Opublikowano piątek o 13:562 dni Dziś wpada kolejny znaczący update do tego EA. Dla mnie jest to bezsprzecznie jedna z 2-ch najważniejszych premier na 2026 (nr. 1 to SAROS rzecz jasna). I tak, oficjalnie mamy już potwierdzenie że na konsolach też się pojawi.A dziś? Nowe mechaniki, nowe brońki (w tym ataki wręcz) i kilka innych rzeczy. Aha, no i weryfikacja dla Steam Decka, choć granie w to w mniej niż 60FPSach nie wydaje mi się dobrym pomysłem (a tak pewnie będzie chodzić). Sam mam nastukane już ponad 300h lekko i ciągle mi mało. To naprawdę niesamowite jak ta gra zmieniła się od pierwszego wydania EA (to już ze dwa latka pewnie). Znacząco urosła i wypiękniała, nabierając przy tym głębi. Rogalik wart absolutnie każdych pieniędzy i poświęconego czasu. Sugeruję brać ją na celownik na przyszły rok, bo o rozczarowaniu absolutnie nie może być tutaj mowy. Edytowane piątek o 15:462 dni przez Amer
Opublikowano piątek o 15:472 dni No, ciągle czekam na wersję na konsolę, podobało mi się od pierwszego zwiastuna, ale to już dawno xd