Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Gra prawie skończona (został ostatni boss), a amiibo jeszcze nie ma. Co za wał
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Jarałem się jak miało wyjść w maju na Switcha. Faza mi przeszła i sorry ale do 19-ego obstawiam, że będę męczył dodatek do Xeno 2 lub cokolwiek innego (RDR2?)
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Jakaś gazeta potwierdziła Diablo 3 na Znicza. Opublikowali artykuł że szczegółami jakie będą ekskluzywne dodatki itp. I premiera pod koniec tego roku. Szybko ściągneli.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Nie jakaś gazeta tylko Forbes xd jest juz dyskusja w ktoryms temacie btw
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Grabek napisał: Nie jakaś gazeta tylko Forbes xd No Forbes to gazeta. Nie podałem tytułu bo nie byłem pewny czy akurat ta.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l ciekawe czy będą kasować za 279zł za diablo xd a ok 60$ XD czaicie grać w diablo 3 w 2018roku? trochę siara. Edytowane 16 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l 33 minuty temu, Grabek napisał: Jeżeli nie będzie wymogu always online, to wjedzie szybciutko. konsolowe można grać offline, poza sezonami ofc Godzinę temu, milan napisał: Orzeszek, kupiłes już? nie planuje. Starczy, że mam kopie na pc, xbox i ps4 w cyfrze
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Teraz, Orzeszek napisał: nie planuje. Starczy, że mam kopie na pc, xbox i ps4 w cyfrze Mówie o switchu
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, milan napisał: Mówie o switchu xd ok nie ogarnąłem, a co sprzedajesz już? Na black friday sobie upoluje myśle, za 3 tyg sie przeprowadzam i nie widze sensu w kupnie teraz, dodatkowy klamot do walizki.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Nadal nie ogarnąłes, pisałeś w innym temacie że jak ja kupię to ty tez kupujesz. Nie zeby mi zależało, ale grzecznie spytałem
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l DLA OKAMI XD kupie u lokalsów, trzeba ograć te octopath traveller i mario króliki, no i overcooked 2. Edytowane 16 sierpnia 20186 l przez Orzeszek