Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Way Out

Featured Replies

Opublikowano

Dejcie mirror

• Odpowiedzi 150
  • Wyświetleń 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po tych komentarzach aż poszukałem mirrora tego materiału. Nie rozumiem w czym problem. Fragment może nie jest najlepszy (typowy set piece z QTE), ale fajnie to wygląda i jest potencjał. Do tego mówim

• A Way Out - matko boska, jakie krapiszcze    pyknęliśmy z kumplem gierkę na raz i muszę przyznać, że już dawno tak się nie modliłem, żeby przygoda dobiegła końca. Absolutnie nic nie jest w tej grze do

• przeszedłem razem z @MYSZa7 A Way Out w jeden wieczór i muszę powiedzieć, że jak na indyka i za taką ceną to za(pipi)i,sta gierka, na początku myślałem że będzie to jakiś crap po zapowiedziach i pierw

Opublikowano

Opublikowano

Animacja biegu wygląda lepiej niż w ME Andromeda, nie wiem co wy chcecie. 

Spoiler

Zagram jak będzie w PLUSIE :Coolface: 

Opublikowano

Chyba embargo zeszło, bo widzę nowe publikacje. Tutaj dłuższy gameplay z komentarzem Faresa.

Opublikowano

Ale będzie uciekane z więzienia :kaz:

Opublikowano

Po pierwszych zwiastunach z ub roku E3 i końcem roku gra mnie bardzo zainteresowała szczególnie poprzez formę. Postanowiłem nic więcej nie oglądać by sobie nie spoilerować. Trochę Wasze komentarze mnie martwią. Poczekam na jakieś oceny 7-8/10 będzie ok. Tym bardziej że za 100 zł gierka w pudełku.

Będzie jakiś trial w EA Access?

Opublikowano
18 godzin temu, Figuś napisał:

Animacja biegu wygląda lepiej niż w ME Andromeda, nie wiem co wy chcecie. 

Ukryj zawartość

Zagram jak będzie w PLUSIE :Coolface: 

Co-op fabularny - 50pln i bierę. Szczególnie, że wystarczy, że ja mam kopie i moge grać ze znajomym przez udostepnienie.

Opublikowano

To nawet nie jest udostępnianie, druga osoba pobiera ze store wersje testową i podłącza się do osoby która ma gre.

Opublikowano
1 godzinę temu, marbel007 napisał:

Będzie jakiś trial w EA Access?

będzie 

Opublikowano

Jedyne co mnie martwi, że okaże się to grą "Press X to win", albo "Press [] to pay respects".

Opublikowano

Ktoś szykuje się na piątek?

macie już pary w celi? :)

Opublikowano
Są już jakieś oceny??

PlayStation LifeStyle - 100 / 100

Attack of the Fanboy - 90 / 100

Wccftech - 90 / 100

GameSpew - 90 / 100

GamingBolt - 90 / 100

Worth Playing - 90 / 100

Hobby Consolas - 85 / 100

GamingTrend - 85 / 100

COGconnected - 82 / 100

Gameblog - 80 / 100

DualShockers - 70 / 100

USgamer - 70 / 100

Shacknews - 70 / 100

Game Informer - 70 / 100

We Got This Covered - 60 / 100

TechRaptor - 45 / 100

Opublikowano

Dzisiaj kupuje i z żoną będe grał ale jak wymięknie (na co jest szansa) to będę szukał kompana. Pewnie i tak drugi raz będę chciał przejść aby poznać historie z innej perspektywy.

Opublikowano

Też biorę, wer na XO.

Edit: 2h za mną, jest lepiej niż się spodziewałem. Żona (jako 2 gracz) również wkręcona. Sam początek jest ciut niemrawy, ale jeśli go przetrzymamy to robi się naprawdę fajnie (a momentami też zabawnie).

Opublikowano

Od strony technicznej i graficznej nic nie mozna zarzucic, jest sporo motywow zaczerpnietych z Uncharted 4,  sam gameplay i dialogi spoko,

mozna sie posmiac - teksty do klawisza w stylu "ile zarabiasz? albo "czy moze podrzucic jakas ksiazke do poczytania?"

Gra raczej weekendowka i max na 2 przejscia nie wiecej. Po 5h gdzies chyba na koncu jestesmy

Ale dostalem wiecej niz oczekiwalem, takie male goty w swojej klasie!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Gra skończona (6 godzin i 20 minut). Rozwodzić się nie zamierzam, ale naprawdę podobało mi się to co zobaczyłem. Mówię serio, ogromne zaskoczenie, bo spodziewałem się średniaka walczącego o noty rzędu 6/10. Biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości, A Way Out to lśniący diament. Najlepsze coopowe doświadczenie od niepamiętnych czasów. Nie gdybajcie, nie kręćcie nosem, nie sugerujcie się zbytnio wycinkami gameplayu - po prostu znajdźcie kogoś do kooperacji, podzielcie koszty na pół i przekonajcie się o atrakcyjności tej gry na własnej skórze. A Way Out to mocne i bardzo filmowe doświadczenia, w pozytywny tego słowa znaczeniu.

Opublikowano

Bylby to kandydat do gry roku gdyby to byla normalna gra, niestety jakis idiota zrobil z tego czegos pseudo gre dla dwoch osob. Jak wiadomo gra to ta z watkiem fabularnym dla jednej osoby. Jesli gra nie spelnia tego warunku nie jest gra tylko zabawka dla gimbusow.

Opublikowano
10 godzin temu, Fanek napisał:

Gra raczej weekendowka i max na 2 przejscia nie wiecej. Po 5h gdzies chyba na koncu jestesmy

Ale dostalem wiecej niz oczekiwalem, takie male goty w swojej klasie!

A ile to kosztuje? Też odpowiednio mniej, czy kolejny The Order 1886?

7 godzin temu, Mędrzec napisał:

Bylby to kandydat do gry roku gdyby to byla normalna gra, niestety jakis idiota zrobil z tego czegos pseudo gre dla dwoch osob. Jak wiadomo gra to ta z watkiem fabularnym dla jednej osoby. Jesli gra nie spelnia tego warunku nie jest gra tylko zabawka dla gimbusow.

Już pisałem Ci to w dziale PS3, ale napiszę i tutaj - "Jak na kogoś taką ksywą to straszne bzdury wypisujesz"...:reggie:
Choć pomijając ton i błędne rozumowanie to trochę kumam, co chciałeś przekazać - też niezbyt lubię obowiązkowego co-op'a.