Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ale ten PES dobry :banderas: niedługo wleci full wersja

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 106,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja myslalem, ze ma rower w druzynie

• Okazało się że mi mój chiński smartfon robi jakiś ruch w sieci - pewnie chiński backdor ( pisze to z komórki, więc mam nadzieję że wy małe zolte (pipi) podsłu(pipi)ące to przeczytacie - gardzę wami)

Opublikowano

Tylko sie nie zdziw bo full dosc znaczaco sie rozni od dema.

Opublikowano

Dzis zagralem 5meczy w 12 dywizji z czego jeden wygralem a reszta w plecy.Panowie jest ktoś chetny pograc ze mna i udzielić kilka rad☺

Na dwanascie meczy tylko jeden wygrałem, ale za to dał mi awans :) możemy posparować,  grałeś we wczesniejsze wersje PESa ?

Opublikowano

Tylko sie nie zdziw bo full dosc znaczaco sie rozni od dema.

Co to znaczy?

Opublikowano

To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety.

Opublikowano

Jutro wieczprkiem ok wersja na ps4

Dzis zagralem 5meczy w 12 dywizji z czego jeden wygralem a reszta w plecy.Panowie jest ktoś chetny pograc ze mna i udzielić kilka rad☺

Na dwanascie meczy tylko jeden wygrałem, ale za to dał mi awans :) możemy posparować, grałeś we wczesniejsze wersje PESa ?

Opublikowano

Gra w to ktos? Ja pyerdole te wyszukiwanie to tez nie do(pipi)ane z dnia na dzien.

2017 rok a ja czekam na mecz 10 minut. Japonia taka ogarnieta technologicznie a takiego bzdeta nie potrafia ogarnac. Juz nie wspominam celowo o menusach i ciaglym ladowaniu wszystkiego. WSZYSTKIEGO (pipi)a. Yebanych pustych ikonek. No qurwa nie wierze.

Opublikowano

Ja gram i wyszukiwanie chociaz nie takie jak w fifie to i tak jest 100x lepiej niz na premierze albo w 2017. No i wyszukuje sobie zawsze na lvl 1, nie trwa to zazwyczaj dluzej niz 1-2 min.

Lagow tak samo nie ma ani troche na meczach w lvl 1, ogolnie to gra sie bardzo dobrze teraz. Jedynie bramkarze wkur.wiaja strasznie z tym odbijaniem ledwo toczacych sie pilek, zamiast to zlapac normalnie.

Opublikowano

Póki co także nie mam żadnego problemu z wyszukiwaniem przeciwników, coop, dywizje czy myclub, wczoraj w każdym z tych trybów, nie trwało to dłużej niż 30 sekund, a czasem był od razu, serio;) w tym muszę zaznaczyć że jestem w najniższych ligach, bo nie mam ostatnio czasu na granie więcej niż kilku męczy dziennie online, co zresztą nie gwarantuje tego że byłbym wyżej;P Lubię sobie pyknąć czasem też jakiś meczyk single, km czy jakiś randomowych puchar;) btw. Skoro przełączanie mają poprawić, to niech coś zrobią jeszcze z tymi ciągłymi loadingami, nosz kuźwa, strasznie irytujące (przynajmniej na PS4 pro).

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez raf1ki

Opublikowano

Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku.

Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D

To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali.

Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu

Opublikowano

Pajgi mam do Ciebie pytanie. W wolnej chwili zdarza mi się czasem obejrzeć coś od Sepa. Nie wiem czy dobrze usłyszałem i zrozumiałem, ale na streamie mówił coś, że chyba można ustawić drugiego trenera jako asystenta dla pierwszego i korzystać z obu w meczu. Oglądałem to akurat w nocy i nie wiem czy byłem już zmęczony czy da się coś takiego ustawić? a jeśli tak to jak?

Opublikowano

Da się ustawić, jeżeli dobrze kojarzę to możesz mieć trzech aktywnych. Chodzi o te trzy taktyki (wyjściowa, ofensywna, defensywna). Wystarczy wejść do głównego okna drużyny, zmienić na którąś z tych trzechch taktyk i wtedy zmienić trenera (tak jak zazwyczaj to się robi) . Powinno się pojawić pytanie czy zmiana trenera ma też dotyczyć "sub-tactic". Wybierasz "nie" i wtedy podmienia ci trenera tylko w jednej(na tej na której akurat jesteś przełączony). Musisz pamiętać, że jeżeli u jakiegoś trenera podoba ci się np.jego defensywne ustawienie, to nie dasz rady go ustawić u siebie jako ofensywne. Czyli jak wejdziesz na swoje ofensywne i podmienisz na trenera u którego podoba ci się defensywne, to i tak ustawi ci jego ofensywne.

Też polecam tutoriale sepa, gość rozumie PESa i wiele jego porad mi się bardzo przydało. Polecam zwłaszcza jak dla kogoś pes to zbiór randomowych czy też przeprogramowanych pod płacących skryptów, a tak naprawdę zwyczajnie nie umie w niego grać i notorycznie popełnia te same błędy.

Opublikowano

Co to kur... ma być, gram z jakimś paprochem, do 15 minuty grał normalnie, później przestał grać i strzeliłem mu 6 bramek, w tym czasie co chwile mu migało 1 albo 2 kreski, po 60 minucie gra się wyłączyła i było napisane że mecz anulowany, nie dostałem ani expa, ani kasy ani nie zaliczyło wyniku, po prostu tak jakby mecz się nie odbył. Co to ma być ?

Opublikowano

Konami ty juz nie ruszaj gameplayu, ktory i tak byl lepszy w becie. Tylko naucz sie robic loadingi swoich pyerdolnietych ekranikow.

Opublikowano

Nie no qurwa o (pipi) tu chodzi. Dywizja 7. Zero porażek. Zaczynam 6 i dwie pod rzad. Nawet nie mam startu podejścia pod brame. Oczywiscie nic nie wpada bo po co.

Typ wypakowany gwiazdami ale ulegl 3:2 z truskawka na torcie :banderas:

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku.

Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D

To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali.

Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu

No i to mi chodziło, dzięki Kabi. I z tego co piszesz większość rzeczy które w demie mnie akurat irytowały to poprawili. Interesuje mnie głównie gra offline więc z tym tempem chyba poprawię sytuację suwakami i po prostu je obniże?

Opublikowano

ta gra to s(pipi)ina, grałem z jakimś arabskim ścierwem i miałem 15 strzałow na bramkę, on miał na bramce chyba kogos kupionego za realną kasę bo bronił wszystko co się da, strzelil 2 gole z dupy co nawet nie powinno dolecieć jakimś zawodniktem i wygrał