Opublikowano 4 października 20195 l 17 minut temu, 20inchDT napisał: Typie... dostałeś odpowiedź z temacie horizon, że strona jest legit, a ty się wciąż pytasz. Cycu czytaj uważnie Pytałem o cdkeys.com do F horizon 4 A dodatek do FM7 znalazłem na g2a.com Nigdy nie robiłem tam zakupów to pytam. Edytowane 4 października 20195 l przez Lucky77
Opublikowano 4 października 20195 l Czy też macie od czasu do czasu takie mikrosekundowe przycięcia podczas jazdy? Strasznie to denerwujące, czasem są częściej czasem prawie wcale. Mam wrażenie że to coś z serwerami FM ale głowy nie dam.
Opublikowano 7 października 20195 l Bardzo rzadko mi się zdarzają. Za to częściej mam zwiechę dźwięków silnika. Irytuje to mocno przy dohamowaniach i redukcjach. ;/
Opublikowano 8 października 20195 l Kilka razy mi się to pojawiło ale nie widziałem w tym problemu. Nie było to częste. Bardziej mnie martwi ten zacinający się dźwięk.
Opublikowano 8 października 20195 l w FM 7 dźwięk mi się zacinał w menu często, podczas jazdy raczej nie. Za to w horizon 4 problemy z dzwiękiem były notoryczne
Opublikowano 19 kwietnia 20205 l Pytanko do tych co mają VIP. Kasę dalej liczy podwójnie czy to było tylko przez jakiś czas?
Opublikowano 8 maja 20204 l czy do gry wszystkie dodatki stały sie bezpłatne? naszło mnie żeby w końcu kupić, bo gierka chyba nigdy nie wpadnie do gwg albo game passa.
Opublikowano 8 maja 20204 l Niestety nie. Bezpłatnych jest część pakietów aut, tu masz nadal listę płatnych dodatków:
Opublikowano 8 maja 20204 l A to łobuzy. Nie dość że gra nie trafiła do game passa to i za dodatki tną. Sama gra też jakość specjalnie nie potaniała.
Opublikowano 8 maja 20204 l 51 minut temu, MaZZeo napisał: chyba nigdy nie wpadnie do gwg Pewnie pod koniec przyszłego roku i wtedy też zestaw dodatków będzie kosztował grosze, tak jak to było z 6.
Opublikowano 9 maja 20204 l 8 godzin temu, Bigby napisał: Jak wyjdzie kolejny Motorsport, przypuszczam. A wyjdzie? Wydawało mi się, że ma nastąpić dłuższa przerwa w serii FM.
Opublikowano 9 maja 20204 l Trwają już pracę nad nową częścią, a od premiery 7-ki minie w przyszłym roku 4 lata. Myślę że to już wystarczająco długa przerwa.
Opublikowano 9 maja 20204 l 2 godziny temu, Bigby napisał: Trwają już pracę nad nową częścią, a od premiery 7-ki minie w przyszłym roku 4 lata. Myślę że to już wystarczająco długa przerwa. Boże, to już 4 lata? Pamiętam jakby premiera miała miejsce jakieś max dwa lata temu, a tu już tyle minęło. Chyba jednak się starzeję Tak czy wspak to były dobre dwa lata spędzone z FM7, bo mniej więcej tyle ją meczylem zanim poszła w dostawę.
Opublikowano 10 maja 20204 l 9 godzin temu, Matriks_1111 napisał: Boże, to już 4 lata? Pamiętam jakby premiera miała miejsce jakieś max dwa lata temu, a tu już tyle minęło. Chyba jednak się starzeję Tak czy wspak to były dobre dwa lata spędzone z FM7, bo mniej więcej tyle ją meczylem zanim poszła w dostawę. Czytaj ze zrozumieniem. W przyszłym roku miną 4 lata. Teraz gra ma 2,5.
Opublikowano 21 maja 20204 l Była mowa o premierze w tym roku. Zapewne wraz z nową generacją wyjdzie.
Opublikowano 15 sierpnia 20204 l Czy model jazdy w FM7 jest lepszy (bardziej przystępny) niż w FM6 Apex ? Ten z Apex jest dla mnie "dziwny". Ciężko zapanować nad autem, nawet na niższym poziomie trudności. Kiedyś grałem w FM4 na X360 (krótko) i nie było jakiś wielkich problemów.
Opublikowano 15 sierpnia 20204 l Jest zbliżony. Chociaż ten z 6 jest też mocno zbliżony do tego który Ci pasował na x360, więc w sumie nie wiem w czym konkretnie masz problem.
Opublikowano 11 października 20204 l Ej fajna ta 7mka Całą generację grałem w PC 1 i 2, F1 od Codies i DR 1 i 2, broniąc się przed mniej symulacyjną Forzą, ale musze przyznać że model jazdy jest niczego sobie, a całość sprawia wrażenie świetnego, dopracowanego produktu. Wkurza mnie tylko ten system wybierania toru/samochodu. W innych grach tego typu jest to lepiej rozwiązane. Jakieś rady za co się zabrać na początek? Na razie jeździłem sobie z 3h randowowe wyścigi różnymi furkami, na różnych torach. (Spa nocą )
Opublikowano 13 października 20204 l W dniu 11.10.2020 o 13:16, maciucha napisał: Jakieś rady za co się zabrać na początek? Na razie jeździłem sobie z 3h randowowe wyścigi różnymi furkami, na różnych torach. (Spa nocą ) A myślałeś o tym żeby po prostu przejechać "karierę"? Są tam fajne eventy i tory (Spa w jeszcze lepszym wydaniu). Ja osobiście polecam
Opublikowano 13 października 20204 l No faktycznie taka nawet nie najnudniejsza ta kariera. A gierka świetna. Dzieki ci panie za gamepass, taka perełkę bym olał przez uprzedzenia