Opublikowano 29 czerwca 20213 l Dzięki za info. Tu nie chodzi raczej o cebulę, ale szacunek do własnego czasu jak tytuł jest długi, a nie jest prima sort. Zdecydowanie wole skończyć 3-4 gry po 10-15h. No nic poczekam na jesień/zimę wtedy lepiej mi wchodzą takie dłuższe gierki.
Opublikowano 28 października 20213 l Biomutant za free dla gold i ultimate. Prawdopodobnie do poniedziałku, ale nie wiadomo
Opublikowano 30 października 20213 l W dniu 28.10.2021 o 20:50, Wredny napisał: Po co ja ten szajs kupiłem? 1 godzinę temu, kakus napisał: Odbiłem się, nie siadł mi ten tytuł. Mam tak samo. Teraz ściągnięte ponownie, ale palec lewej ręki nie chce nakierować na padzie krzyżaka na ikonkę z tą grą. A palec prawej ręki nie chce wcisnąć na padzie przycisku X .
Opublikowano 30 października 20213 l Rozumem, że potem się robi słabo/powtarzalnie? Początek mi się podoba. Czuć trochę Enslaved, Darksiders. To ma mieć jakiegoś pacza pod curent geny?
Opublikowano 30 października 20213 l Gra cierpi na przeładowanie mechanikami, które przedstawia przez 10h, co chwila dorzucając coś nowego, ucząc o kolejnym surowcu/walucie, a w rzeczywistości i tak używa się dwóch rzeczy na krzyż. Do tego puste, nieciekawe lokacje, w których oprócz podziwiania w foto mode nie ma co robić. No i te beznadziejne dialogi o niczym... Był potencjał, ale wyszedł męczący średniak.
Opublikowano 30 października 20213 l No faktycznie ten początek przegadany. Jakaś tam lampka się zapaliła. Mogliby zrobić korytarzyk na 10-15h w tych klimatach z mniej pustymi lokacjami i pewno byłby w pytkę.
Opublikowano 30 października 20213 l Problem, że to nie tylko początek, ale to całe "wprowadzenie" to pół gry chyba trwa i to też jest wkurzające. Kurde, na papierze wyglądało to, jak coś dla mnie - śliczny open-world w klimatach post-apo, oryginalny setting, efektowna walka, humorek... Mam nadzieję, że kiedyś się przemogę i jeszcze odpalę, bo jest tu sporo dobrego, ale niestety przywalone całą masą chujowego
Opublikowano 31 października 20213 l Najwieksza chujnia tej gry mała ilość przeciwników w świecie ale przede wszystkim to, że maszyn (mech lub skuter wodny) do jakich części zdobywamy dla przyjaznych enpeców da się używać TYLKO w przypisanych dla nich biomach i obszarach. W innych częściach mapy używanie robocika aby sobie połazić lub skutera aby popływać jest niemożliwe bo gra blokuje tą umiejętność.
Opublikowano 7 lipca 20222 l 3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Ja to mawiają - "lepiej późno niż wcale". Dobrze ale jak gierka jest dupna to wiele to nie zmieni przeciez. Dlatego spytam grzeczni. Polecasz czy tylko spamujesz ?
Opublikowano 4 września 20222 l Pojutrze wchodzi ten patch boostujący grę do obecnych konsolek. Wraca ktoś do rozgrywki?
Opublikowano 6 września 20222 l Ten patch to raczej za wiele nie zmieni, bo gierka już przed nim była ładna i śmigała w 60fps, więc to nie sprawy techniczne były jej największą bolączką.
Opublikowano 21 stycznia 20232 l W dniu 7.07.2022 o 16:28, balon napisał: Po tym paczu mogłoby to wlecieć do jakiegoś abonamentu. Słowo ciałem się, stało… No i gram sobie od jakiegoś czasu w tego Bio, no jest spoko. Fakt, że sobie dozuje oraz gram z przerwami, więc może dzięki temu montownia się nie wkrada? Gierka po patchach na ps5 wygląda i rusza się bardzo fajnie. Czuć mocny vibe gierek z ps2. Co ważne czuję w niej trochę kilka bardzo dobrych/znaczących dla mnie gierek takich jak Beyond G&E, Enslaved, Kena i wiele platformówek akcji z czasów ps2. Po 10h wiem, że prędzej czy później ją skończę.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Dobra właśnie skończyłem. Na liczniku gry 17h. Robiłem tylko główny wątek i ważniejsze poboczne (łatwo je wykumać) np miraż gdzie mamy przebłyski z dzieciństwa i przez to upgradujemy automatona o nowe przydatne funkcje. Podtrzymuje to co wcześniej powiedziałem. Gierka mi się podobała, czuć tu PS2 i wiele gierek z tamtego gatunku, ale wsio ubrane w bardzo ładne szaty w komiksowym sznycie:) Dla mnie solidne 7/10. Polecam fanom takich gierek, czyli deko old schoolowych action adventure z elementami rpg w bajkowym settingu. Uwaga, proszę tylko nie zamulać się w dziesiątkach gowno misji pobocznych.