Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skórki do nowego forumka

Najlepszy skin dla forumka to... 25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy skin dla forumka to...

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 07.09.2020 o 08:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 171
  • Wyświetleń 43,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ciemny 4.5 daje radę mocno, można śmiało instalować Novusa dla chętnych i wywalić stary "Ciemny" jakby ktoś pytał.

• Dimension wjechał w obu wersjach ( jasna i ciemna).

• Font ściemniony. Szerokość - taką ma ustawioną. Zasadniczo każdy styl można zrobić w opcji płynnej szerokości, ale u mnie na rozdziałce 2500x1400 to średnio :P. Ikonka "New" - jest to do zrobienia, al

Opublikowano

mala różnica miedzy dimensons a chameleon więc jestem zadowolony z wyboru :lapka: 

Opublikowano
  • Autor

Dimension wjechał w obu wersjach ( jasna i ciemna).

Opublikowano

Czuć nowoczesność, fajny skin.

Opublikowano

Piękny ten Dimension, jasny nie wypala galek ocznych, a ciemny jest bardzo przejrzysty 

Opublikowano

Jako jasny to Novus > Dimension, ale ciemny jest bardzo spoko.

Opublikowano
  • Autor

W temacie skinów już kolejnych ruchów nie planuję. Jest tego już trochę, do tego jakieś tła i inne pierdoły, że każdy coś dobierze. Gdzieś pod koniec miesiąca najwyżej zrobi się weryfikację tych starych skórek, czy ktoś jeszcze będzie ich używał. 

Opublikowano

Używam Elegant 4.4 i po update powstał drobny problem z Avatarami, które są za duże i zasłaniają nick użytkowników. Jakiś idea how to fix it? 

snap231.jpg

Opublikowano

Tak, zmienić na jakiś motyw który ma w nazwie 4.5, będzie wtedy kompatybilny z nowym silnikiem

Opublikowano

U mnie najlepszy się wydaje jasny Novus a na drugim miejscu ciemny Dimension.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na ajfonowym Safari (a więc i wszystkich innych przeglądarkach, jak np. Chrome) główna strona na wszystkich skórkach 4.5 i jasno-ciemnym 4.4 (więcej mi się nie chciało sprawdzać) coś się pozwala przewijać lekko na boki. Tak jakby strona była o parę pikseli za szeroka, by idealnie się wpasować na szerokość i zablokować przewijanie horyznotalne. Podfora i tematy już w porządku.

A, po wygaszeniu telefonu, czy wysłaniu przeglądarki w tło, po powrocie strona potrafi się z kolei zawęzić za mocno i zajmuje za mało miejsca, jest wolne po prawej. Nawigacja między tematami czy odświeżenie nie poprawia tego, co ciekawe.

Opublikowano

Potwierdzam, można przeciągać lekko w lewo. Też to wcześniej zauważyłem i jest trochę irytujące. Da się to ogarnąć @Perez:lapka:

Opublikowano
  • Autor
41 minut temu, Luqat napisał:

Potwierdzam, można przeciągać lekko w lewo. Też to wcześniej zauważyłem i jest trochę irytujące. Da się to ogarnąć @Perez:lapka:

Też Safari?

Opublikowano

Na iOS wszystkie przeglądarki i tak muszą korzystać z tego samego silnika, więc sądzę, że będzie to tak samo na wszystkich wyglądało - prócz może jakiejś Opery Mini, co po drodze modyfikuje strony trochę.

Opublikowano
5 godzin temu, raven_raven napisał:

A, po wygaszeniu telefonu, czy wysłaniu przeglądarki w tło, po powrocie strona potrafi się z kolei zawęzić za mocno i zajmuje za mało miejsca, jest wolne po prawej. Nawigacja między tematami czy odświeżenie nie poprawia tego, co ciekawe.

U mnie jest tak jak piszesz, czyli trochę zawężony obraz i po przesunięciu w lewo jest już nieduża "szara strefa". Źle to ująłem wcześniej, bo rozszerzenia u mnie z kolei nie ma. No i korzystam z androida a nie iOS jakby co 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Z racji braku wsparcia i rozjechania się na najnowszej wersji forumka, skin Elegant został usunięty.

Pozostałe skiny w wersji 4.4 w najbliższym czasie też będą usunięte więc jeżeli ktoś jeszcze z nich korzysta to najlepiej zawczasu przerzucić się na któryś z nowych.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Została dodana nowa skórka "Ciemny (Dynamic)". Testujcie i dajcie znać czy się podoba czy nie, i czy wszystko na niej działa.

Opublikowano

Wygląda ok u mnie, fajny skin. Nieprzeczytana dalej ładuje się jakby chciała, a nie mogła, ale to raczej nie zasługa skórki. Jak na razie wszystkie funkcjonalności są i nie robią problemów, chyba zostanę przy niej na dłużej, zwłaszcza, że na mobilce prezentuje się zacnie.