Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Ale nie obesraj się

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 408,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Dj to co tam jeszcze bylo? Chyba nie liczysz takich kapci jak 5:0 Rosja - Nafciarze? Wynik ok ale oczy bolaly. Brazylia z Neymarem turlajacym sie jak w soulsach? Tokar, wez mu pomoz.

Opublikowano

Alisson podsumował nas niedziele.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Parówy do góry i golimy frajerów

nawalka-g-R1.jpg

Opublikowano

To teraz (pipi)a przyznać się kto cofał  autobus jak  spałem

Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał:

Chyba nie liczysz takich kapci jak 5:0 Rosja - Nafciarze? Wynik ok ale oczy bolaly

Nie no pierwsza polowa w wykonaniu Polakow podobna do Saudyjczykow, ino wiecej goli wpuscili. Podania do rywala, szybsze podanie = strata, gorne pilki na aut, zagrania na wolne pole poza boiskiem, przejecie idealnej pilki do kontry = wycofanie do obroncy+bramkarz, slabiutki pressing, no i Arabowie nie zasluzyli na czerwone kartke w 1 polowie ( Krychowiak przykro to mowic, ale powinno byc juz 10 na 11 ).

O nieistniejacym praktycznie Lewym nie mowie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

mi szkoda tylko ludzi na tym placu czerwonym i na trybunach, przyjechali do rosji gdzie niedźwiedzie biegają po ulicach kibicować drużynie a tutaj taka paraolimpiada i sraka, jeden z gorszych meczy na tych mistrzostwach, przypominał nieco ekstraklasę 

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie to najgorszy mecz tego turnieju, trudno mi wyobrazić sobie gorszy, nawet z naszym udziałem.

Opublikowano

no ogólnie nie zazdroszczę Nawałce

-zmieniać ustawienie?

-Fabian za Szczęsnego?

-Milika spakować do Polski?

-a może nic nie ruszać, bo mecz przegrany w głowach, a nie umiejętnościami?

ehhhhh/10

Opublikowano

Pisałem wczoraj, ze dziś będzie kubeł zimnej wody to zostałem zminusowany i zjechany. Prawda jest taka, ze sam Nawalka przegrał ten mecz. Za bardzo zaryzykował.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

pisales też ze dzis gramy z urugwajem...

Opublikowano
Teraz, kermit napisał:

pisales też ze dzis gramy z urugwajem...

Ze następny mecz i wiadomo, ze się przejęzyczyłem. Piłka jest okrutna, ale akurat dziś sprawiedliwy w(pipi) dostaliśmy.

Opublikowano

Urugwaj , Senegal.. co za różnica. Jak się zapomina, że piłkę podaje się do tych ludzi, których twarze znamy z treningów, a nie tym, co nie znamy, to potem tak jest.

Opublikowano

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

spaniała współpraca

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

:pawel:

Opublikowano

Wszedlem tylko sprawdzic, czy milan i mejm komentowali i sie kurwa nie zawiodlem. :v

Opublikowano

Może to i lepiej, że taki (pipi) mecz wyszedł i porażka. Chyba gorzej byłoby zremisować po takim meczu, bo jeszcze by się zachwycili tym 1 punktem.  Teraz mogą pokazać, czy potrafią się podnieść, czy nie mamy po co jeździć na takie turnieje, bo turniej cały czas trwa.

Nie wiem, po co pier.dolenie o jakimś baloniku. Chyba normalne, że jak się jedzie na taki turniej to wierzy się w zwycięstwa i wyjście z grupy.

Opublikowano

ja tylko napisze że smuteczek jest i lipa będzie przed kolegami z pracy się pokazać po takiej grze....