Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wolfenstein 2: New Colossus

Featured Replies

Opublikowano

Fanek :facepalmz: 

wpisze sobie Wolfenstein II New Colossus saturn.pl i masz na każdą platforme do zamówienia

• Odpowiedzi 647
  • Wyświetleń 72,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ok skończyłem po 22h na normalu   Nie jest to sequel idealny, poprzednia część bardziej mi podeszła.   Gameplay - niby więcej tego samego ale jednak nie. Bronie standardowe i jakie

• Dobrze zrobiłem? :)  

Opublikowano

Podobno saturny i media mają coś takiego

91jA1g6fdIL._SL1500_.jpg

Widziałem to wczoraj na stronie Saturna, ale obawiam się, czy w środku jest normalnych rozmiarów pudełko (Blu-Ray), czy formatu DVD. Pamiętam jak kiedyś naciąłem się na to w kolekcjonerce Mass Effect 3 i od tej pory unikam jakichś niestandardowych wydań (Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration też mi w wyleczeniu się z tej fobii nie pomogło:)).

Opublikowano

Ja bym mimo wszystko stawiał na BR, podobnie było z wydaniem DOOM w wersji UAC. A przynajmniej... mam taką nadzieję  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Podobno saturny i media mają coś takiego

91jA1g6fdIL._SL1500_.jpg

Jakies 2h temu w saturnie w galerii krakowskiej Pani rozkladala te wersje na polki za rowno na ps4 jak i x1 takze tam juz mozna dostac. 239zł
Opublikowano

Wow, jaka wersja w takiej cenie! Dzięki chłopaki, już zaklepałem i jutro odbiorę we Wroclavii. Będę miał pretekst, żeby tam pojechać po raz pierwszy :)

Opublikowano

Wow, jaka wersja w takiej cenie! Dzięki chłopaki, już zaklepałem i jutro odbiorę we Wroclavii. Będę miał pretekst, żeby tam pojechać po raz pierwszy :)

A miałeś odpuścić i kupić dopiero za miesiąc  :lapka:

Opublikowano

Nie pojechałem, bo mi się nie chciało :D Mam swoją kopię na jutro do odbioru, a że dziś nie mam czasu to tylko bym się denerwował, że nie mogę pograć :P

Opublikowano

W Media Expert status: "W realizacji"

Oj będzie jutro mordowane. :fsg:

Opublikowano

Polecam odpalić na poziomie "Jestem aniołem śmierci",walczymy o każdy metr.Nie pamiętam kiedy zdarzyła mi się sytuacja,że pierwszy przeciwnik mnie załatwił:)

Dziwny jest troszkę ten balans,jesteśmy na 2 hity,ale o apteczki i amunicje potykamy się na każdym kroku.

Opublikowano

Kupione. W sam raz na weekend. Trzeba wspierać dobre giereczki. 

Opublikowano

Polecam odpalić na poziomie "Jestem aniołem śmierci",walczymy o każdy metr.Nie pamiętam kiedy zdarzyła mi się sytuacja,że pierwszy przeciwnik mnie załatwił :)

Dziwny jest troszkę ten balans,jesteśmy na 2 hity,ale o apteczki i amunicje potykamy się na każdym kroku.

Nie patrzyłem na pucharki - jest trofek za przejście na tym najwyższym poziomie trudności?

No i głupie pytanie, ale - platynujesz? (swoją drogą zerknąłem na profil - same koxy w platynkach, szacun)

Opublikowano

Polecam odpalić na poziomie "Jestem aniołem śmierci",walczymy o każdy metr.Nie pamiętam kiedy zdarzyła mi się sytuacja,że pierwszy przeciwnik mnie załatwił :)

Nie patrzyłem na pucharki - jest trofek za przejście na tym najwyższym poziomie trudności?

No i głupie pytanie, ale - platynujesz? (swoją drogą zerknąłem na profil - same koxy w platynkach, szacun)

Jest jeszcze wyższy poziom "Mein leben" - zero save,permadeath,nie do przejścia.

Na tym co gram można zapisywać w każdym momencie.Fabularnie,przynajmniej początek lepszy niż jedynka,no i ten humor

Edytowane przez gandi77

Opublikowano

No akurat fabularnie początek jedynki był dość stonowany, dopiero od szpitala zaczęła się jazda - nie chcieli, byśmy od startu doznali szoku :)

Tutaj jest już ugruntowane uniwersum, więc mogą iść na całość :)

Opublikowano

f05.jpg Mein leben trophy_bronze.png Beat the game on "Mein leben" difficulty
Opublikowano

O (pipi)a. Cała gra na najwyższym poziomie bez śmierci za jednym posiedzeniem. :(

Opublikowano

Co prawda wbijanie pucharków już mi się znudziło ale tutaj raczej się pokuszę o platynkę, tym bardziej że w new order i old blood są. Tylko że z opisu zapowiada się na ostrą zabawę w porównaniu do uber z wcześniejszych gier. 

Opublikowano

OK, czyli w tym Wolfie platynki nie będzie :D

Już prędzej dam radę w The Evil Within 2....

No cóż, za to w The New Order mam dwie platynki, to się wyrównuje :)