Opublikowano 19 marca 20196 l 21 minut temu, Dave Czezky napisał: Mamy jeszcze pokrowce na carty dla preorderowcow muve też ma i to 10zł taniej!
Opublikowano 19 marca 20196 l Ragi, przeciez u nas jest taniej - jesli ty tak sprawy prowadzisz, to zaczynam sie martwic
Opublikowano 19 marca 20196 l xddddddddddd je,bany jak zmienił po moim poście xddddddddd szanuję zaraz piszę do muve, żeby ustawili na 198,98 i zobaczymy czy wtedy będziesz taki bujaka Edytowane 19 marca 20196 l przez ragus
Opublikowano 19 marca 20196 l U mnie preorderek za 139 w xkom zaklepany. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli
Opublikowano 19 marca 20196 l W dniu 17.03.2019 o 22:56, ogqozo napisał: Na Switchu jest dużo za dużo genialnych gier za 3-4 mniejszą cenę, żeby to miało znaczenie, że Yoshi jest ok. Ale jest lepiej, niż myślałem. Tzn ile to dużo za dużo? Przeglądnąłem wczoraj wszystkie psxy od czasu premiery Switcha i wyszło mi może z 6 exów które chcę zagrać. Dzisiaj odpadły mi dwa. Demo Yoshiego bardzo spodobało się dzieciom i widzę, że powinienem to kupić czym prędzej, szczególnie po traumatycznych chwilach z Odyssey.
Opublikowano 19 marca 20196 l 5 minut temu, szczudel napisał: Tzn ile to dużo za dużo? Przeglądnąłem wczoraj wszystkie psxy od czasu premiery Switcha i wyszło mi może z 6 exów które chcę zagrać. Dzisiaj odpadły mi dwa. Demo Yoshiego bardzo spodobało się dzieciom i widzę, że powinienem to kupić czym prędzej, szczególnie po traumatycznych chwilach z Odyssey. Nie sugeruj się recenzjami w PSXie ponieważ recenzują bardzo małą ilość gier na Switcha (zwłaszcza Indyki). Ba, nawet wiele gier multiplatformowych w recenzji nie ma znaczka, że jest również wersja na Switcha (czasami od biedy jest mikro czcionką o tym wspomniane). W skrócie, przejrzyj zagraniczne strony poświęcone w głównej mierze Nintendo a na pewno znajdziesz więcej tytułów dla siebie.
Opublikowano 27 marca 20196 l Pojawiła się recka niejakiego Kraspyna Krisa, który wystawił ocenę oczko wyższą od SMO :).
Opublikowano 27 marca 20196 l 3 godziny temu, funditto napisał: @Rayos a jak z rozdzielczością? Poprawili w stosunku do dema ? nie jestem ekspertem w tej sprawie, ale gra wydawala mi sie mniej rozmazana niż w demie.
Opublikowano 29 marca 20196 l Dostał już ktoś jakieś info od X-kom? @giger_andrus Ty zamawiałeś z odbiorem w X-kom w Felicity?
Opublikowano 29 marca 20196 l Żona dała mi cynk, że już odebrała Yoshiego, więc wieczorem zacznę testowanie
Opublikowano 29 marca 20196 l 26 minut temu, sprite napisał: Dostał już ktoś jakieś info od X-kom? @giger_andrus Ty zamawiałeś z odbiorem w X-kom w Felicity? Nie dostałem żadnego info.
Opublikowano 29 marca 20196 l Teraz, MichAelis napisał: 139 a nie jakies tam perfect blue PB w 2019 Teraz, giger_andrus napisał: Nie dostałem żadnego info. A w mailu jaki masz przewidywany czas dostawy?