Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 11 godzin temu, ogqozo napisał(a):Niedawno kolega mnie spytał, jak oceniam jego dokument. Mówię mu, że no może 5, moooże 6... Wydawał się smutny z tonu. Myślę sobie: chłopie, jak ja oceniam dosłownie najlepsze filmy całego świata, wybierając do oglądania głównie te które dostały miliony na produkcję, dostają nagrody i najlepsze recenzje, to jasne, że średnia moich ocen na Filmwebie jest powyżej 5 lol.Mam pytanie: czy nadal sie kolegujecie?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Uwielbiam nostalgiczne klapy na oczach. Prime 1 ma tak obrzydliwy backtracking, że dosłownie ma się ochotę wyjebać grę przez okno, ale no 97 na meta xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To był 2003 rok, nikt z nas nie miał i tak nic lepszego do roboty niż iść jeszcze raz tym pięknym korytarzem i czuć ten klimat.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 minut temu, Soban napisał(a):Uwielbiam nostalgiczne klapy na oczach. Prime 1 ma tak obrzydliwy backtracking, że dosłownie ma się ochotę wyjebać grę przez okno, ale no 97 na meta xdPierwszy raz w życiu w MP1 grałem przy okazji remastera na S1 i o ile zdałem sobie sprawę jaki to musiał być wyjątkowy tytuł na faktyczną premierę to właśnie ten backtracking mi pod koniec bokiem wychodził. Dread był nieporównywalnie milej dla mnie zaprojektowany ale wiadomo stara gra vs współczesna
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 47 minut temu, ogqozo napisał(a):To był 2003 rok, nikt z nas nie miał i tak nic lepszego do roboty niż iść jeszcze raz tym pięknym korytarzem i czuć ten klimat.Dobrze powiedziane ale w 2025 tez tak wolno. Przeciez ta gierka nie jest jakims gargantuicznym potworem. Mozna isc powoli
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja np jestem przekonany że w to będzie mi się dobrze grało właśnie przez te usprawnienia/ułatwienia.Z tego co patrzyłem kilka recek to całkiem solidny tytuł ale kupię jak będzie już latał za mniejsze pieniążki