Opublikowano 5 kwietnia 20251 r 10 minut temu, Mejm napisał(a):Mozna tez sobie powiekszyc czcionke w oknie pisania postaNie powiększach sobie tylko używasz większej i po napisaniu jest dużo większa niż domyślna.
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Dobrze, że u mnie jeszcze wzrok dobry i mi ta czcionka nie przeszkadza.
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r 2 godziny temu, k0ntra napisał(a):W statusach pokazuje tylko 3 odpowiedzi.Podbijam.
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r 36 minut temu, Square napisał(a):Nie powiększach sobie tylko używasz większej i po napisaniu jest dużo większa niż domyślna.Tak. Po napisaniu po prostu juz jej nie zmniejszam bo mi sie nie chce drugi raz wlazic w ustawienia wielkosci.
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Fajnie, że forum zyskało na responsywności (takie mam przynajmniej odczucie).Gorzej, że mam wrażenie jakiegoś dziwnego skalowania treści np. widok kompaktowy w nieprzeczytanych jest daleki od kompaktowego - strasznie rozlazłe to, "interlinia" kolejnych wątków dużo za duża: Edytowane 5 kwietnia 20251 r przez Badus
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Czcionka to tragedia, zwłaszcza podczas pisania posta trzeba korzystać z lupy.
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r 4 godziny temu, Mejm napisał(a):Tak. Po napisaniu po prostu juz jej nie zmniejszam bo mi sie nie chce drugi raz wlazic w ustawienia wielkosci.125% czcionki powinno być defaultem.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Jak (na tel) dać linka żeby dało się go kliknąć, bo teraz jest jako zwykły tekst?
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Pewnie tak samo jak do tej pory - wklej linka i dorzuć spację albo przejdź do następnego wiersza.Test: https://m.jbzd.com.pl/obr/4067732/taktyk
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Faktycznie Tapatalk zaczął ładnie działać. Oby jak najdłużej [emoji108]
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Autor @Square dałem font 13,5, bo było 12 i to już naprawdę ledwo widać :)
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Autor 14 godzin temu, k0ntra napisał(a):W statusach pokazuje tylko 3 odpowiedzi.Zmienione na 20.11 godzin temu, Figaro napisał(a):mam wrażenie, że forum nieco umarło od czasu tej niesamowitej zmianyRaczej bez żadnego wpływu :)
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r W edgu mobilnym nie da się z forum korzystać. Cały czas przy próbie odpowiedzi ładuje kółeczko. Jak klikniesz dodaj odpowiedź to pojawia się komunikat to pole jest wymagane i tyle.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Autor 8 minut temu, easye napisał(a):W edgu mobilnym nie da się z forum korzystać. Cały czas przy próbie odpowiedzi ładuje kółeczko. Jak klikniesz dodaj odpowiedź to pojawia się komunikat to pole jest wymagane i tyle.Takie rzeczy to niestety trzeba czekać na fix od IPB, sami nie zmienimy.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Jak pole jest wymagane, to trzeba zostać rolnikiem żeby korzystać z forum
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r 31 minut temu, Perez napisał(a): dałem font 13, bo było 12 i to już naprawdę ledwo widać :)Zmieniles wielkosc w postach dodanych i bardzo spoko to teraz wyglada na m i d.Tyle, ze w polu pisania posta nadal jest mala czcionka i tam tez przydaloby sie podbic o 1. Eee to tez podbiles.Nie mowiac juz o stronie glownej. Eee chyba wlasnie podbiles bo jest git.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Autor Właśnie raczej nie podbiłem, to jeszcze jakieś inne ustawienie, bo mi się też wydaje, że w polu posta ten font to nie jest na 40-letnich ludzi. Poklikamy jeszcze, gdzie to jest.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Pierwsze zdanie.Drugie zdanie.Chyba po publikacji odstep jest zbyt duzy miedzy akapitami.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r DupaDupaU mnie normalnie.Edit.A są odstępy jakieś dziwne rzeczywiście. Później jak się edytuje to już od razu wskakują.Wróciło normalnie znowu. Na telefonie testuje.