Opublikowano 9 października9 paź Nintendo LifeNintendo Expands Switch Online's SNES Library With Three...Mario & Wario, Bubsy and Fatal Fury Special!
Opublikowano czwartek o 14:023 dni Zwolniły mi się trzy miejsca w rodzince. Pakiet ten maksymalny. Okres odnowienia mam od 1 listopada. 36,25 zł. za rok. Zapraszam chętnych na PM Edytowane czwartek o 14:023 dni przez Postal
Opublikowano wczoraj o 14:41 1 dzień Ale Nintendo w temacie online to nadal z daunem mocno, no nie wytrzymie. Kupiłem sobie trzy gierki pod rząd (bo oczywiście koszyka nie ma i klikaj każdą z osobna jak w 1956), czwartej już nie mogę bo ich automatyczne zabezpieczenia przed oszustwami blokują zakupy na koncie na chyba 30 dni xD Co za tumany, ta sama karta i ten sam PayPal od lat i od kilku miesięcy nagle problemy. Co ciekawe to płatność inną kartą też nie przechodzi, próbowałem trzech różnych i każda wypluwa ten sam błąd. Najwyraźniej nie chcą więcej pieniędzy, no to nie.
Opublikowano wczoraj o 15:49 1 dzień On 10/30/2025 at 3:02 PM, Postal said:Zwolniły mi się trzy miejsca w rodzince. Pakiet ten maksymalny. Okres odnowienia mam od 1 listopada. 36,25 zł. za rok. Zapraszam chętnych na PM Ktoś się orientuje jak działa układ rodzinny, gdy mam indywidualny abonament jeszcze przez rok?
Opublikowano wczoraj o 19:55 1 dzień A masz podstawowy czy rozszerzony? Bo jeśli podstawowy to podejrzewam że dołączając do mojej rodziny przejmujesz dodatkowo zalety rozszerzonego.
Opublikowano wczoraj o 20:09 1 dzień Założyciel rodziny płaci Nintendo sam kwotę, więc żadnego zwrotu ty nie dostaniesz za to, że jesteś w rodzinie. Ot będziesz miał swój abonament (w praktyce nieaktywny, z tego co wiem) i ponadto w rodzinie. Nie jestem pewien, jak to jest jeśli dołączysz do familii i potem z niej odejdziesz przed upływem swojego własnego, słyszałem różne wersje. Jakbyś sam zakładał familię, to jak zawsze przy zmianie abonamentu na droższy, miałbyś zniżkę w wysokości tego, czego nie wykorzystujesz.Tak mi się wydaje.
Opublikowano wczoraj o 20:47 1 dzień Dziękuję.Poczytałem na stronie Nintendo i... rozpisane jest to tak, że takiego konkretnego przypadku chyba nie ma.Mogę zmienić członkowstwo za ok. 80 zł albo dołączyć do rodziny i zobaczyć co się stanie. Tak więc jeśli masz jeszcze slota, Postal, umożliwisz mi bycie królikiem doświadczalnym.
Opublikowano wczoraj o 22:45 1 dzień 8 godzin temu, Bzduras napisał(a):Ale Nintendo w temacie online to nadal z daunem mocno, no nie wytrzymie. Kupiłem sobie trzy gierki pod rząd (bo oczywiście koszyka nie ma i klikaj każdą z osobna jak w 1956), czwartej już nie mogę bo ich automatyczne zabezpieczenia przed oszustwami blokują zakupy na koncie na chyba 30 dni xD Co za tumany, ta sama karta i ten sam PayPal od lat i od kilku miesięcy nagle problemy. Co ciekawe to płatność inną kartą też nie przechodzi, próbowałem trzech różnych i każda wypluwa ten sam błąd. Najwyraźniej nie chcą więcej pieniędzy, no to nie.Nintendo? Zawsze szanowałem! Zamiast pozwalać kupować gry na zapas, zmusza do ich ogrania i ogranicza mityczny i straszny BACKLOG.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 11 hours ago, Di said:Dziękuję.Poczytałem na stronie Nintendo i... rozpisane jest to tak, że takiego konkretnego przypadku chyba nie ma.Mogę zmienić członkowstwo za ok. 80 zł albo dołączyć do rodziny i zobaczyć co się stanie. Tak więc jeśli masz jeszcze slota, Postal, umożliwisz mi bycie królikiem doświadczalnym.No i nic z tego nie wyszło, gdyż ponieważ...You can't join this family group. Your ability to join a family group has been restricted due to frequently joining and leaving family groups.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nintendo nawet wartości rodzinnych pilnuje, nie można od tak sobie skakać pomiędzy rodzinami.