Opublikowano 9 października9 paź Nintendo LifeNintendo Expands Switch Online's SNES Library With Three...Mario & Wario, Bubsy and Fatal Fury Special!
Opublikowano 30 października30 paź Zwolniły mi się trzy miejsca w rodzince. Pakiet ten maksymalny. Okres odnowienia mam od 1 listopada. 36,25 zł. za rok. Zapraszam chętnych na PM Edytowane 30 października30 paź przez Postal
Opublikowano sobota o 14:414 dni Ale Nintendo w temacie online to nadal z daunem mocno, no nie wytrzymie. Kupiłem sobie trzy gierki pod rząd (bo oczywiście koszyka nie ma i klikaj każdą z osobna jak w 1956), czwartej już nie mogę bo ich automatyczne zabezpieczenia przed oszustwami blokują zakupy na koncie na chyba 30 dni xD Co za tumany, ta sama karta i ten sam PayPal od lat i od kilku miesięcy nagle problemy. Co ciekawe to płatność inną kartą też nie przechodzi, próbowałem trzech różnych i każda wypluwa ten sam błąd. Najwyraźniej nie chcą więcej pieniędzy, no to nie.
Opublikowano sobota o 15:494 dni On 10/30/2025 at 3:02 PM, Postal said:Zwolniły mi się trzy miejsca w rodzince. Pakiet ten maksymalny. Okres odnowienia mam od 1 listopada. 36,25 zł. za rok. Zapraszam chętnych na PM Ktoś się orientuje jak działa układ rodzinny, gdy mam indywidualny abonament jeszcze przez rok?
Opublikowano sobota o 19:554 dni A masz podstawowy czy rozszerzony? Bo jeśli podstawowy to podejrzewam że dołączając do mojej rodziny przejmujesz dodatkowo zalety rozszerzonego.
Opublikowano sobota o 20:094 dni Założyciel rodziny płaci Nintendo sam kwotę, więc żadnego zwrotu ty nie dostaniesz za to, że jesteś w rodzinie. Ot będziesz miał swój abonament (w praktyce nieaktywny, z tego co wiem) i ponadto w rodzinie. Nie jestem pewien, jak to jest jeśli dołączysz do familii i potem z niej odejdziesz przed upływem swojego własnego, słyszałem różne wersje. Jakbyś sam zakładał familię, to jak zawsze przy zmianie abonamentu na droższy, miałbyś zniżkę w wysokości tego, czego nie wykorzystujesz.Tak mi się wydaje.
Opublikowano sobota o 20:474 dni Dziękuję.Poczytałem na stronie Nintendo i... rozpisane jest to tak, że takiego konkretnego przypadku chyba nie ma.Mogę zmienić członkowstwo za ok. 80 zł albo dołączyć do rodziny i zobaczyć co się stanie. Tak więc jeśli masz jeszcze slota, Postal, umożliwisz mi bycie królikiem doświadczalnym.
Opublikowano sobota o 22:454 dni 8 godzin temu, Bzduras napisał(a):Ale Nintendo w temacie online to nadal z daunem mocno, no nie wytrzymie. Kupiłem sobie trzy gierki pod rząd (bo oczywiście koszyka nie ma i klikaj każdą z osobna jak w 1956), czwartej już nie mogę bo ich automatyczne zabezpieczenia przed oszustwami blokują zakupy na koncie na chyba 30 dni xD Co za tumany, ta sama karta i ten sam PayPal od lat i od kilku miesięcy nagle problemy. Co ciekawe to płatność inną kartą też nie przechodzi, próbowałem trzech różnych i każda wypluwa ten sam błąd. Najwyraźniej nie chcą więcej pieniędzy, no to nie.Nintendo? Zawsze szanowałem! Zamiast pozwalać kupować gry na zapas, zmusza do ich ogrania i ogranicza mityczny i straszny BACKLOG.
Opublikowano niedziela o 08:094 dni 11 hours ago, Di said:Dziękuję.Poczytałem na stronie Nintendo i... rozpisane jest to tak, że takiego konkretnego przypadku chyba nie ma.Mogę zmienić członkowstwo za ok. 80 zł albo dołączyć do rodziny i zobaczyć co się stanie. Tak więc jeśli masz jeszcze slota, Postal, umożliwisz mi bycie królikiem doświadczalnym.No i nic z tego nie wyszło, gdyż ponieważ...You can't join this family group. Your ability to join a family group has been restricted due to frequently joining and leaving family groups.
Opublikowano niedziela o 08:174 dni Nintendo nawet wartości rodzinnych pilnuje, nie można od tak sobie skakać pomiędzy rodzinami.