December 8, 20178 yr No nie powiem, wygląda intrygująco. Nie jest to ani walking sim, ani też chamska sieka a'la kolejny klon Painkillera. Coś pomiędzy...? Jestem na tak.
December 8, 20178 yr Design broni i przeciwników wygląda bardzo ciekawie. 59 minut temu, Frantik napisał: No nie powiem, wygląda intrygująco. Nie jest to ani walking sim, ani też chamska sieka a'la kolejny klon Painkillera. Coś pomiędzy...? Jestem na tak. Dla mnie to Shadow Warrior + Bloodborne
December 14, 20177 yr W klimatach Bloodborna? Dla mnie to klimaty Painkillera. Może coś dobrego z tego będzie bo Hellraid niestety skasowany
April 18, 20196 yr Trochę odkurze temacik ostatnim króciutkim gameplayem jaki Astronauci wrzucili na swój fanpage. Plus kilka screenów Tutaj więcej info o samej grze + kilka akcji na gifach http://www.theastronauts.com/2018/12/witchfire-a-year-after-reveal/ i ostatnie info Chmielarza http://www.theastronauts.com/2019/04/itll-be-done-when-its-done/ Edited April 18, 20196 yr by Ryo-San
April 18, 20196 yr 10 minut temu, Rozi napisał: Taki Bioshock/Dishonored dla ubogich. Czemu dla ubogich? To ma być gra w stylu souls like.
April 18, 20196 yr 1 minutę temu, Ryo-San napisał: Czemu dla ubogich? To ma być gra w stylu souls like. Opisuję co zobaczyłem na tym fragmencie gameplayu.
April 18, 20196 yr Jak wolniejszy Doom. Zobaczymy jak wyjdzie. Ogólnie myślałem, że gra jest tworzona tylko na PC.
April 18, 20196 yr 4 minuty temu, Rozi napisał: Opisuję co zobaczyłem na tym fragmencie gameplayu. Ja tam jak widzę ten gameplay to właśnie BioShock czy Dishonored jest biedą przy tych skromnych 13 sekundach Edited April 18, 20196 yr by Ryo-San
April 18, 20196 yr 20 minut temu, Rozi napisał: Taki Bioshock/Dishonored dla ubogich. Gdzie ty tam widzisz te gry xD bo ja widzę jedyny wspólny mianownik to kamera fpp i strzelanie Na blogu nawet piszą, że to nie będzie story driven gierka, tylko skupiać się będzie na wyzwaniu i masterowaniu skilla i poziomów. Brzmi fajnie, ogólnie Chmielarz raczej w strzelanki zawsze umiał więc zobaczymy, wstępnie jestem na tak.
April 18, 20196 yr Nie no przecież w Bioshocku i Dishonored nie było używania wolnej ręki do plasmidów, czy mignięcia i innych umiejętności, ja pierdolę. Gdzie ja widzę podobieństwo do strzelania jedną ręką, a drugą używania magicznych mocy, kurwa zniszczcie to forum.
April 18, 20196 yr 19 minut temu, Rozi napisał: Nie no przecież w Bioshocku i Dishonored nie było używania wolnej ręki do plasmidów, czy mignięcia i innych umiejętności, ja pierdolę. Chciałem wejść z Tobą w polemikę ale pacze i pacze i kurde przelew od Chmielarza jeszcze nie doszedł. I co ma do tego "wolna ręka" ? Edited April 18, 20196 yr by Ryo-San
April 18, 20196 yr 13 minut temu, _Be_ napisał: No tak ślizg i użycie guwna ręką = bioshock/dishonored Wiedźmin 3 i Soulsy to przecież to samo bo jest tpp i się walczy mieczem! No tak było nie zmyślam! p.s Chmielarz jeszcze nie zapłacił
April 19, 20196 yr Wygląda zupełnie jak FFXV, tam też były warpy. A poważnie to Chmielarz jako osoba publiczna jest cienki jak sik węża, ale po Painkillerze i Bulletstorm nie powinno być wątpliwości, że w FPSy to on umie. Obserwuję z ciekawością ten projekt i trzymam za niego kciuki.
April 19, 20196 yr O kurde wskakuje do obserwowanych. Painkiller mnie orał pamiętam, ale już Bulletstorm mnie znudził trochę.