Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oho! Jest i LORE!!!!

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jeśli komuś nie podoba się gra spoko, ale to głupie oczekiwać od gry czegoś czym nigdy nie miała być ;) 

Opublikowano

Rozumiem, glupio ze oczekiwalem dobrej gierki do multi w klimatach pirackich

Opublikowano

Mnie się gra podoba :lapka:

Czy przed premierą pisałem z tą zawartością to będzie gra na 7/10? Tak

Czy jest to gra oryginalna i inna od gier dostępnych na rynku? Tak

Czy gra będzie rozwijana po premierze i z czasem stanie się lepsza? Miejmy nadzieje 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Czy mendrek jara się grami 7/10? Tak

Czy jara się grami "oryginalnymi" i innymi niż inni? Tak

Czy mendrek rozwija się po każdej premierze i jest coraz lepszy? Tak

Jesteś botomendrkiem.

Opublikowano

Dziwne żeby w grę która od początku była robiona i zapowiadana pod coopa, gdzie nawet sterowanie statkiem wymaga współpracy 4 osób, grało się spoko z randomi :yakubu:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Jesteś botomendrkiem.

to jest cios poniżej pasa :( 

Jeszcze przed premierą pisałem że God of War będzie lepszą grą, ale widocznie dla tego forum to wciąż za mało. 

Opublikowano

No ja pogralem z jakimis ogarniętymi randomami dzisiaj i gra nadal jest balasem, nawet wiekszym niż się spodziewałem. Zapewne ze znajomkami byłoby lepiej ale party chat jest od czasów 360tki i nie potrzebuje grać w tego zamulacza by sobie pogadać z ludźmi. 

4 lata zajęło im stworzenie tej cienizny ... Co oni robili przez tyle czasu?

Opublikowano

Asax: Odpokutujesz jak kupisz Kakakuni II Prince Polo Edition za 400 zł.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Walili konia do piratów z karaibów przez te 4 lata ale coś nie pykło.

Z ciekawości sprawdziłem ile trwał developing okrutnego balasa i crapa no mans sky - 2013, release 2016 XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie no, prownywanie asaxa do mendrka jest tak samo glupie jak granie w SoT z randomami lub, co gorsza, samemu. Jedynie klap mógłby wpaść na takie idiotyzmy.

Opublikowano
Godzinę temu, Kyo napisał:

Czy są jakieś wytyczne jak, z kim, w jakich warunkach należy grać aby oceny były wyższe? Może lista osób dzięki którym gra dobije do 80? Albo specjalne ubranie? Odpowiednia pora dnia/nocy?

takie rzeczy tylko w kur.ewstwie niebieskim :lapka:

Opublikowano

Jezeli Niera trzeba przejsc trzy razy zeby docenic tytul, to tym bardziej mozna oczekiwac ze ktos poswieci wiecej niz 20 min zanim wyda opinie. 

Sam gralem w Battlefielda ponad 20h  zanim osmielilem sie napisac pierwsze wrazenia, obawiajac sie żeby grubas nie dostał zawału ;)

Edytowane przez asax

Opublikowano

Masz rację, (pipi)ać Roziego i jego trigery. 

Opublikowano

no na ps4 dalej bezkonkurencyjne

Opublikowano

Uwaga, mesjasz botów na 2018, który był hajpowany od kilku miesięcy, ten z najlepszą wodą i z 100tys widzów na twitchu, właśnie dobił do 71%. No nie powiem, nie spodziewałem się takiego sukcesu, rozważam odpalenia laptopa dla tego sztosiwa.

Przy okazji, kiedy premiera następnego exa na xboxa? Powinno być równie zabawnie. 

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Uwaga, mesjasz botów na 2018, który był hajpowany od kilku miesięcy, ten z najlepszą wodą i z 100tys widzów na twitchu, właśnie dobił do 71%. No nie powiem, nie spodziewałem się takiego sukcesu, rozważam odpalenia laptopa dla tego sztosiwa.

Przy okazji, kiedy premiera następnego exa na xboxa? Powinno być równie zabawnie. 

Przypomnij sobie Pokrytyśniegiem jak ty branzlowałeś się przed ukazaniem się The Order i jak to w rezultacie się skończyło:reggie:

Opublikowano

Ale woda serio fajna

Opublikowano

Wracaj już na statek rzygać 71% rumem, a sztosiwa zostaw niebieskiej szlachcic. 

SFV AE 87%

Sotc 92%

Moss 85%

Ni No Kuni 2 86%

Yakuza 6 83%

Vs

Sea of autyzm 71%

JAKA DOMINACJA :obama:

Przyszłości jeszcze lepsza. Gierka ze smartfonów o zombie i crapdown, przeciwko... 

Nara zieloni fraaaaaaaajjjjjjeeeeerzyyyyy

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

a teraz wszyscy udawajmy zaskoczonych i zawiedzionych 

Od momentu kiedy zagrałem w alphe w styczniu pisałem że z tą zawartością będzie to gra na 7/10 . Nie zmienia to jednocześnie faktu, iż moje doświadczenia z nią są bardzo pozytywne (co opisywałem w temacie) ponieważ zaoferowała mi coś nowego, zupełnie innego od innych gier. SoT jest czymś unikalnym i niezwykle świeżym. Jedynym problemem gry, na które wskazują niemal wszystkie recenzje jest ilość zawartości. Cała reszta (gameplay, koncept gry) stoi na bardzo wysokim poziomie, jeżeli miejmy nadzieje gra dostanie solidne wsparcie i Rare doda więcej zabawek do tej piaskownicy to wyjdzie z tego jedna z moich ulubionych gier ever. 

Sytuacja nieporównywalna do The Order i No Man's Sky, kiedy to ludzie jarali się tymi grami po oglądaniu filmików w internecie 

Edytowane przez asax

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

State of Decay 2 powinno dać radę. Gra prezentuje się świetnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.