Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 291,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja cały czas liczę na grywalne balony, tego jeszcze w grach nie było 

Opublikowano

Po takich komentarzach idzie jasno zrozumieć czemu MS nie raczy żadnymi innymi exami. Skoro gracze są tak mało wymagający. I wystarczy im praktycznie ta sama gra w innej skórce. A tej serii już by się przydało odświeżenie.

Opublikowano

Pójdźmy dalej, skoro w Forzie nie ma rakiet kosmiczych i bujania się Teslą po Jowiszu to zacznijmy narzekać na brak deskorolki w nowym Tomb Raiderze (bo tylko strzelanie i skakanie po pagórkach od lat), braku oddziału Gwiezdnej Floty w dowolnym Star Wars...

Mam nadzieję, że chociaż Red Dead Redemption dostarczy i oprócz jazdy koniem będzie można popływać Ubotem robiąc questy poboczne dla Spongeboba

Opublikowano

W takim razie w FH5 niech dadzą wam pola kukurydzy w Montanie do tego traktor i wam wystarczy, a reszta wymagających graczy poczeka na znowu rewolucyjne The Crew 3.

Opublikowano
12 minut temu, PCLabOwner napisał:

Po takich komentarzach idzie jasno zrozumieć czemu MS nie raczy żadnymi innymi exami. Skoro gracze są tak mało wymagający. I wystarczy im praktycznie ta sama gra w innej skórce. A tej serii już by się przydało odświeżenie.

no tak bo Microsoft tylko Forzy wydaje... 

dynamicznie zmieniające się pory roku to nie odświeżenie? znasz jakąś inną grę z takim patentem? No chyba że to zbyt mało innowacyjne dla ciebie i wolisz kopiowanie pomysłów z kolejnej gierki ubisoftu 

Opublikowano

Ojej zmieniające się pory roku. Niesamowite. W TLOU co jest zwykłą grą liniową już to mieliśmy, ale nie! Forza odkryła to na nowo! Nie na tym polega urozmaicenie rozgrywki.

Opublikowano

Porywnawanie kilku zamkniętych leveli w korytarzowej strzelance do Open Worlda :reggie:

Opublikowano

Ja już mam swojego kandydata na Nieogara 2018, od pierwszych postów mój czarny koń :problem:

Opublikowano
8 minut temu, PCLabOwner napisał:

Nie na tym polega urozmaicenie rozgrywki.

Zmieniające się pory roku, zmieniające się trasy (cyk mamy ślizgawkę, cyk mamy błotko, cyk mamy jeziorko).

To na czym polega urozmaicanie rozgrywki w wyścigach w takim razie?

No tak - dodanie motorków - rewolucja!!!!

Opublikowano

Pytanie - na ch,uj odpisujecie obv trollowi?

Opublikowano

@_Be_ A bo piąteczek w pracy wolno leci :czezky:

Opublikowano

Tak jest. Lepiej dodać graficzne i techniczne ficzery, bo małolatą grafyka wystarczy oczywiście. To może skoro w hotwheels były dinozaury to tu dodajmy małpki i jazdę po zoo.

Opublikowano

w grze samochodowej jezdzimi samochodami? szok i niedowierzanie 

Opublikowano

ale ten figaro to smutny dzieciak ale miło widzieć że najlepszy i najpiękniejszy racer generacji zmusza go do zakładania kolejnego konta  :)

Opublikowano
2 godziny temu, PCLabOwner napisał:

To może skoro w hotwheels były dinozaury

jak dinozaury to tylko :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

wreszcie rewolucyjna gra piłkarska, a nie jakieś rozbudowywanie gameplayu itp. 

Opublikowano

Wiem, że to nie o Forzie, ale ja po tylu latach mam wrażenie, że w PESie z ery ps2 animacja biegu piłkarzy złożona z 20 animacji na krzyż wyglądała bardziej realnie, niż to co mamy obecnie.

Opublikowano

No ale to poruszanie się tylko w 8 kierunkach nie wyglada zbyt realnie :usmiech: