Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mnie trójka zmęczyła dosyć szybko i jeszcze dodatkowo byłem wku.rwiony bo moja płyta grą jechała do mnie tydzień bo musiała zahaczyć Litwę, a wysłana była z Holandii, zakupiona przez MS Store. Zmęczenie głównie wynikało z tego że przed premierą mocno ogrywałem FH2 i świeżo daną w goldzie FH z X360. Tak więc odradzam ogrywanie na raz dwóch takich samych gier. I żeby nie było FH3  jest świetną ścigałaką, ale co za dużo to i świnia nie zeżre. :cool: 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ograj czwórkę z dodatkiem i zrób sobie przerwę, tak jak Figuś mówi szybko Cię trójka zmęczyy. Różnią się na tyle niewiele, żę imho odłożysz szybko na półkę. 

Opublikowano

No właśnie oglądam na YouTube trójkę i jedyna różnica jaką widzę to oczywiście miejsce rozgrywki. Pięknie wygląda Australia ale mam tylko kilka godzin w UK więc chyba kupię dodatek zamiast się cofać...

Opublikowano

Nie będzie problemu, prawilna strona.

Opublikowano

Czego nie zrobiłeś? Procenty to drugorzędny temat, grunt żeby WSZYSTKO było na złoto.

Opublikowano

Słowo wszystko jest chyba wystarczająco jasne? Sam sobie kija w szprychy wsadziłeś :dry:

Opublikowano

Wiem, ale po prostu myślałem że chodzi o aktywności do uzyskania drugiego autka w każdej porze roku, dopiero potem zauważyłem że na drugie autko wystarczy 80% a nie 100% a forzathony to są tylko do zbierania punktów.

No nic, zaczniemy od kolejnego lata, achievementy nie uciekną.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To dzisiejsze wyzwanie, „Wygraj dwa razy zawody trial”. Wygrałem drużynowo, wygrałem pojedyncze wyścigi i nic się nie nalicza. Co trzeba konkretnie zrobić?

Opublikowano

w takim razie nie patrz na nazwę tylko na ikonkę wyścigu. to jest częste w forzach że opis niezbyt pokrywa się z wymogiem. spójrz na ikonę i odpal taki sam wyścig, najlepiej "oryginalny" bo czasami zdarzało się że plany własne bądź społeczności nie zaliczało.

Opublikowano

Dirt Trail :turned:

(pipi) gram po angielsku

Opublikowano

czyli pomarańczowy cross z punktu A do B? zaraz odpalam to też sobie zrobię.

Edit: tak jak wyżej + działają plany społeczności więc dwa wyścigi po 6 sekund każdy i z głowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

geniusze znów się popisali tłumaczeniem. w trzecim tygodniowym wyzwaniu Senną nie chodzi o wyścigi uliczne, te nocne złote, tylko o zwykłe wyścigi drogowe, te niebieskie. społecznościowe zalicza więc pięć sprintów po 0,2km każdy i z głowy. w ostatnim wyzwaniu też coś sknocili bo niby trzeba machnąć 330km/h ale jest 0/5 więc chyba trzeba zamknąć licznik i nabić 5 umiejętności prędkości czy coś. ogień na autostradzie i wpadnie tak czy siak.

Opublikowano

Ale te bucket listy z podstawki (teraz horizon stories) są proste w tej części, ale za to jakie przyjemne i pomysłowe, przynajmniej jeśli chodzi o auta jakie dostajemy do dyspozycji :obama:

Opublikowano

MstcQzl.png

calak po raz czwarty. dziękuję, pozdrawiam :sir:

Opublikowano

Może też w końcu zabiorę się na poważnie za achievementy, ale przerażają mnie misje za driftowanie. Nie wiem jak to robić, żeby nie cancelować ślizgu :[

Opublikowano

Teraz jak masz cofanie czasu to Ci nie anuluje wyniku w trakcie driftu.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Teraz jak masz cofanie czasu to Ci nie anuluje wyniku w trakcie driftu.

Ty mowisz o strefach driftu czy normalnym nabijaniu punktów driftem podczas swobodnej jazdy?