Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Ty mowisz o strefach driftu czy normalnym nabijaniu punktów driftem podczas swobodnej jazdy? 

Strefy driftu.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 313,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ale tutaj nie ma żadnej filozofii, bierzcie Dodge'a Vipera z tunignem Don Jeawona Songa i lecicie w strefę na pełnej epie i wszystko z chwilą praktyki da się wbić, polecam też na manualnej skrzyni próbować. 

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

I przede wszystkim wyłączyć kontrolę trakcji.

To ktoś z tym gra normalnie? xD 

Opublikowano

wyścigi na wyższym indeksie tak. niższe klasy i drifty to wiadomo że bez. jeśli chodzi o misje driftowe, te z podstawki i te z dodatku, to nie są specjalnie trudne. wystarczy zaplanować swoją trasę a nie trzymać się gps'a bo ten często potrafi w błąd wprowadzić. hoonicorn z tuningiem don'a też robi robotę. viper mocniej się rzuca więc jest lepszy na ciaśniejsze strefy.

Opublikowano

Panowie, jutro nowy sezon? Muszę się

przygotować, żeby nie przegapić wszystkich wyzwań :potter:

Opublikowano

W sumie to za jakąś godzinę nowy sezon się zaczyna.

Opublikowano

To może i ja się za to wezmę. Trzeba prawie codziennie przez miesiąc grać dla tych 3 achievementów? ;p

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

To może i ja się za to wezmę. Trzeba prawie codziennie przez miesiąc grać dla tych 3 achievementów? ;p

Powiedzmy, że co dwa dni. Bo jak tydzień na zrobienie wszystkich mistrzostw itd to spoko, ale mi zabrakło jednego wyzwania codziennego w tamtym sezonie by wbić achiva. :(

Opublikowano

Jakby nie patrzeć największy ruch na serwerze jest w weekend więc próbuj. Rozgryzł ktoś o co chodzi z tym tygodniowym forzathonem? Ani Viper ani Z06 nie działa.

Opublikowano

A z czym masz problem? Mi zostało ostatnie wyzwanie z wbiciem 500 tys. pkt. 

Opublikowano

@Colin musisz kupic ponownie.

Dla tych 3 achievow trzeba zrobic wszystko z festival playlist, nawet horizon stories i te 3 zielone rzeczy na koncu?

Opublikowano

Tak, WSZYSTKO

Ps, dzięki za info.

Opublikowano
16 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Jaka lipa wczoraj była z przygodą rankingową. Próbowałem ponad godzinę znaleźć sesję i ciągle za mało graczy :scratch_one-s_head:

Wczoraj mi znalazło jedną team adventure, przegrałem i od razu zakwalifikowałem się do ligi :potter:

Opublikowano

Te playground games to padaka. Na szczęście mój team wygrał 3-0 i nie muszę tego odpalać ponownie w tym tygodniu ;p Potrzebuję rady! Jaki samochód wybrać do PR stunt, w którym trzeba zjechać z tej zakręconej, górskiej drogi i zachować odpowiednią prędkość? No i drifty. Polecicie jakiś filmik na YT jak je robić? Nie wiem w jakiej kolejności przyciski naciskać xD

Opublikowano

Ja praktycznie wszystkie Danger Sign czy Speed Zony/Trapy robię Moslerem MT900, nawet na dircie. Najlepszy wybór, szczególnie z tuningiem do poziomu X. Także popróbuj nim.

latest?cb=20190916154429

Do driftu Hoonicorn spoko, ale do ciasnych przetestuje Vipera.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

to co Mysza + od siebie polecę jeszcze Hoonigana RS200. na szuter idealny. S2 indeks i leci jak szalony. tym autem zawszę robię wszystko co jest na szutrowych/polnych drogach. pioniery w dodatkach też robi od strzała. auto jest unikatowe ale do zgarnięcia w domu aukcyjnym, jeśli dobrze kojarzę w tym sezonie będzie też do wygrania. 

w drifcie nie ma dużo przycisków do ogarnięcia. gaz i kontra, ewentualnie nieco hamulca bądź podcinka ręcznym :P 

Opublikowano

Tylko ja nie samochodowy jestem, więc nie wychodzi mi to tak jak w filmikach na YT, gdzie całą trasę na drifcie przejeżdżają ;/ Gałka w jedną stronę + hamulec, a potem znowu lekko gaz i odbijać w drugą?

Opublikowano

jak jazda na rowerze, trzeba wyczuć balans i reagować jak auto zaczyna przeginać w którąś stronę. no ciężko napisać procedury. weź auto, jedź na lotnisko gdzie jest dużo miejsca i pobaw się trochę. zarzuć auto, zobacz jak się zachowuje, zarzuć kontrę, pobaw się gazem, poćwicz po prostu.

Opublikowano

Ehh mam hoonicorna z tuningiem song, ustawiłem skrzynię na 2 i tylko wypadam z drogi albo bączki kręcę ;/ Super zabawa, może by jakiś tutorial wrzucili, skoro mają aktywności takie jak drift.