Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 7

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 115 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

W końcu zmienili w karierze te durne losowania po awansie poziomu. Teraz sami wybieramy czy chcemy auto, kasę czy kombinezon.

Opublikowano

No w tych paczkach było klika fajnych rzeczy jak auta Forza Edition i bonusy pieniężne.

Wreszcie rozbudowali tryb dowolnego wyścigu, można sobie tworzyć własne wyścigi wieloklasowe :)

Opublikowano

Może ktoś widział stacjonarnie na półeczce gdzieś do wzięcia ? Hajp góruje znów...

Opublikowano

Doda ktoś do znajomych, coby to w leaderboardach było z kim konkurować? Tag: bananoluczo

Opublikowano

tor mokry, spod kół leci woda a szyba czysta i wycieraczki nie działają...

zwykły tor po deszczu :lapka:

giphy.giftutaj jest to samo 

BTW mm pytanie, mam nadzieje że d a się wyłączyć te podpisy nad samochodami? strasznie nieestetycznie wyglądają 

Edytowane przez asax

Opublikowano

ok, źle Cię zrozumiałem, przepraszam. Ogólnie jestem pewny że w grze jest mnóstwo takich niedoróbek w detalach. Betonowe 60 fpsów z zerowym screentearingiem wymagało pewnych kompromisów

Edytowane przez asax

Opublikowano

Cholera woda nie leci na szyby. A miało być życie. Nie gram w to dziadostwo.

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

No taka mowa była o pięknej dopracowanej grze a nie ma takiej oczywistości ? przecież to już było w "słabym" 3 letnim Drive Club.

ktory dzialal oczywiscie w 60fpsach? ;) na koxie moze bedzie

Opublikowano

No widzisz, a ja wole w grach, ktore wymagaja szybkiej reakcji 60fpsow, takze wyscigi czy slashery moga dla mnie ciac graficznie poki bedzie te 60 klatek. Miedzy innymi driveclub to dla mnie srednia gierka z tego powodu.

Opublikowano

Ależ ta gra jest cudowna - właśnie spędziłem z nią jakieś 8h non-stop i po raz pierwszy od dawna wciągnąłem się tak, że ciągle jest ten syndrom "jeszcze jednego wyścigu" :obama:
Nie chcę spoilować, ale naprawdę

Focus Kena Blocka w deszczu na pełnej prędkości i przelot bokiem przez zakręty :banderas: