Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Wolf Among Us 2

Featured Replies

Opublikowano

W ogóle mi ich nie szkoda, od lat produkują crapy udające gry. Sami się prosili. Nawet się cieszę, to znaczy że gracze mają trochę rozumu i nie można im wcisnąć wszystkiego. David Cage oraz ekipa od Until Dawn pokazują jak powinno się robić interaktywne filmy. 

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 20,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Wolf to takie 7/10, kompletnie nie moje klimaty, IMO najgorsza gra TT w jaką grałem(nie grałem w batmana i minecrafta) Do TWD nie ma żadnego startu(nie oglądałem serialu żeby nie było) więc tego, s

• To są fanarty.

• Skoro ich najlepsza gra była wg ciebie słabiutka to nie graj w resztę ich gier bo tylko sie zawiedziesz.

Opublikowano

wolfa2 szkoda, ale taka prawda że powinni się ogarnąć jak wyszedł lis i pokazał jak powinna być zrobiona taka gierka

Opublikowano

TWD i TWAU to krapy? Mocne słowa, panie kolego.

Opublikowano

Until i filmy Cage to tylko graficzkę maja, reszta to kibel

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

TWD i TWAU to krapy? Mocne słowa, panie kolego.

Nie napisałem, że wszystkie są crapami Pierwsze TWD było całkiem ok, Wolfa odpuściłem w połowie, chociaż przyznam, że nie był to najgorszy tytuł. Ale cała reszta później? Batman, Gra o Tron, jakiś Minecraft na jedno kopyto? Pozostałe sezony TWD? Wszystko do utylizacji. 

Cytat

Until i filmy Cage to tylko graficzkę maja, reszta to kibe

Jako filmy interaktywne (bo na pewno nie jako gry) sprawdzają się perfekcyjnie. Tu przynajmniej odpowiadasz za los bohaterów, masz w tym aspekcie sporą swobodę i nikt Cię nie robi w bambuko, że Twoje decyzje coś znaczą. Bo znaczą sporo. Detroit dosłownie mnie zniszczył swoją nieliniowością. 

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Czyli co, drugi epizod wyjdzie od tak i historia zostanie ucieta? Troche wstyd, odchodza w kiepskim stylu, bo to ich glowna seria, od niej zaczynali, a tu sie okazuje, ze nie otrzymamy konca historii Clementine. 

Opublikowano

Na razie nie ma żadnych oficjalnych informacji od samego studia, ale na 99% tak właśnie będzie. Wkurzyłem się, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Opublikowano
Czyli co, drugi epizod wyjdzie od tak i historia zostanie ucieta? Troche wstyd, odchodza w kiepskim stylu, bo to ich glowna seria, od niej zaczynali, a tu sie okazuje, ze nie otrzymamy konca historii Clementine. 

No dokładnie, yebać wolfa ale Clementine brałbym w ciemno. 

Opublikowano

Steam Database wykazuje jakąś aktywność w temacie trzeciego epizodu. Nadzieja jest nikła, ale gdzieś tam w głębi serduszka chcę wierzyć, że jednak jakimś cudem dostaniemy zakończenie historii Klementyny - może po terminie, może nie tak dopracowane jak mogłoby być, ale jednak.

• 1 rok później...
  • 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał:

Sądziłem, że telltale zdechło :blink:

Bo tak było, ale wrócili. 

BTW warto nadrobić jedynkę? Podobno jest ok a mam ją z Golda. 

Opublikowano

właśnie obejrzałem trailer. nie powiem, dygnął :obama: niby tylko 2 minuty ale klimat już można zlizywać z ekranu. szkoda że jeszcze rok czekania ale jeśli dopracują i dowalą to warto.