Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

w takim razie jest jeszcze jeszcze trzecia wersja na Xboxa One X 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, raven_raven napisał:

Ja się zaczynam zastanawiać czy tylko asax ma płacone za robienie szumu wokół gry czy milan przypadkiem też ;/

Ciągle tylko sea of thieves, człowiek wchodzi w jakieś platformówki na plejstejszon i nawet tam się coś o wiadrach czyta, taka kłótnia dwóch osób jeszcze bardziej medialna niż tylko jeden zachwycony jakby pisał. PR Microsoftu z roku na rok coraz lepsze te akcje przeprowadza.

Zastanawiaj  się dalej kruku.

Nie kojarzę żadnej innej  aktualnej beki w światku konsolek i pc. Był  czas na no man sky, jest czas na sea of thieves. Przyjdzie czas na crackdown3 i przyjdzie czas na detroit, a może nie.

A wiaderko jak już napisał  pupcio, nawet wyjaśniłem to kiedyś , to synonim robienia w grze czegoś bezmyslnego, zbędnego, co tylko kradnie czas. I tak będzie pewnie długo. Jak masz problem,  to zajmij się szczekaniem ówniez na ludzi od noszenia drabiny. Mi nie przeszkadza, Tobie jak zawsze.

Opublikowano

milan dalej spocony i tlumaczy - pewnie jeszcze warn i papa z forumka xdddd

Opublikowano

ddddxdddddddddd

czy ktoś biega z drabiną po działach agd? no nie sądze 

Opublikowano

mam dwa sloty jeszcze

Opublikowano
To ja może pokażę, czego nie ma na Xboksie. A to tylko malutka część...

Dzięki, lista eksow niedługo będzie zaktualizowana.
Opublikowano

Już widzę jak yeti kupuje chińską klawiaturę żeby te wszystkie szlaczki w kanji wpisać do notatnika :banderas:

Opublikowano

yeti najpierw je przejdzie by  sprawdzić czy warto wpisywac na liste

Opublikowano

pokrytyspermaczeskiego ile domow w belchatowie da sie kupic za 50funtow?

Opublikowano

Tylko lepianke yetiego

Opublikowano

Coraz więcej osób irytuje, czas chyba założyć twittera do pisania o tym crapie. Wiem przynajmniej że jednego followersa z forumka mam zagwarantowanego :kaz: 

Opublikowano

Obserwuje się zazwyczaj ludzi  którzy piszą ciekawie, a asax jest nudny.

Opublikowano

myśle że dla mnie by się poświęcił i założył :D

Właśnie wyobraziłem sobie milana wyjaśniającego na twitterze Ziemkiewicza, Borsuka Wildsteina, czy PADa. Czuje że tam mógłby wreszcie rozwinąć w pełni skrzydła i zrealizować swój potencjał awanusjąc z poziomu statusów na forum o gierkach 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na Twitterze to są piz,dy, nic im nie można napisać, bo blokują od razu by dalej żyć w swoim świecie. Z drugiej strony granice są przesunięte dużo dalej niż na forum, więc aż tak bardzo się nie dziwię. Mnie Andrjuszkjewicz zablokował jak się spytałem kiedy wreszcie kilometrówki rozliczy xd

Opublikowano

Problem w tym że twitter uwielbia hejterów, i tam większosc dobrych komentarzy ginie w bagnie zydów,  zdrajców i innych.

Tutaj odwrotnie, potrafię pod(pipi)ic paru bez obrażania ad personam, wystarczą pstryczki, jpgi, i odpowiednie dosypywanie soli  na boląca du,pe

Opublikowano

UTLK9Of.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Widać że masz xboxa :)

Opublikowano

3h robienia mema, z błędami :obama:

Opublikowano

zróbcie lepszego mema 

Opublikowano

Wolę już mema z mickiewiczem, no ale wiaderko i tak złe nie jest xd

Opublikowano

Dla dobra marki Xbox Asax powinien przestac pisac w CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.