Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kjerwa to ja musiałeś kupić. (pipi)ki. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

hah, też o nim myślałem ale odkładałem na drugi zamek a tu taki prezent. przy okazji dzisiaj w losowanku wpadł Keonigggsegsegg One:1 :banderas: 

Opublikowano

Ja dostalem senne i limitowany sweter, 2 kody

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja mialem klakson, sweter i 20k

to byl dobry dzień

Opublikowano

losowania dają dużo aut, kasy i wszystkiego - ale chvjowo, ekonomia ssie, za szybko wszystko zdobywać, zaorać!

losowania dają mało aut, kasy i wszystkiego - ale chvjowo, ekonomia ssie, za wolno wszystko zdobywam, zaorać!

:gayos: 

Opublikowano

Nie dziwie się, że niektórym to nie pasuję, całe lata wychowywaliśmy się na grach wyścigowych "od Hondy Civic do Ferrari", a tutaj nawet nie mając szczęścia w losowaniach kasa i auta lecą hurtowo. Ja się cieszę, bo na razie więcej czasu spędzam w garażu bawiąc się w tuningi i malowania niż na drodze :reggie:

Opublikowano

Ja w jednym z pierwszych losowań dostałem jakieś Lamborghini na poziomie S2 i w multiplayerze jestem z dwa razy szybszy od innych :|

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w tych season championship? I dlaczego gra nakłania mnie do kup a dodatku bonda w ten sposób :/ 

o to że każdego sezonu masz limitowane mistrzostwa gdzie za odpowiedni poziom drivatarów masz odpowiednie nagrody. jedne z nich zawsze dotyczą dodatku Bonda, reszta ma inne wymagania co do pojazdu. odpal, zobacz jakie nagrody oraz restrykcje i zdecyduj.

zimą zaliczyłem mistrzostwa bodajże super saloons. boty na expercie, Volvo V60 z dobrym tuningiem (swoją drogą cudowna maszyna), wpadł WS, SWS i trochę hajsu & expa.

Opublikowano

Car pass coś u mnie szwankuje, auta automatycznie nie pobierają sie ze sklepu wiec co tydzień jak sa dostępne dwie nowe fury, musze wejść do sklepu przez konsole i pobrać na nowo car pass. Wyglada na to ze car pass nie zapisuje mi sie na dysku 

coś ktoś?

btw dzisiaj otrzymałem kody na 2018 McLaren 720s i Black jumper xD 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie wiem, włączam grę i po prostu gram :D Od premiery mam drivatary na 1. poziomie :/

Opublikowano

Też to mam, tylko raz czy dwa w jakiś wyzwaniach pokazało mi prawdziwe levele ludzi. Pamiętam, że w trójce normalnie jeżdżąc przy drivatarze zawsze wyświetlał się level, a tu wszyscy równi na 1 poziomie :D

Opublikowano

Miałem tak przy graniu w Horizon Solo, sprawdźcie, czy na pewno połączyło Was z serwerem ;)

Opublikowano

A nie łączy samo po włączeniu gry? Trzeba gdzieś się samemu połączyć?

Opublikowano

Powinno łączyć. Sprawdź w menu czy masz innych graczy w sesji i będzie wiadomo, czy to bug czy wina solowej jazdy. 

Opublikowano

Setupy tego Don Joewon Song to jakiś kosmos, zapodałem na Forda RS200 i drift zony zimą robią się same, nawet specjalnie kontrować nie trzeba, wczoraj zapodałem combosa na 0.5 mln jeżdżąc drift zone na północy Edynburga w te i nazad :banderas:

Opublikowano

Używam jego tuningow od FH3, sprawdzę tego forda i jego ustawiania bo z driftami mam największy problem:)

Opublikowano

Polecam, przy tej mocy, 4x4 i jego setupie driftuje się fantastycznie For Dzikiem. Nie wiem tylko jak wiosną będzie działać ;)