Opublikowano 12 czerwca 20186 l Czyli ustalone, Fifa jest dla dzieci z adhd, ogladajacych yt nałogowo bo paczki otwieraja. Mozna zamykac pipolino I voytec strzelaja gola w 90 min I woooaaa jak w amerykanskim filmie, woooa rzutem na tasme, ale ta Fifa jest. Po 100 takim meczu nie zauwazyli ze to taki skrypt Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Twarożek
Opublikowano 12 czerwca 20186 l No przeciez w tej grze nikt nie gra dla funu i skilla bo "tu karty grają" xD
Opublikowano 25 lipca 20186 l Uff kochane EA przynajmniej w tym roku wypluje fifke za 50zl plus 400 na drobne wydatki.
Opublikowano 25 lipca 20186 l To samo drewno podpakowane nowymi animacjami. Niech oni już sobie odpuszczą ten Frostbite, wystarczy, do FIF-y się to nie nadaje.
Opublikowano 25 lipca 20186 l Ja juz rozumiem jawne ruchanie, bo to juz normalne ale teraz? Pesiku przybywaj, tam przynajmniej co roku fajne animacje dochodzą.
Opublikowano 26 lipca 20186 l nie mogę patrzeć na te fife, od 15 nic znacząco się nie zmieniło, jak dobrze że PES wrócił do formy
Opublikowano 26 lipca 20186 l No pes sztos, co tam liga angielska wgra sie koszulki z pendriva, wazne ze lige mistrzow maja, fajnie bedzie popykac turniej. A nie czekaj xDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 26 lipca 20186 l No cóż wygląda tak samo (pipi)owo jak FIFA 18, spokojnie propozycje EA można w tym roku skipnac.
Opublikowano 26 lipca 20186 l dramatycznie to wyglada przy nowych pesach, znowu król jest tylko jeden
Opublikowano 26 lipca 20186 l Autor Na złość Wam ch ujki już zamówiłem wersję Ultimate I będę się bawił świetnie jak co rok patrząc na doje bane licencje na wszystkie ligi, oraz świeżutką LM i LE. A Wy dalej się onanizujcie płacąc 250 zł i latajcie lewymi grajkami w lewych rozgrywkach Pozdro i won do tematu pes, bo to już jest śmieszne. Zawsze w temacie FIFA największy ból dupy mają fani Konami.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Pipie pękła pupa. Tragicznie wygląda ta Fifa. PESik, powatarzam PES już dawno odjechał temu czemuś na 100km. Edytowane 26 lipca 20186 l przez ragus
Opublikowano 26 lipca 20186 l Jaki bol dupy. Gram w kazda edycje lewaku od roku 97. W obie. I mam prawo mowic co mi na serduszku lezy. Przecież ta fifa 19 to nazjwyklejszy update. Zwykla łatka. Nic wiecej. Sciagnij te pierogi z oczu bo zaslonily ci je kompletnie. Edytowane 26 lipca 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 26 lipca 20186 l Autor Lewaku? Widzę trafił się przypadek o wysokim IQ.Co niby chciałbyś nowego w grze piłkarskiej? Nie możesz załapać, że nie każdy jest Tobą i ma takie same potrzeby?
Opublikowano 26 lipca 20186 l update do animacji hokeja bez wagi zawodnikow z super strzalami w tej edycji xdddd no ale dla niektorych gameplay jest utozsamiany z licencjami wiec day one
Opublikowano 26 lipca 20186 l FIFA rozwijała się w edycjach 08-13, potem to już jest standardowe dla EA odcinanie kuponów. Jakby KONAMI zrobiło sloty w grze na 500 drużyn, to FIFA mogłaby w ogóle nie istnieć.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Autor Człowieku. Napisałeś 3 posty i 3 razy użyłeś obelgi. Jesteś w uj żenujący. Brak Ci argumentów i próbujesz zamaskować to wyzwiskami. Jak ludzie co gnębią słabsze jednostki, bo to jedyne co potrafią w życiu robić... Szkoda mi Ciebie
Opublikowano 26 lipca 20186 l 39 minut temu, Blaise napisał: FIFA rozwijała się w edycjach 08-13, potem to już jest standardowe dla EA odcinanie kuponów. Jakby KONAMI zrobiło sloty w grze na 500 drużyn, to FIFA mogłaby w ogóle nie istnieć. No juz nie przesadzajmy - do 17 poza troche nudna 15 robili w miare to dobrze. W 17 jeszcze bylo sporo gry taktycznej, krycia od pilki i czytania gry, pomimo tych samych nudnych animacji. Nie jeden PESowiec odbijal sie jak od sciany - niestety FUT poszedl juz w calkowita arkejd, 18 byla tragiczna nawet w sezonach, a 19 z tego co filmy pokazuja nic sie nie zmienilo. Edytowane 26 lipca 20186 l przez easye