Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

To bardzo słaba forma farmienia kasy. To co wyżej podałem daje 1,5 mln creditsów + 10 wheelspinów w około 40 min.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 311,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Można robić na przemian, żeby się nie znudziło ;) Zresztą teraz i tak nikt nie będzie grał w Forze :shotgun:

Opublikowano

Z tego co widzę to tu wcale nie trzeba wygrywać wyścigów bo i tak zalicza jako ukończone i jest taki złoty pucharek obok danego eventu. Czy się mylę ?

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Tylko mi nie działa forzathon? Od 3 dni mam info ze serwery chwilowo niedostępne :pawel:

Opublikowano
W dniu 23.10.2018 o 19:28, marcin33 napisał:

192qkkgjuyt11.jpg?width=960&crop=smart&a

Mam pytanie odnośnie eventu letniego - gdzie jest ten wyścig, w którym można wygrać samochód Hot Wheels, bo go nie widzę... 

Opublikowano

mapka, prawy bumper dla legendy, wyłącz wszystko po czym zaznacz sezonowe zawody :potter: retro super furami bodajże trzeba jeździć. 

Opublikowano

ano jest, ciekawa nawet. datsunem 510 trzeba śmigać, jak się zrobi na A800 to bardzo przyjemna mydelniczka.

Opublikowano

Mam tune na S900 - to auto ma takiego ultra gripa, że nie widziałem, że w tej gierce są opony zrobione z rzepów :shok:

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Czym się różni klub o drużyny ? Nie ogarniam za bardzo, w ogóle mam wrażenie że dodali miliony opcji ale średnio wszystko jest wytłumaczone i ciężko się połapać co jest co

Opublikowano

nazwą :x klub to masz tylko dla poczucia przynależności. nie dość że klub poprzez xbl to jeszcze nie ma z tego profitów. a drużyna to wiadomo, zdobywanie punktów w stadzie w rozgrywkach online. w sumie to tyle. 

Opublikowano

miał ktoś problem z rozbijaniem tablic że jedną rozjechaliście i jej nie ma gra dalej ją widzi na mapie?

Opublikowano

Witam.

Mam Pytanie odnośnie aukcji, mianowicie jak wystawić samochód za wyższą kwotę niż pozwala gra ?

Wiem, że jest to możliwe, bo widziałem na aukcjach samochody po 20 milionów, a ja wystawiając ten sam samochód mam możliwość dać tylko 600 tysięcy.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Dobra jaram się, 41 nowych felg i możliwość malowania poszczególnych ich elementów :banderas:

gzOfioF.jpg

Opublikowano

Jakie to prawdziwe xDDD

Opublikowano

Online aż się prosił o taki filmik. Moje życie z tą grą w pigułce. Brakuje spychania, żebym nie wcelował w checkpoint. 

Opublikowano

Niedługo pojawi się system kar w multi w FM7, mam nadzieje że Horizon też takie dostanie.