę porażka całej branży bo oznacza że na następne kilkanaście lat jesteśmy skazani na multiplayery w stylu: Call of Duty, Destiny, Battlefielda i Battle-Royale 

Co za typ xpppp

Wina branży, bo nie poznali się na fenomenie sea of autyzm, na No Mans sky też się nie poznali, co? 

Ubisoft pokażę tym nieudacznikom z microsoftu jak się robi gry o piratach, jak dobrze pójdzie to może do jakiś 80% dobije.

Opublikowano

Żarty żartami ale jeśli gra będzie mocno wspierana, będą zmiany i dodana zawartość to za jakiś czas może być solidną pozycją.

Spoiler

Coś ala Driveklap co nie :kaz:

Opublikowano

@asax oddawaj moje 29zl za gamepass!!!!

juz mam na dysku ale teraz nawet nie wiem czy odpalac

Opublikowano

Czy to ten słynny nieoszlifowany diament? 

Opublikowano

Ja betę sot wywaliłem po kilkunastu minutach. Pływanie stateczkiem od wyspy do wyspy, by szukać skarbów albo postrzelać do kilku szkieletów. Nudny szrot ze słabym gameplayem. Jedyny plus to rozmowa na czacie, no ale przecież lepiej jest pogadać przy fajnej grze, a nie przy tym balasku.

Opublikowano

Elite Gamer - 9.3/10

:obama:

a mysleli ze nie ma exow powyżej 9 na xboxie xdddd

Opublikowano

Odpalam grę, a tam "servery chwilowo nieczynne".

Czy Spencer już skasował tego szrota? :kaz:

Opublikowano

Moze uruchamiaja dopiero jak sie zbierze statek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.