Fanek 668 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Jak dla mnie day1, czekałem na taki shooter! :) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ależ to jest wyje.bane... marian, xc2, Wolf i TEW 2 - coś pięknego na koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Też czekam. Jeszcze nie tak dawno wydawało mi się, że dla mnie fpsy umarły, ale po ograniu poprzedniczki (no i dooma) szybko otrzeźwiałem. Po prostu w ostatnich latach wszyscy z wyjątkiem id zapomnieli jak je dobrze robić, żeby nie były tylko mdłym miksem gatunkowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Wolfa nie robi id. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=gdR2obbtP7s&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=Yicopd7vsbc&feature=youtu.be Nowy gameplay + zawartość season pass w spoiler tagu, Wolfenstein 2 has four DLC episodes - and they star different playable characters.The idea is that while BJ Blazkowicz is busy fighting in America, other freedom fighters are fighting on their own fronts.Here are the four DLC episodes, as per Bethesda:Episode Zero - Episode Zero introduces you to Joseph Stallion, Jessica Valiant and Gerald Wilkins as they fight for freedom in the American Territories. Blast your way through Nazis using unique abilities and an arsenal of guns in this opening DLC mission.The Adventures of Gunslinger Joe - As former professional quarterback Joseph Stallion, smash through Nazi hordes from the ruins of Chicago to the vastness of space!The Diaries of Agent Silent Death - As ex-OSS agent and assassin Jessica Valiant, infiltrate Nazi bunkers in California and discover the secrets of Operation San Andreas!The Amazing Deeds of Captain Wilkins - As the US Army's renowned hero Captain Gerald Wilkins, embark on a mission to Nazi-controlled Alaska to dismantle Operation Black Sun!You get all the DLC packs as part of The Freedom Chronicles Season Pass, which costs £17.99. Episode Zero is also a pre-order bonus. Edytowane 27 Lipca 2017 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 DLC wydają się spoko, jeśli nie będą trwały godzinę to chyba się skuszę, dodatek The Old Blood mi się bardzo podobał więc mają lekki kredyt zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Black Sun? Czuje tutaj jakieś powiązanie do Wolfa z 2009, czyżby wrócił element okultu? Prolog New Ordera był troszkę nudnawy ale za to w tym Wolfie zapowiada się niezły rozp,ierdol od samego początku. boshe, murowane goty. Jeszcze zauważyłem że amunicja i życie teraz jest automatycznie podnoszone z ziemi, bardzo dobra zmiana. Edytowane 27 Lipca 2017 przez Homer S Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ammo jak najbardziej ale apteczki? Nie oglądałem tych filmików bo szkoda mi spoilerować sobie gierkę ale mam nadzieję że jak faktycznie tak jest to będzie też opcja żeby to wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Kwestia gustu, jak dla mnie to bardzo to psuło pacing gameplaya - upierdliwa mechanika i nic więcej, czy to chodzi o amunicje czy życie. Również niepotrzebne były te wszystkie sekcje """łamigłówkowe""" z wycinaniem dziur bronią laserową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tez niczego nie oglądam i mam nadzieję, ze zostanie po staremu, ewentualnie żeby to włączyć/wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Kwestia gustu, jak dla mnie to bardzo to psuło pacing gameplaya - upierdliwa mechanika i nic więcej, czy to chodzi o amunicje czy życie. Również niepotrzebne były te wszystkie sekcje """łamigłówkowe""" z wycinaniem dziur bronią laserową. A dla mnie bardzo potrzebne, dzięki temu gra nie była tylko durnym korytarzowym celowniczkiem na szynach, jak Killzone 3 np, ale była satysfakcjonująca na wielu płaszczyznach, także tej "eksploracyjnej" i "kombinowanej" - takie FPSy właśnie uwielbiam, w nich czuję że gram, a nie jestem tylko palcem na cynglu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Wreszcie jakiś konkret gameplay jakie to śliczne <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 A wyobraźcie sobie, że w ostatniej części tej trylogii będzie taka walka z Mecha-Hitlerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Biorąc pod uwagę jakie atrakcje serwował The New Order, nie mam zamiaru oglądać żadnego gameplayu. Trailer w zupełności mi wystarczył, żebym pragnął w to zagrać. W sumie sama zapowiedź wystarczyła :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jak to jest, że niektórzy grają już w demo jakaś prasówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Pojawiły sie zapowiedzi na portalach, wiec pewnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Widzialem kawalek demka i to mi wystarczy. Szkoda psuc sobie gre. Przy New Order mialem lekkie zaskoczenie bo nie spodziewalem sie takiego sztosu, tutaj juz wszyscy wiedza, ze to must have. Czy ja mam tylko wrazenie czy wzorem Dooma muzyka jest jeszcze bardziej uwydatniona podczas jatki niz to bylo w wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Sporo rzeczy przypomina Dooma, tak jak Doom troszkę przypominał New Ordera. Kółko z brońmi, grafika (przesiadka na id tech 6), nawet design niektórych przeciwników stawiający na bardziej arcadeowe unikanie pierdół rzucanych w naszą strone. Sama akcja wydaje się bardziej dynamiczna i szybsza ale są też momenty "zwiedzania" i interaktywnych cutscenek jak w New Orderze. Jak to jest, że niektórzy grają już w demo jakaś prasówka ? Bethesda rzuciła eventem gdzie zaprosili sporo dziennikarzy i youtuberów, żeby pograli w dwa poziomy. Stąd wysyp gameplayów. Pewnie jeszcze dostaniemy jakiś story trailer z nazi remixem jakiejś popularnej piosenki z 60-tych i basta do premiery, hype zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No ładne jest to pudełeczko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Podstawowe pytanie, ile i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Podstawowe pytanie, ile i gdzie? Na razie widziałem na muve, 260 trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Możliwe, że będzie tylko i wyłącznie na muve. O ile pamiętam, to przy New Order tylko oni dodawali steelbooki do preorderów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Btw jeszcze lepszy steelbook jest w kolekcjonerce, oj (pipi) kusi chociaż brać taką edycję dla samego pudełeczka i zostaje potem reszta gratów których nie ma gdzie trzymać to nie zbyt rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Kolekcjonerka jest już dostępna od 399zł na wszystkie platformy. https://www.ceneo.pl/Gry;szukaj-wolfenstein+ii+edycja+kolekcjonerska Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi