Opublikowano 27 czerwca 20177 l Oczywiście zamówienie złożone. Kto wie, może pierwszy raz coś w Ultimie zrealizuję do końca xd. Piękna cena, za 389 zł z pocałowaniem ręki mogę brać.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Wpłaciłem 389zł na losowanie, może i mi się uda. Sprzedam wtedy jakiemuś maniakowi za 800zł, a za zarobione pieniądze kupię 240 piw marki piast.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l ależ kalejdoskop emocji od radosci, po w(pipi), przez zal, a teraz znowu radosc i niepewnosc
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Może Ultima będzie reglamentować towar bo inaczej może starczyć tylko dla kilku handlarzy :P
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Dzięki za info! Z całą rodziną złożyliśmy w Ultimie zamówienia Szykuje się bogata jesień
Opublikowano 27 czerwca 20177 l też zamówione swoją drogą, ciekawe ile zamówień na snesa poszło w przeciągu tej godziny
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Autor KiG tez wrzucił, ale jeszcze nie można zamawiać. Nie sprzedają kota w worku jak ultima Edytowane 27 czerwca 20177 l przez Shen
Opublikowano 27 czerwca 20177 l szybki jestes, co chiwla odswiezalem kiga zeby obczaic czy cjuz maja czy nie :D
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Autor Bo sam chce u nich brać, jeszcze mnie nie zawiedli. Ultima wiele razy.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l KiG tez wrzucił, ale jeszcze nie można zamawiać. Nie sprzedają kota w worku jak ultima http://konsoleigry.pl/r?k=ee3907c0&idp=9029 Jest specjalny temat z reflinkami. e: naprawiłem w cytacie coby przypadkiem się nie zachowało jak już tego reflinka się pozbędziesz z oryginalnego posta URL produktu to http://konsoleigry.pl/nintendo/9029-nintendo-classic-mini-super-nintendo-entertainment-system.html Edytowane 27 czerwca 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Mało tego, to na razie placeholder. Wciąż czekają na potwierdzenie liczby sztuk i ceny, więc kliknąć można tylko po to żeby popatrzeć i żeby zapisało się Wam konto shena w cookies
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Ile mieli? Zero. No bo jak, a pewnie caly forumek inwestorów wdupcyl na ultime i sie ultima obesrala.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Ilości nie są potwierdzone przez dystrybutora, zamówienia będą realizowane w kolejności ich składania!
Opublikowano 27 czerwca 20177 l CIekawe kiedy KiG rzuci, oni dają konkretną liczbę sztuk od dystrybutora więc w 10 minut się może rozejść :(
Opublikowano 27 czerwca 20177 l co Wam szkodzilo ze shen tu zarzucil refem a nie czystym linkiem? nic to was nie kosztuje przeciez