Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Trochę mi smutno, bo w sumie jestem tutaj mało potrzebny. Co mam niby pisać? Kogo mam przekonywać? Tą garstkę betonowych kretynów, co jeszcze nie uważają PS4 za najlepszą platformę do grania w tej generacji? DO GRANIA, K*RWA, W GRY. TAKIE CO SĄ 80-90 NA MC. A nie aimboty na pc w grę sprzed 20 lat, jakieś pierdy 67 na Xboxie, czy benchmarki silnika fizycznego na Switchu.

Jak ktoś nie ma PS4, to jego głupota karze go sama. Jak ktoś nie uważa że PS4 wygrało tą generację, tego społeczność wykluczy jako janusza branży. Sorry, nie podoba się? Wypad, albo dorośnij, przełknij goryczkę że nie miałeś racji, posyp głowę popiołem, przeproś ładnie, po czym zacznij grać W GRY na PS4 i ciesz się najlepszą formą rozrywki ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Trochę mi smutno, bo w sumie jestem tutaj mało potrzebny.

Niech to się stanie odtąd twoim credo Mendruś...

Opublikowano

Ha prawie trafiłem z oceną god of war. Cieszę się bo może będzie z tego dobra gra dla mnie. Na razie i tak inne gierki ważniejsze ale jak przejdę yakuze 6, panzer dragon orte, hellblade czy dodatek do red dead redemption (nigdy ni grałem) to się zainteresuje. Mam nadzieję za 2-3 tyg na pchlim będzie mnóstwo kopii:D

Opublikowano

jeszcze na(pipi)an?

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

jeszcze na(pipi)an?

I to jak ze szczęścia. Tyle fajnych gier cały czas do ogrania a jeszcze donkey konga kupie w maju czy zaraz wychodzi britania na pc i pillarsy 2. Przed chwila spotkałem starego znajomego za darmo w gierce ktorej nawet nie musiałem kupić. Żyjemy w za(pipi)istych czasach dla gracza. 

Opublikowano

no drwal z rudym może konkurować z remasterem portal 2 na XOX :) 

Tyle ile exów MS dał ZA DARMO w kwietniu, szrot4 przez całą generacje nie dogoni, brawo Spencer.

Opublikowano

Czuję, że pomiędzy ocenami Góvniak Of War a God Of War 3 istnieje pewna korelacja. Trójka legitymuje się średnią 92/100, a jest to dobra gra??No właśnie. Bezczelny backtracking, zyebany poziom trudności (gra dla przedszkolaków na Normalu) i takie sobie naparzanie. Tylko graficzka się zgadzała.Dlatego z zakupem Kratosa w Holmenkollen nieco się wstrzymam, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębów...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Pełen (ponoć genialny) polski dub nie kusi? Na bank citutkę.

Opublikowano
19 godzin temu, YETI napisał:

Xbox ty śmieciu bez gier :yao:

Tymczasem w obozie zielonych:

eugfKrh.gif

Opublikowano

korelacja czarek to jest jak nie wezmiesz tabletek a pozniej piszesz na forum.

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Pełen (ponoć genialny) polski dub nie kusi? Na bank citutkę.

Nie ukrywam, że kusi, ale nawet najgenialniejszy polski dubbing nie podniesie oceny zyebanej gry, o ile będzie ona tak zyebana jak trójka. No właśnie...nawet Boguś Linda tej szpili nie zdołał uratować:dunno:

Opublikowano

nie perdol czarus tylko marsz do kolegi pozyczyc prosiaka 

Opublikowano
1 minutę temu, hav7n napisał:

nie perdol czarus tylko marsz do kolegi pozyczyc prosiaka 

Nie muszę niczego pożyczać, bo prosiaka mam (jeszcze):lapka:

Wracając do GoW 3 to doskonale pamiętam jak zniesmaczony się jej pozbywałem wymieniając na Yakuzę 3. To był jeden z najlepszych deali w moim życiu:banderas: To tak jakbym sztabkę tombaku oddał za cały Fort Knox...

Opublikowano

Gow3 czy lbp2 absolutnie na ponad 90 nie zaslugiwaly

Opublikowano

bardzo ładny nowy tag  Kyo.

Opublikowano
12 godzin temu, milan napisał:

Jednak 69

63-64-65-66-67-68-69-70-71-72-11084194.p

Opublikowano

Niestety, klapy nie będą miały okazji hejtowac xboxowego mesjasza na 95%, bo taki się nigdy nie pojawił i nie pojawi, chyba że crapdown zaskoczy. Tam co najwyżej poziom Moss. 

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Gra, która stoi obok Zeldy i Mario

xddd

chyba tylko w charakterze pośmiewiska

Opublikowano

+ 5 do oceny bo zelda i mariow nazwie a dzbany się jarają i bronią te gry na 8 xDD 

Opublikowano

no 

:dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Niestety, klapy nie będą miały okazji hejtowac xboxowego mesjasza na 95%, bo taki się nigdy nie pojawił i nie pojawi, chyba że crapdown zaskoczy. Tam co najwyżej poziom Moss. 

:yao:

Forzunia Horizon 3 prawilnie 91 na MC :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.