Opublikowano 16 października 20186 l Ja też dostałem, a właśnie polowałem na ten samochód Edytowane 16 października 20186 l przez Matriks_1111
Opublikowano 16 października 20186 l hah, też o nim myślałem ale odkładałem na drugi zamek a tu taki prezent. przy okazji dzisiaj w losowanku wpadł Keonigggsegsegg One:1
Opublikowano 16 października 20186 l Jeszcze chyba mało kto gra wyścigi online, bo przygodę rankingową czasami mi szuka 10 minut...
Opublikowano 17 października 20186 l Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w tych season championship? I dlaczego gra nakłania mnie do kup a dodatku bonda w ten sposób
Opublikowano 17 października 20186 l Ja dostalem senne i limitowany sweter, 2 kodyWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 października 20186 l Ja dodatkowo dostałem McLarena 720S 19 godzin temu, Colin napisał: przy okazji dzisiaj w losowanku wpadł Keonigggsegsegg One:1 Apropo losowanka
Opublikowano 17 października 20186 l losowania dają dużo aut, kasy i wszystkiego - ale chvjowo, ekonomia ssie, za szybko wszystko zdobywać, zaorać! losowania dają mało aut, kasy i wszystkiego - ale chvjowo, ekonomia ssie, za wolno wszystko zdobywam, zaorać!
Opublikowano 17 października 20186 l Nie dziwie się, że niektórym to nie pasuję, całe lata wychowywaliśmy się na grach wyścigowych "od Hondy Civic do Ferrari", a tutaj nawet nie mając szczęścia w losowaniach kasa i auta lecą hurtowo. Ja się cieszę, bo na razie więcej czasu spędzam w garażu bawiąc się w tuningi i malowania niż na drodze
Opublikowano 17 października 20186 l Ja w jednym z pierwszych losowań dostałem jakieś Lamborghini na poziomie S2 i w multiplayerze jestem z dwa razy szybszy od innych :|
Opublikowano 17 października 20186 l 4 godziny temu, MaZZeo napisał: Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w tych season championship? I dlaczego gra nakłania mnie do kup a dodatku bonda w ten sposób o to że każdego sezonu masz limitowane mistrzostwa gdzie za odpowiedni poziom drivatarów masz odpowiednie nagrody. jedne z nich zawsze dotyczą dodatku Bonda, reszta ma inne wymagania co do pojazdu. odpal, zobacz jakie nagrody oraz restrykcje i zdecyduj. zimą zaliczyłem mistrzostwa bodajże super saloons. boty na expercie, Volvo V60 z dobrym tuningiem (swoją drogą cudowna maszyna), wpadł WS, SWS i trochę hajsu & expa.
Opublikowano 17 października 20186 l Car pass coś u mnie szwankuje, auta automatycznie nie pobierają sie ze sklepu wiec co tydzień jak sa dostępne dwie nowe fury, musze wejść do sklepu przez konsole i pobrać na nowo car pass. Wyglada na to ze car pass nie zapisuje mi sie na dysku coś ktoś? btw dzisiaj otrzymałem kody na 2018 McLaren 720s i Black jumper xD Edytowane 17 października 20186 l przez kubson
Opublikowano 17 października 20186 l 33 minuty temu, Emtebe napisał: Ktoś wie czemu wszystkie drivatary mam na poziomie 1? A grasz online?
Opublikowano 17 października 20186 l Nie wiem, włączam grę i po prostu gram Od premiery mam drivatary na 1. poziomie
Opublikowano 17 października 20186 l Też to mam, tylko raz czy dwa w jakiś wyzwaniach pokazało mi prawdziwe levele ludzi. Pamiętam, że w trójce normalnie jeżdżąc przy drivatarze zawsze wyświetlał się level, a tu wszyscy równi na 1 poziomie
Opublikowano 17 października 20186 l Miałem tak przy graniu w Horizon Solo, sprawdźcie, czy na pewno połączyło Was z serwerem
Opublikowano 17 października 20186 l A nie łączy samo po włączeniu gry? Trzeba gdzieś się samemu połączyć?
Opublikowano 18 października 20186 l Powinno łączyć. Sprawdź w menu czy masz innych graczy w sesji i będzie wiadomo, czy to bug czy wina solowej jazdy.
Opublikowano 18 października 20186 l Setupy tego Don Joewon Song to jakiś kosmos, zapodałem na Forda RS200 i drift zony zimą robią się same, nawet specjalnie kontrować nie trzeba, wczoraj zapodałem combosa na 0.5 mln jeżdżąc drift zone na północy Edynburga w te i nazad
Opublikowano 18 października 20186 l Używam jego tuningow od FH3, sprawdzę tego forda i jego ustawiania bo z driftami mam największy problem:)
Opublikowano 18 października 20186 l Polecam, przy tej mocy, 4x4 i jego setupie driftuje się fantastycznie For Dzikiem. Nie wiem tylko jak wiosną będzie działać