Opublikowano 6 marca 20205 l Wleciał album https://open.spotify.com/album/6R8ir7mqaqV3vrtv5pmvID?si=WgyzElQpTCOwnRzU11n5AA
Opublikowano 6 marca 20205 l Po 4rech singlach (Kolo Fortuny ciezko oceniac bo troche intro) i tak bylem przekonany, wzialem w ciemno bez odsluchu i nie zaluje
Opublikowano 6 marca 20205 l Ale (pipi)a za(pipi)ista ta płyta, pierwsza od nich, która mi się podoba w całości. Aż sobie kupiłem fizyka, a fizyka polskiego rapu ostatnio kupiłem chyba w 2013 roku.
Opublikowano 7 marca 20205 l No płyta sztosiwo Po pierwszym przesłuchaniu mogę śmiało przyznać klasyczne 12/10. Edytowane 7 marca 20205 l przez Butt
Opublikowano 8 marca 20205 l Jak wam się takie smętne pi.e.r.dolenie jeszcze nie znudziło przez tyle lat?
Opublikowano 9 marca 20205 l ;( Chodziło mi raczej o starą szkołę vs. nową. Można liczyć na dyskusję na poziomie czy punchliney i 1997 roku wróć? Edytowane 9 marca 20205 l przez Jotrazydwa
Opublikowano 10 marca 20205 l IMO nudna ta płyta. Takie generyczne rapsy zarówno pod względem bitów jak i tekstów. Po dwóch przesłuchaniach nie mam zamiaru wracać.
Opublikowano 10 marca 20205 l Co to znaczy generyczny? Jesli zarzucasz im to, ze nagrali kolejna plyte w podobnym stylu to dla mnie to zaden zarzut bo lubie ich styl, zwlaszcza podczas jazdy samochodem. Jak nagraja kolejna plyte na sentymentalnych samplach z lat 80tych z drewniana nawijka Oskara to pewnie kupie i bede sluchal bo dokladnie tego od nich oczekuje. Edytowane 10 marca 20205 l przez Rillas
Opublikowano 10 marca 20205 l 15 godzin temu, Jotrazydwa napisał: ;( Chodziło mi raczej o starą szkołę vs. nową. Można liczyć na dyskusję na poziomie czy punchliney i 1997 roku wróć? No ale z czym chcesz dyskutować? Jak tylko rzuciłeś coś o smętach? Myślałem, że to ogólnie o hop siupach albo o Kł0p0cie, a tu jakieś oldschole trveschoole. Wiadomo, kiedyś to byli czasy, jak Kasta Squad mówił hip hop, teraz już nie ma czasów. Smęty to były właśnie dawniej o zapierdalaniu za 6 stów i wysuszeniu się jak śliwka.
Opublikowano 11 marca 20205 l Nowa płyta, stara jakość. Świetne w większości bity i taka sama jak zawsze, czyli męcząca mnie, nawijka. Modne granie na nostalgii za czasami, których przeciętny słuchacz składu pewnie nawet nie pamięta, ale nie będę kłamał, jakiś klimat jest. Różnica w stosunku do wcześniej twórczości taka, że zamiast setnej opowieści o ćpaniu i miejskim życiu dostajemy ckliwe historyjki "z dzieciństwa". Przesłuchałem raz dla zasady i do kilku kawałków chwilę będę wracać ze względu na muzykę. No ale jak na obecną scenę to i tak jest kilka level wyżej od normy.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Ja z hip hopów to na jutubie odpalam tylko dwóch gości: Problem i jeszcze jednego. Gościu jakoś do mnie trafia, dobra muza a'la lata 80te, tekst czasem bez sensu, ale całość niezła, aż kupiłem 2 płyty
Opublikowano 14 stycznia 20214 l 20 godzin temu, grzybiarz napisał: Ja z hip hopów to na jutubie odpalam tylko dwóch gości: Problem i jeszcze jednego. Gościu jakoś do mnie trafia, dobra muza a'la lata 80te, tekst czasem bez sensu, ale całość niezła, aż kupiłem 2 płyty To jest duet grzybi
Opublikowano 14 stycznia 20214 l ja z hip hopów na youtubie nie odpalam nic ale na spotify czasem odpalam takich co mi sie podobaja