Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Witaj w klubie, ciągle czekam i czekam z emocjami. Przynajmniej mogę się przez ten odstresować na Genital Jousting :dunno: 
Zająłem się pomaganiem rodzince w przygotowaniach zayebistego żarcia w domu na święta, ale za każdym razem jak dostaję powiadomienie to biegnę z kuchni do pokoju jakby jutra miało nie być :D
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano
  • Autor

No w koncu typek sie wylogowal i pewnie poszedl spac, mozna atakowac przed spaniem jeszcze jedna osobe :reggie:

Opublikowano

No witam ireq :D

25627687_1586904518022494_432622140_n.pn

24203769_1586904214689191_123605427_n.pn

25627486_1586904154689197_679543172_n.pn

25674508_1586903874689225_419944615_n.pn

25627528_1586903848022561_1674957149_n.p

Ja skonczylem robote, dostalem hajsy z pracy i czekam az sie zaksieguja z wpłatomatu i atakuje moja ofiare, a juz mam upatrzone bo ma obszerna wish liste i moje gusta :D Niestety ja w tym roku troche slabiej bede uczestniczyl bo mnie finansowo dosc mocno obciazyl tatuaz :( Ale postaram sie dla kazdego cos znalezc :>

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano
  • Autor

Mnie finansowo obciazyl dzieciak, Komornik juz jedzie :frog: A irek pieknie dojechal z giftami :banderas: @Krzysztof Tomczak Ciebie to chyba obciazyl nieboszczyk z 2dsem.

Na szczescie jak czlowieka deprecha łapie, mój guwniany laptop ma jedna wielka zalete, jak zbliza sie od kogos gift to na 3 sekundy mam zwieche i wiem ze cos leci xDDD

qIaPCCT.png

Dziekuje serdecznie  @Starh bardzo sie ciesze, slyszalem tyle dobrego o tej grze wiec bedzie okazja sprawdzic samemu :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Krzysiu, jak Cię lubię :banderas: Dwie PRZEZA(pipi)ISTE i cholernie przeze mnie oczekiwane produkcję, łezka mi się w oku zakręciła... Mikołaj na medal, jak wrócę do domu to będę rezać w to do upadłego!b03a12afc2fc873c7b4b89c9e6341d6f.jpg33e72d4932dc042a9daefc416e6c245b.jpg

Opublikowano

Rozyebau mi tym system :banderas: Dawno się tak nie cieszyłem z prezentu, zwłaszcza, że na kupno Ori naciskała również moja druga połowa, więc Krzysztof zaliczył nieświadomie 2-hit combo :banderas:

Opublikowano

BigLiquidGorilla.gif

Poszły konie po betonie B), dziękuję bardzo! 

Spoiler

S3OnDdQ.png

Opublikowano

Grubo :obama: Co za tytuły tu latają, Jezusicku. FPE community 11/10

Opublikowano

a myślałem, że po świętach będę pisał inżynierkę :P

Opublikowano

Ledwie napisałem posta wyżej, a tu... :fsg: Bayonetta to obok MGR:R nadslasher, Franek - dziękuję Ci pięknie! I strzeż się, bo przed nowym rokiem dostanę wypłatę, więc nie znasz dnia ani godziny! 34ba73627ca47fd63065683e5b75b9ae.jpg

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Forumkowy witer steam sale to dla mnie przede wszystkim walka z internetem, który odmawia współpracy. Mimo to udało się odebrać prezent i za chwilę spóbuję (o ile inernetowy szatan pozwoli) zrobić zakupy dla mojej ofiary.

35c0c50b9d538.png       27dcabe1bf9a4.png

:lapka:

Opublikowano

Gifty ostro lecą. Rispekt bo człowiek ledwo się odwróci od kompa a tu nowe posty z fotkami prezentów dają radochę.

Opublikowano

Hmm @Frantik
tutaj siedzi i rozdaje gify a ja wciąż nie wiem czy dostał prezent wczoraj ode mnie. Ty to tak specjalnie robisz czy coś się zyebauo w Steamie? :yao: Daj znać bo nie wiem co robić. Gift niby wysłany, wisi u mnie w ekwpiunku.

Edit: ok widzę że odebrany. :cool:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ano właśnie odpaliłem kompa, a tu na wejściu wita mnie

IbE5FKi.jpg

Jasne, że dostał. Dzięki, Ireq. :good:

Na telefonie w nawale maili ze Steama jakoś mi umknęło. :yao:

Opublikowano

2dj6tkp.jpg

2dv63b8.jpg

Numer 1 z mojej listy życzeń i Bayonetta, na którą czaiłam się od dawna :banderas::banderas::banderas:

Bardzo dziękuję za sztosowe rozpoczęcie świąt <3

Opublikowano

Ledwo się człowiek na dyżurce rozłożył, a tu już atakują geszeftami :obama:

51N6VTd.png

The Long Dark w bonusie dodane, co się dzieje, to ja nawet nie :banderas: a nie minęły nawet 24h od rozpoczęcia akcji. 

Ślicznie dziękuję @Velius

Opublikowano

Nie mam słów. Po prostu nie wiem, co napisać. 5e8c1956b2c9ca0467c7090e76efb79a.jpg

A, wiem co napisać. Ireq, pokłony dla Ciebie i po stokroć dziękuję! Oraz pozdrawiam Rayosa, który będzie to liczyć ;)

Opublikowano

Co tu sie dzieje..... no ten rok chyba znowu bedzie rekordowy. 

Opublikowano
  • Autor

Przekroczylem budzet mikolajkowy ustalony przez zone o 200% w tej chwili :kaz:

Opublikowano

U mnie podobnie :lapka:

Opublikowano

Xd 

5aac33e864575f74.png

Opublikowano

2uh7mtk.png

Dobrze? Bardzo dobrze a nawet wspaniale! :banderas:

Wielkie dzięki!

Opublikowano
  • Autor

@Orzeszek chory czlowiek :obama:

ZHaGFiq.png

Alez bedzie grane, duzo sie chwali ten tytul na forumku wiec nie moge sie doczekac az przetestuje po swietach, dziekuje pieknie :banderas: