Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Wiesz ze jak laptop zamuli na chwile to cos sie dzieje. Alez bedzie grane w odswiezona wersje, czlowiek malo sie nie oplul ze cos jeszcze mu wypadlo z worka mikołaja Pieknie dziekuje @selene za wspanialy prezent. Alez szalenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Velius dziękuję Ci ślicznie za Fallouta NV! A ten bonus to prawdziwa petarda, tak długo zbierałem się do zakupu, aż w koncu zrobił to za mnie mikołaj. Już wiem od czego zacznę :). Pokłony Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Ok, wysypałem resztę giftów. Z tego co widzę jeszcze chyba 3 czekają na odbiór. I to ode mnie na tyle w tym roku - na więcej niestety i tak już mocno nagięty budżet mi nie pozwoli. Przykro mi, że nie udało mi się czymś obdarować wszystkich uczestników, ale mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze lepiej. Z tego miejsca więc pragnę również życzyć wszystkim udanej forumkowej zabawy aż do końca eventu, a także podziękować za wszystkie gifty, życzenia i ciepłe słowa, jakie otrzymałem do tej pory. Niech moc forumkowego ducha Świąt będzie z Wami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Gadasz jakbys gdzies sie wybieral, siedz tu i ciesz sie szczesciem innych Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Nie no gada jakby już nie chciał dostać żadnego prezentu Jestem pewny że będiesz jeszcze zobligowany do odwiedzenia tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Taki zabiegany dzień a tu niemalże od rana kolejne bomby Tyle za(pipi)istości czeka No zrobiliście mi kolejny dzien koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Kolejna bomba została zrzucona prosto na mój przytłoczony łeb W tym momencie tylko boli mnie serducho, że nie mogę obdarować Was wszystkich już dzisiaj Pięknie dziękuję, drugi Max to najbardziej klimatyczna część serii, jestem przeszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Wooo, Mother Russia Bleeds od selene Przy takich upominkami to aż się boję głównego prezentu (czyli od tego którego jestem celem) Ps. Zdjęcia potem Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Nawet nie zdąrzyłem załączyć ściąganie poprzednich a tu kolejne świąteczne niespodzianki Swoją drogą dobrze się dobraliście z tymi giftami Piekne dzięki. Kocham ten forumek!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) Oj będzie gotowane. Edytowane 23 grudnia 2017 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) Chłopakowi zaciał sie spust i strzela gdzie popadnie No teraz cos japonskiego Dziekuje serdecznie @Gumiś_JaGoDa. Taka mala adnotacja, jak dostajecie kluczyk to jako dodatek dlatego ze zakupilem gierke wczesniej w humble store na promocji, nie wiedzac czy u nas w ogole bedzie cena/promo z mysla wlasnie o tym sale, nie sa to zadne g2a czy inne zlodzieje wiec smialo ładować na swoje konto Edytowane 23 grudnia 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) Pierwszy raz biorę udział w tej akcji i jestem bardzo mile zaskoczony. Cieszę się bardzo z tego co otrzymałem, a jeszcze bardziej cieszę się, że mogłem sprawić radość niektórym z Was. Świetna akcja i nie mogę doczekać się kolejnego roku, na który z pewnością przygotuję się lepiej. Wszystkim Wam życzę pogodnych i radosnych świąt! Jeszcze raz serdecznie dziękuję Edit: Dziękuję Hum! Edytowane 23 grudnia 2017 przez Gumiś_JaGoDa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) @Kymel Zaraz moja się na mnie obrazi, bo bardziej cieszę z prezentów od Ciebie Edytowane 23 grudnia 2017 przez Starh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 @Kymel najpier daje gierke z SIEKIERKA a potem worek kutasów, co on bedzie z tym robil? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Robota w kuchni pali się od rana, z wiadomych powodów a tu takie niespodziewanki: No GURWA PANOWIE... Kłaniam się w pas. Miałem te tytuły jeszcze sobie zakupić. Teraz już nie muszę. SZALEŃSTWO, CZYSTE SZALEŃSTWO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Mayday mayday jestem zbombardowany Dalej czekam na przelew Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 2 minuty temu, Velius napisał: @Kymel najpier daje gierke z SIEKIERKA a potem worek kutasów, co on bedzie z tym robil? Domyśl się Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Ja nic nie wiem na ten temat. Pięknie dziękuję, będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Człowiek ledwo zdążył włączyć jedną z otrzymanych gierek, a tu dalej bombardują Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 O Kur.va! Kiedy już myślałem, że absolutnie nic mnie nie zaskoczy wpadło to! Rayos nie wiem co napisać nawet. Dziękuję Ci ślicznie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Uspokojcie sie już Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) ok odebrałem prezenty dziękuję mojemu secret santa zakupy tak trafione że potem velius bezdomny ponownie to samo chciał dać na pierwszy ogień planet coaster i już instaluje a tales of berseria jak ochłonę po xenoblade 2 Edytowane 23 grudnia 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 773 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Ajajaj, widze ze nie ma co planowac doreczen na dzien do przodu bo ktos mnie uprzedzil juz z jedna niespodzianka xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 ja śledzę temat i chce codziennie jednego gifta wysyłać ale też nie będę kupował na zaś bo za dużo tego aby ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Co tu sie dzieje, czlowiek myslal ze juz koniec, a tu @Moldar zza krzaka, dziekuje bardzo, bedzie grane w nowym roku, juz kilka razy sie do gierki przymierzalem zeby kupic. Wszyscy tutaj sa niesamowici Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi