Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, asax napisał:

mieliście tak kiedyś, że w każdym posćie, w każdym temacie musicie podkreślać jak bardzo nie lubicie pewnego rodzaju gier? to chyba jakaś obsesja

(wszystkie posty z dzisiejszego poranka) 

Ale po co przenosisz posty z normalnego tematu do tego szamba. Droga moderacjo @Kyo tak dbacie o to, aby nie przenosić CW na forum to w drugą stronę też pilnujcie.

Z drugiej strony niezły ból dupska u autzmasaxa jak wyłapuje moje posty. Pokładu ci tam czasami nie zalewa?

@_Be_ to u mnie ten kryzys ciągnie się od małego bo zawsze tfu tym gatunkiem. Nie powiem, że nie próbowałem no ale nie kupuję za nic tego typu rozgrywki.

Edytowane przez balon

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kibicuję balonowi, denerwują mnie dokładnie te same rzeczy w nowych gierkach. Balon do boju!

Opublikowano

Ale to jakiś zakaz jest? Nic nie wiem. Ja wiem tylko o tym żeby nie wyciągać CW poza CW. Nawet dzisiaj Fanek warna dostał za to.

1 minutę temu, balon napisał:

Pokładu ci tam czasami nie zalewa?

:dynia:

Opublikowano

Ale ja nie piszę, że nie rozumiem, że ktoś może się przy tym dobrze bawić, tylko ja się przy tym nie bawię. That's all.

Jak ktoś się czuje tym dotknięty, że taka wyrocznia jak ja gardzi jego ulubionym gatunkiem to przepraszam bardzo. Nie to było na celu.

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Ale po co przenosisz posty z normalnego tematu do tego szamba. Droga moderacjo @Kyo tak dbacie o to, aby nie przenosić CW na forum to w drugą stronę też pilnujcie.

Przecież sam Kyo wrzucał tutaj posty z innych tematów xD raczej klasyk 

Opublikowano

Myślałem że chodzi o częstotliwość  a nie tresć tych postów.

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Z drugiej strony niezły ból dupska u autzmasaxa jak wyłapuje moje posty. Pokładu ci tam czasami nie zalewa?

ale po co się pompujesz znowu? czytałem sobie rano forum i tematy o grach których byłem zainteresowany (np. Detroit) i zauważyłem że wszędzie latasz ze swoją cieczką, rozśmieszyło mnie to i zacytowałem. Spokojnie ;) 

Opublikowano

@_Be_Przepraszam nie znam do końca reguł tego działu. Za małe doświadczenie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Na x gunwo gier nie ma na poziomie God of War to się siedzi w cw i trajhardują, ot boty.

Opublikowano
16 minut temu, asax napisał:

tak jak mówisz Pupcio, miejmy nadzieje że Rare wyciągnie wnioski z tej porażki 

oh wait...

Moga nie miec okazji :frog: [*]

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

MS na E3 2018 Was zayebie.

Oby!

Opublikowano

Powinni  w kinie to puszczać, oglądałbym.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

MS na E3 2018 Was zayebie.

Boy...

Opublikowano

Multi tylko na kanapie w fifie czy dobry coop w stylu way out. Wolę singlowe gierki.

Opublikowano
51 minut temu, _Be_ napisał:

wydaje mi się, że uczulenie na online to taki kryzys wieku średniego, nie mam czasu na multi więc wszystko (pipi)!

Nie, to jest klaperyzm w czystej postaci.

mowilem już nie raz ze klapy to aspołeczne jednostki,  każda interakcja z człowiekiem jest im nie w smak, dlatego online nie lubią.

Opublikowano

Coś w tym jest.

Opublikowano

a boty kuvva co? z sea of thieves nikt ze mna grac nie chcial bo sobie wymyslili boty z forum autystyczna grupe hermetyczna gdzie sie liza po dupach ze xdaun to super sprzet

na plejce zawsze bylo z kim grac

Opublikowano

Kurde nie wiedzialem ze zajmowanie punktu B w battlefieldzie przez 1000h czyni z czlowieka dusze towarzystwa, trzeba sprobowac

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

tylko nie było w co :reggie: 

te niebieskie dzbany siedzialy na party i gadaly "hej co u ciebie" a grali każdy w co innego bo nie mieli gierek pod coopa xD

Opublikowano

A teraz już mają? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.