Opublikowano 21 września 20186 l Mam nadzieje że chłopaki dostarczą, bo inaczej The Crew 2 skazało Horizon 4 na porażkę.
Opublikowano 21 września 20186 l ja cały czas liczę na grywalne balony, tego jeszcze w grach nie było
Opublikowano 21 września 20186 l Po takich komentarzach idzie jasno zrozumieć czemu MS nie raczy żadnymi innymi exami. Skoro gracze są tak mało wymagający. I wystarczy im praktycznie ta sama gra w innej skórce. A tej serii już by się przydało odświeżenie.
Opublikowano 21 września 20186 l Pójdźmy dalej, skoro w Forzie nie ma rakiet kosmiczych i bujania się Teslą po Jowiszu to zacznijmy narzekać na brak deskorolki w nowym Tomb Raiderze (bo tylko strzelanie i skakanie po pagórkach od lat), braku oddziału Gwiezdnej Floty w dowolnym Star Wars... Mam nadzieję, że chociaż Red Dead Redemption dostarczy i oprócz jazdy koniem będzie można popływać Ubotem robiąc questy poboczne dla Spongeboba
Opublikowano 21 września 20186 l Też myślę że Fajaro. Koneser wyśmienitych, wymagających intelektualnie i skillowo tytułów na wyłączność jak seria Uncharted czy The Order 69.
Opublikowano 21 września 20186 l W takim razie w FH5 niech dadzą wam pola kukurydzy w Montanie do tego traktor i wam wystarczy, a reszta wymagających graczy poczeka na znowu rewolucyjne The Crew 3.
Opublikowano 21 września 20186 l 12 minut temu, PCLabOwner napisał: Po takich komentarzach idzie jasno zrozumieć czemu MS nie raczy żadnymi innymi exami. Skoro gracze są tak mało wymagający. I wystarczy im praktycznie ta sama gra w innej skórce. A tej serii już by się przydało odświeżenie. no tak bo Microsoft tylko Forzy wydaje... dynamicznie zmieniające się pory roku to nie odświeżenie? znasz jakąś inną grę z takim patentem? No chyba że to zbyt mało innowacyjne dla ciebie i wolisz kopiowanie pomysłów z kolejnej gierki ubisoftu
Opublikowano 21 września 20186 l Ojej zmieniające się pory roku. Niesamowite. W TLOU co jest zwykłą grą liniową już to mieliśmy, ale nie! Forza odkryła to na nowo! Nie na tym polega urozmaicenie rozgrywki.
Opublikowano 21 września 20186 l Porywnawanie kilku zamkniętych leveli w korytarzowej strzelance do Open Worlda
Opublikowano 21 września 20186 l Ja już mam swojego kandydata na Nieogara 2018, od pierwszych postów mój czarny koń
Opublikowano 21 września 20186 l 8 minut temu, PCLabOwner napisał: Nie na tym polega urozmaicenie rozgrywki. Zmieniające się pory roku, zmieniające się trasy (cyk mamy ślizgawkę, cyk mamy błotko, cyk mamy jeziorko). To na czym polega urozmaicanie rozgrywki w wyścigach w takim razie? No tak - dodanie motorków - rewolucja!!!!
Opublikowano 21 września 20186 l Sorry Figar, ale trzeba być przygłupem żeby będąc na cenzurowanym zakładać nowe konto tylko po to żeby wszczynać wojnę w temacie gry której nigdy nie ograsz.
Opublikowano 21 września 20186 l Tak jest. Lepiej dodać graficzne i techniczne ficzery, bo małolatą grafyka wystarczy oczywiście. To może skoro w hotwheels były dinozaury to tu dodajmy małpki i jazdę po zoo.
Opublikowano 21 września 20186 l ale ten figaro to smutny dzieciak ale miło widzieć że najlepszy i najpiękniejszy racer generacji zmusza go do zakładania kolejnego konta
Opublikowano 21 września 20186 l 2 godziny temu, PCLabOwner napisał: To może skoro w hotwheels były dinozaury jak dinozaury to tylko Edytowane 21 września 20186 l przez hav7n
Opublikowano 21 września 20186 l 5 minut temu, hav7n napisał: wreszcie rewolucyjna gra piłkarska, a nie jakieś rozbudowywanie gameplayu itp.
Opublikowano 21 września 20186 l Wiem, że to nie o Forzie, ale ja po tylu latach mam wrażenie, że w PESie z ery ps2 animacja biegu piłkarzy złożona z 20 animacji na krzyż wyglądała bardziej realnie, niż to co mamy obecnie.
Opublikowano 21 września 20186 l No ale to poruszanie się tylko w 8 kierunkach nie wyglada zbyt realnie