Opublikowano 16 maja 20186 l Z tej grupy co mają raczej wyjdą bez problemu, ale jak trafią na Kolumbię to RIP [*]
Opublikowano 16 maja 20186 l Autor @Kyo mógłbyś odpiąć temat o kwalifikacjach i przypiąć ten? z góry dzięki ontop co do Anglików Edytowane 16 maja 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 16 maja 20186 l 14 minut temu, c0ŕ napisał: @Kyo mógłbyś odpiąć temat o kwalifikacjach i przypiąć ten? z góry dzięki Pisał w CW że to nawoływanie na niego nie działa, pisz mu priva :lapka:
Opublikowano 16 maja 20186 l Zakladaj juz ktos lepiej typera. Nic nie mnie to nie obchodzi ze jeszcze miesiac
Opublikowano 16 maja 20186 l 18 minut temu, c0ŕ napisał: a to inny admin może to zrobić, @Colin @Square Zawsze możecie też użyć opcji Zgłoś.
Opublikowano 16 maja 20186 l 2 godziny temu, Yakubu napisał: Z tej grupy co mają raczej wyjdą bez problemu, ale jak trafią na Kolumbię to RIP [*] Nie analizowałem drabinki, ale jeśli ich grupa łączy się z naszą w 1/8, to raczej nie z Kolumbią się spotkają Niemcy odczarowane, w sumie najwyższa pora na tych pastuchów.
Opublikowano 16 maja 20186 l No nie wiem, ja stawiam, że u nas grupę wygra Kolumbia, a Anglicy wyjdą z drugiego i wcale się nie zdziwię jeśli wyjdą z grupy tylko dlatego, że będą mieli delikatnie lepszy bilans bramkowy niż Panama czy tam Tunezja
Opublikowano 16 maja 20186 l Mam nadzieję że RLC dostanie swoje minuty i pokaże się z dobrej strony aby w przyszłym sezonie grać w pierwszym teamie Chelsea. Oczywiście będę kibicował moim rodakom z Anglii. Edytowane 16 maja 20186 l przez hav7n
Opublikowano 16 maja 20186 l Autor 4 godziny temu, schabek napisał: Zakladaj juz ktos lepiej typera. Nic nie mnie to nie obchodzi ze jeszcze miesiac tez na to czekam
Opublikowano 16 maja 20186 l 4 godziny temu, c0ŕ napisał: @Kyo mógłbyś odpiąć temat o kwalifikacjach i przypiąć ten? z góry dzięki ontop co do Anglików nie wiem co jest w tym odpadaniu anglików z turniejów, ale smakuje to zawsze wspaniale xD Edytowane 16 maja 20186 l przez ragus
Opublikowano 17 maja 20186 l Jak jest ktoś kto pociągnie typera w tym roku ( @c0ŕ ??) to macie excela z wprowadzonym terminarzem grupowym i resztą na modłę typera euro 2016. Ja raczej mogę nie mieć tyle czasu, żeby wklepywać codziennie https://we.tl/2T0EOdD9a6
Opublikowano 17 maja 20186 l Autor ehh no ja nie wiem, pomyślę na dniach bo też nie wiem jak będę miał z czasem w czerwcu. pewnie jak nikt nie będzie chętny to i tak ogarnę, ale jak ktoś inny ma ochotę to zachęcam do organizacji dzięki bartg za ten arkusz, już trochę mniej roboty z tym powinno być Edytowane 17 maja 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 20 maja 20186 l W dniu 16.05.2018 o 21:10, ragus napisał: O ja pier.dolę, ten karny Southgate'a... z dobre 5 lat leczyłem się z nienawiści xD
Opublikowano 21 maja 20186 l Autor Radja (*) a tu Hiszpania bez miedzy innymi Cesca, Bellerina, Moraty i Alonso
Opublikowano 21 maja 20186 l 4 minuty temu, c0ŕ napisał: Moraty xD A jeszcze niedawno ogladałem dokument HBO Road to Russia i tam Morata taki podniecony, że teraz dadzą rade na tych MŚ
Opublikowano 21 maja 20186 l Autor Icardi też nie jedzie Trzeba przyznać że nie jest on ostoją dobrej atmosfery, MOŻE w końcu Aguero odpali się na turnieju albo Higuain nie będzie notował spektakularnych wpadek jak do tej pory. Śmieszna też sprawa że game winnerzy poprzednich turniejów nie jadą, czyli Gotze i Eder. Naniego również zabraknie, jest za to Quaresma (przyznam że nie spodziewałem się jeszcze parę lat temu że w wieku 35 lat nadal będzie odgrywał taką rolę w kadrze).
Opublikowano 21 maja 20186 l Icardi odbił laskę koledze Lionela więc ma prze(pipi)ane w kadrze, a Sampaoli stawia na tego, który jest mu bardziej potrzebny.
Opublikowano 22 maja 20186 l Jako ciekawostka, tak by wyglądała reprezentacja Jugosławii gdyby dzisiaj ten kraj istniał
Opublikowano 23 maja 20186 l Krzysiu Krawczyk ma mocną konkurencję Trzeba jakąś mini eurowizję przeprowadzić, żeby wyłonić oficjalny hymn