Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dobra poszło :obama:

Widzisz? A jak ci mowilem ostatnio ze z tego scorpio to chooy wyjdzie to mi nie chciales uwierzyc :smutas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dobra poszło :obama:

Widzisz? A jak ci mowilem ostatnio ze z tego scorpio to chooy wyjdzie to mi nie chciales uwierzyc :smutas:

Wybacz Tedi :(

Opublikowano

Widzita to? Remake? Sony właśnie zarejestrowało 

Obstawiam jednak remaster od Bluepoint lub innego studia. W remake nie wierzę nic, a nic.

No też sądzę, że to Bluepoint, ale jednak stawiam na remake, ekipa od dawna pracuje nad "jakimś" remake'iem (wszystko jest dostępne na ich stronie).

Opublikowano

Powerplay.com.pl zdecydował się na zaprezentowanie oferty. Pracownicy wrzucili do katalogu Xboksa One X, którego można nabyć za 2149 zł.
Opublikowano

Na konfie Ubisoftu pewnie będzie klimat podobny do konfy EA (może jakiś raper wyjdzie na środek sceny i zacznie robić z siebie pajaca). Dlatego już wiem, że na widok tego będę wymiotował, ale przynajmniej gierki mają lepsze. Ciekawe co The Crew 2 pokaże.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

The Crew xDDD

Opublikowano

Nie pogardziłbym sequelem do Blacklista i może nowym Rainbow Sixem, z tego silnika Siege możnaby skleić fajnego singla ala Vegas.

no ale znająć życie pokażą same open world raki

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

ja prdl - nadrabiana konfa devolveru <3

PRAWDZIWI ARTYŚCI :banderas:

Opublikowano

devolver prawdziwe ludzie fasolki

Opublikowano

jak oglądałem po 7 rano tę konfę to nie wierzyłem co tam się odkur.wia xd

Opublikowano

Panowie dostane jakis link do konfy Sony zebym mogl jutro po pracy ja odpalic bez spoilerow?.

Opublikowano

MS przygotował dla potomnych 3-min. skrót swojej konfy. Nie mogło zabraknąć Porsche i szczęśliwej buzi kłamczuszka Spencera.

Opublikowano

Panowie dostane jakis link do konfy Sony zebym mogl jutro po pracy ja odpalic bez spoilerow?.

na yt już spokojnie będą transmisje 

Opublikowano

No i wiedzialem od poczatku, ze cena ''nowego'' xboxa bedzie kosmiczna ;) Pisalem o tym, ze dalej beda tasiemce i tak bylo. Te obietnice microsoftu z grami w 4K I 60 FPS xDD 

Smiech na sali, microsoft tez obiecywal w 2013 roku, ze gry beda dzialac w 1080p i 60 fps a wiadomo jak wyszlo. Tutaj tez bedzie podobnie. Ta marka upadla na kolana jak nic. 

Opublikowano

Jak godzine jak dwie.

Opublikowano

Ja również czytałem o dwóch godzinach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.