Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Dziś wpada kolejny znaczący update do tego EA. Dla mnie jest to bezsprzecznie jedna z 2-ch najważniejszych premier na 2026 (nr. 1 to SAROS rzecz jasna). I tak, oficjalnie mamy już potwierdzenie że na konsolach też się pojawi.A dziś? Nowe mechaniki, nowe brońki (w tym ataki wręcz) i kilka innych rzeczy. Aha, no i weryfikacja dla Steam Decka, choć granie w to w mniej niż 60FPSach nie wydaje mi się dobrym pomysłem (a tak pewnie będzie chodzić). Sam mam nastukane już ponad 300h lekko i ciągle mi mało. To naprawdę niesamowite jak ta gra zmieniła się od pierwszego wydania EA (to już ze dwa latka pewnie). Znacząco urosła i wypiękniała, nabierając przy tym głębi. Rogalik wart absolutnie każdych pieniędzy i poświęconego czasu. Sugeruję brać ją na celownik na przyszły rok, bo o rozczarowaniu absolutnie nie może być tutaj mowy. Edytowane 12 grudnia 202512 gru przez Amer
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru No, ciągle czekam na wersję na konsolę, podobało mi się od pierwszego zwiastuna, ale to już dawno xd