Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano

Liczyłem jednak na pokaz singla, aby faktycznie zobaczyć ten progres, no nic czekamy dalej, chociaż multi się zobaczy jeszcze dzisiaj.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 533,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcie

kiepska jakość, ale IMO to jest top jeśli chodzi o design chiefa, no i oświetlenie wygląda świetnie

Opublikowano

Prawie na początku zrobili przelot nad fragmentem mapy i nie było widać wczytywania tekstur jak ostatnio. Oświetlenie też wygląda na poprawione.

Opublikowano
  • Autor

trzeba się zapisać

Opublikowano
  • Autor

ujęcia z trailera w 4K

6Yrm7zK.png

7inum1t.png

VWDhFQ6.png

9X94Xkb.png

XIajpjg.png

0EsogaU.png

Opublikowano
41 minut temu, ASX napisał:

ujęcia z trailera w 4K

6Yrm7zK.png

7inum1t.png

VWDhFQ6.png

9X94Xkb.png

XIajpjg.png

0EsogaU.png

Widzę, że ASX mocno hajpuje gierkę. :DByle do 17tej.

Opublikowano

Dziwne, że na forum na którym jest płacz o twarz bohaterki nikt nie wspomniał, że ubrali nową AI wyglądającą jak Cortana. Gdzie są cysie i szerokie biodra :smutas:

Opublikowano

Opcja z battle passem super, najgorsze w tych wszystkich grach, że musisz się spieszyć, bo sezon się kończy i przedmioty przepadają, a tutaj możesz na spokojnie. Ogólnie sporo dobrego info, grafika bardzo ładna i ostra.

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to ta linka to taki power weapon. 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Wyglada na to, ze usuneli dasha

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wygląda legancko, mocny Vibe Halo 3

Opublikowano

Wygląda i rusza się jak H5. Chyba zrezygnowali ze spritu, bo nie widać go na filmiku. Ta linka to chyba jako power up, bo inaczej to słabo. Co oni tam mówią, że Halo to btb (no raczej nie)? Ze maja AI, które powie ci ze masz biec z flagą do bazy? 

To będzie dobre multi, ale dla fanów serii, bo świata to oni raczej tym nie podbiją.

Opublikowano

No oby nie chcieli właśnie podbić świata, zachęcić casuali, i postawili głównie na duże tryby typu btb czy ten co był w 5 Ala battlefield a na arenę rzucą jakieś ochłapy.